Sorozatok & TV-műsorok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.03.05. 17:18:02

walking dead 2x11

ekkor hulyeseget....

a zombi ott áll a patak partján belesüllyedve az iszapban ki tudja miota, az az idetlen kisgyerek meg persze h odamegy hozzá és pont akkor szabadul ki. :lol: sajnálom h az öreget irták ki, ráadásul ennyire gyengén...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
miihii
KHAL

2012.03.05. 15:23:00

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2012.03.03. 13:18:00

palesz77 írta:Spartacus 6. rész:

Hááát, kétes érzéseim vannak.. Úgy igazából szinte semmi nem történt megint. A végén volt legalább egy kis "mozgás", de az se sok. Bár jó volt a Gannicus-Spartacus fight, volt egy pár klasszikus Gannicus mozdulat, azok különösen tetszettek! :D Mira miatt a végén majdnem felborítottam az asztalt, azt hittem Gannicust akarja hátba lőni..
Glaber meg kezd tényleg bedurvulni, Ashur is kezdi hozni a formáját.. Végre kezdik pótolni a Batiatus után hagyott űrt. A nők megint elvoltak a piti kis cuccaikkal, legszívesebben skippelném azokat a részeket komolyan, csak telik velük az idő, Glaber fél perc alatt lerendezte amit ezek egy részen keresztül tervezgettek.. :D Na mindegy, remélem Seppiát - asszem így hívják - többet látjuk mostantól, öröm a szemnek az a lány.. :D
Ashur csapata meg elég butus lett, az az Egyiptomi [auto_cenzúra] tuti megöl majd egy főbb szereplőt az évad vége felé - Agront szerintem -, kíváncsi leszek..
Arra meg kíváncsi leszek Gannicus hova megy, meg hogy hogy tér vissza Spartacusékhoz majd.

Az utolsó jelenet miatt Spartacussal meg megint a sírhatnék tört rám.. Ha már kevés izom van rajta, legalább lenne teljesen szálkás.. De ilyen mellizmokat komolyan.. Szörnyű szerintem. :evil: Amúgy nincs bajom vele, Andyt jobban csíptem, de ő is ügyes. Csak "fáj a szememnek a látványa".. :roll:
Hát ja.
Spartacus szállal semmi nem történt, Gaius indult be egy kicsit, de ennyi.
Eddig egyik leggagyibb rész szerintem
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2012.03.03. 11:55:51

MessiFan írta:Feliratosan nézted a 6. részt? Mert ahol én szoktam nézni ott még nincs fenn, de végül is ráér jövőhéten :D
Most nem olvasom el a sárga betűs részeket mert legutóbb nem volt olyan izgalmas miután elolvastam hogy lerombolják az arénát és visszatér Gannicus.
Hát angol felirattal néztem, majd meglesem magyarral is ha kijött, de nem tudok addig várni.. :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.03.03. 11:45:05

Feliratosan nézted a 6. részt? Mert ahol én szoktam nézni ott még nincs fenn, de végül is ráér jövőhéten :D
Most nem olvasom el a sárga betűs részeket mert legutóbb nem volt olyan izgalmas miután elolvastam hogy lerombolják az arénát és visszatér Gannicus.
palesz77

2012.03.03. 11:40:30

Spartacus 6. rész:

Hááát, kétes érzéseim vannak.. Úgy igazából szinte semmi nem történt megint. A végén volt legalább egy kis "mozgás", de az se sok. Bár jó volt a Gannicus-Spartacus fight, volt egy pár klasszikus Gannicus mozdulat, azok különösen tetszettek! :D Mira miatt a végén majdnem felborítottam az asztalt, azt hittem Gannicust akarja hátba lőni..
Glaber meg kezd tényleg bedurvulni, Ashur is kezdi hozni a formáját.. Végre kezdik pótolni a Batiatus után hagyott űrt. A nők megint elvoltak a piti kis cuccaikkal, legszívesebben skippelném azokat a részeket komolyan, csak telik velük az idő, Glaber fél perc alatt lerendezte amit ezek egy részen keresztül tervezgettek.. :D Na mindegy, remélem Seppiát - asszem így hívják - többet látjuk mostantól, öröm a szemnek az a lány.. :D
Ashur csapata meg elég butus lett, az az Egyiptomi [auto_cenzúra] tuti megöl majd egy főbb szereplőt az évad vége felé - Agront szerintem -, kíváncsi leszek..
Arra meg kíváncsi leszek Gannicus hova megy, meg hogy hogy tér vissza Spartacusékhoz majd.

Az utolsó jelenet miatt Spartacussal meg megint a sírhatnék tört rám.. Ha már kevés izom van rajta, legalább lenne teljesen szálkás.. De ilyen mellizmokat komolyan.. Szörnyű szerintem. :evil: Amúgy nincs bajom vele, Andyt jobban csíptem, de ő is ügyes. Csak "fáj a szememnek a látványa".. :roll:
Fernando
Llegenda del Barça

2012.03.02. 22:49:06

Valaki tudna szinkronos torrent linket adni a törtetők 7.-8. évadjához? Hálás lennék :oops:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
miihii
KHAL

2012.03.01. 22:35:07

10 perc múlva kezdődik a Fedőneve:Donnie Brasco a pro4-en.
Jóféle a cucc :wink:
Fernando
Llegenda del Barça

2012.03.01. 15:06:53

Cumbee írta:
Fernando írta:Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.

