Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én mindenképpen ajánlom, a Potter gyerek egész jót alakít benne, a sztori nem túl eredeti, illetve olyan irdatlan nagy fosatások sincsenek benne, ha láttál már hasonló filmeket. De azért egy-két parás rész van benne, illetve összességében egy kellemes darab, olyan 10/6-7 kategória. Illetve a történet végig fenntartja az érdeklődést, nálam legalábbis.palesz77 írta:Köszi a gyors válaszokat!![]()
Közbe eszembe jutott amúgy a The woman in black című film, amit régóta meg akarok nézni. Gondoltam akkor már a kellemest a hasznossal..Vagy nem ajánljátok?
szek.: A típus meg inkább fosatós legyen mind darabolós.
Fright Night, igazából horrornak van hirdetve, nem teljesen az de farkas ember van benne ja és a csajok nagyon kedvelik mert:palesz77 írta:Valaki mondana gyorsan egy csajjal nézős horror filmet estére? Tudom hogy volt már sokszor ilyen kérdés, de nem jegyeztem meg egy címet se.. Előre is kösz a segítséget, elég sürgős lenne amúgy..
Lánytól is függ, hogy milyen filmet kellene néznetek. Jó lett volna ha leírod, hogy a véresebb produkciókat kedvelitek inkább, vagy a fosatósokat.. Így csak saját példámon tudok néhányat ajánlani: Más világ, 28 nappal később, Holtak hajnalapalesz77 írta:Valaki mondana gyorsan egy csajjal nézős horror filmet estére? Tudom hogy volt már sokszor ilyen kérdés, de nem jegyeztem meg egy címet se.. Előre is kösz a segítséget, elég sürgős lenne amúgy..
Sinisterpalesz77 írta:Valaki mondana gyorsan egy csajjal nézős horror filmet estére? Tudom hogy volt már sokszor ilyen kérdés, de nem jegyeztem meg egy címet se.. Előre is kösz a segítséget, elég sürgős lenne amúgy..
Természetesen elmentem a boltba, és több ezer forintért megvettem. (kalózöböl)REMY írta: és ezt mégis honnan szerezted be?
Leginkább Barna Radagast karakterét hagyhatta volna Jackson. Benne sem volt a könyvben. (Ha jól emlékszem.) Na ő egy kifejezetten felesleges, és együgyű karakter. Rendben van hogy Tolkien egy habókos öregembernek írta le, de mágus. Némi méltóságteljességet szoríthatott volna belé a rendező úr. Egyszóval apróságok zavarnak igazából. Nem a gyűrűk urát akartam vissza , olvastam és tudtam mit várok tőle. A könyv gyerekeknek szól ez korrekt, bár a filmre ez már nem teljesen igaz (szerintem), de azért retardáltá nem kell csinálni a karaktereket mégha gyerek filmnek készült is. Összességében imádtam szóval nem kell nekem esni, nem én írtam a negatív kritikákat.REMY írta:Csak annyit árulj el, hogy egy gyerekeknek szóló műből, hogy akarsz komolyságot csinálni??? Ezért is kap sok rossz kritikát a film, mert nem a helyén kezelik páran. Nem a Gyűrűk Urát kell látni benne.
Csak annyit árulj el, hogy egy gyerekeknek szóló műből, hogy akarsz komolyságot csinálni??? Ezért is kap sok rossz kritikát a film, mert nem a helyén kezelik páran. Nem a Gyűrűk Urát kell látni benne.Varatrix írta:Hobbit
Azt leszámítva hogy kicsit több komolyságot is vihettek volna a filmbe, de fantasztikus.
és ezt mégis honnan szerezted be?sjd írta:The Perks of Being a Wallflower
Fú, hát ez szíven ütött rendesen. Nagyon jó kis film, de nekem valami hiányzik a tökéletességhez, talán előbb-utóbb rájövök, hogy mi az. Viszont mindenkinek ajánlom!
ZsírREMY írta: más: Jackie Chan szerepelni fog a Feláldozhatók 3. részében
pl. hogy itt hogyan bénulhat le Xavier, ha a Wolverine végén még vígan mászkál?messideco írta:és pár kérdésre is választ kaptam
Bocs nem akarok kötözködni,meg semmi,de ha ilyen jellemzést írsz a filmről 2 sorban,akkor miért csak 7/10. mert amit leírtál,és a pontozás egyáltalán nincsen összhangban,legalább egy negatívumot említhetnél legközelebb,mert így nagy a kontraszt.messideco írta:X-Men First Class
Zsírság volt, bírom az X-filmeket, ez sem volt kivétel. Nagyon profi volt minden elemében, és pár kérdésre is választ kaptam
7/10
Ment válasz, próbáltam pár mondatot írni róla, bár elég régen láttam már, újra kellene nézzem.Faust írta:Lui, kaptál egy pü-t a Dogville-el kapcsolatban, majd válaszolj már kérlek, már ha tartasz annyira, hogy megtedd.