lui1698 írta:Annak ellenére, hogy tényleg egy jó film, szerintem kicsit túl van sztárolva, és nem kell meghalni, ha ne adj isten valakinek nem tetszik
Amúgy ezzel én is így vagyok, jó film ez, de kicsit kevés ahhoz az übercsászárimdbtop1 státuszhoz, ami övezi.
Ettől függetlenül Matyinak igaza van, az sztem többé-kevésbé megkérdőjelezhetetlen, hogy nem egy rossz film. (Bár ez a legtöbb alkotással így van, ami kevés kockázatot vállal - akkor már én inkább a szeretem v utálom filmekre szavazok)
Az mondjuk nem lep meg, hogy unalmasnak találta az osztálytársad, lehet olvasni arról, hogy az embereknek milyen brutális módon csökken a figyelmük (esküszöm nem jut eszembe az "attention span" magyar megfelelője), és ez főleg az interneten nevelkedett fiatalabb generációra jellemző. Én is rengetegszer veszem észre magamon, hogy nekiállok egy cikket olvasni, aztán meg már ott tartok, hogy csak minden 5. mondatot olvasom el és hosszúságtól függetlenül végigfutom 2 perc alatt. Filmeknél is egyre nehezebben veszem rá magam, hogy ne hagyjam félbe valami miatt, amikor éppen nem köt le.