4 évadon vagyok túl. Vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitívak. Hatalmas pozitívum, hogy részenként fél óra pont optimális, ha kevesebb lenne sokat nem érne, ha több vontatott lenne, pozitívum ugyanakkor Ari Gold karaktere, óriásit alakít benne Piven. Negatívim is van azért. Annyi a kavarás már, hogy az sok, megcsináljuk, nemcsináljuk, idemegyünk odamegyünk, plusz engem baromira idegesít a központi karakter Vincent Chase, nem hiteles, nem játssza jól a szerepét, ráadásul egy feltörekvő sztár nem hinném, hogy bármelyik csajt megdugja a nézésével, poénnak jó, de minden részben uncsi már. Összességében eddig a sorozat olyan 10/7.5 (összehasonlítás képpen, Dexter: 9.5, PB 9.5, SoA 9.5 (10-es nincs)). Ari Gold nélkül csak 6.5 lenne. De már várom, hogy lejöjjön az 5. évad.
A sorozat védelmében azért annyit felhoznék, hogy teljesen más így, hogy 1-2 alatt lepörget az ember pár évadot, mint ha hetente, 2 hetente nézne meg egy részt. Úgy azért sokkal kevésbé érződik töménynek a story.
Ha meg nem pörgetve nézem, annyira nem élvezném, mert sokszor van benne olyan 2-3 rész amit már várok, hogy legyen már valami, haladjon már a cselekmény, de valahogy nem, megreked általában béna módon, de egyébként vígjáték kategóriában nagyon jó sorozat. Biztos, hogy végignézem. :wink:
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.02.29. 23:00:24

4 évadon vagyok túl. Vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitívak. Hatalmas pozitívum, hogy részenként fél óra pont optimális, ha kevesebb lenne sokat nem érne, ha több vontatott lenne, pozitívum ugyanakkor Ari Gold karaktere, óriásit alakít benne Piven. Negatívim is van azért. Annyi a kavarás már, hogy az sok, megcsináljuk, nemcsináljuk, idemegyünk odamegyünk, plusz engem baromira idegesít a központi karakter Vincent Chase, nem hiteles, nem játssza jól a szerepét, ráadásul egy feltörekvő sztár nem hinném, hogy bármelyik csajt megdugja a nézésével, poénnak jó, de minden részben uncsi már. Összességében eddig a sorozat olyan 10/7.5 (összehasonlítás képpen, Dexter: 9.5, PB 9.5, SoA 9.5 (10-es nincs)). Ari Gold nélkül csak 6.5 lenne. De már várom, hogy lejöjjön az 5. évad.
A sorozat védelmében azért annyit felhoznék, hogy teljesen más így, hogy 1-2 alatt lepörget az ember pár évadot, mint ha hetente, 2 hetente nézne meg egy részt. Úgy azért sokkal kevésbé érződik töménynek a story.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.29. 22:15:50

Én már végignéztem kétszer is.
A főszereplőt itt Ari Gold és Johnny Drama is eléggé háttérbe szorítja,messze ők viszik a sorozatot.
szerintem egynek jó,könnyed, vicces sorozat,drámai szálak is lesznek azért benne. Plusz elég jó betekintést enged Hollywoodba,én kb így képzelem el az ottani dolgokat,nagyvonalakban.
Amit negatívumnak írsz az tényleg az, főleg a sok kavarás,csavar. az nekem sem tetszett.
Jah,és még tetszett,hogy rengeteg sztár adta az arcát,és a nevét is a sorozat egyes részeihez,szóval magukat alakították benne. Ez nagyon jó dolog szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Fernando
Llegenda del Barça

2012.02.29. 22:06:11

Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.

palesz77

2012.02.29. 21:58:54

Spartacus Vengeance , Episode 6 Preview

Jó lesz, Spartacus-Gannicus bunyó.. Kíváncsi vagyok miért harcolnak, gondolom hogy maradjon-e velük vagy sem, bár aztán ki tudja, a Spartacusba mindig meg tudnak lepni.. Meg kíváncsi elszek hogy ki mászik ki a kútból avégén..

MessiFan: Sheldon miatt is ugyan annyira érdemes szerintem, ahogy beszél az utánozhatatlan.. Így jön át igazán a nagyképű stílusa..
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.29. 21:49:07

Spartacus 5. rész: Legjobb az eddigiek közül. Izgalom, nincs unalom, mindenben jó, csak vannak valóban érdekes dolgok, de nem lényeg.
Már várom a folytatást mert ez a rész bitang jó lett :D
De hogyan tovább? Gannicus velük tart? Hova a fenébe mennek? Gondolom mennek Nápoly fele és majd csatlakoznak hozzájuk rabszolgák és majd Glaber rájuk küld egy sereget és az eredeti sztori szerint majd meglepik a római [auto_cenzúra] :D ... Aztán amitől tartok hogy elesik Crixus. Fúú de nem akarom én ezt... Aztán a végén egy nagyon jó befejezést várok, de ettől a színésztől biztos nem lesz az igazi.

Van amúgy szinkronos? Nem hinném hogy vágyom rá. Persze jó volt szinkronosan, de eredeti hanggal minden sorozat/film jobb.

Egyébként engem még mindig nem zavar hogy nem olyan izmos mint az előző Spartacus. Csak úgy gondolom a haját hasonlóbbra is megcsinálhatták volna.

Palesz az Agymenők azért Koothrappali miatt érdemes feliratosan nézni, mert haláli az akcentusa és a magyar szinkron ezt nem tudja visszaadni.

Ui: Amikor Argon lesmárolta Naszírt elfordultam és beleütöttem az asztalba. PFEEJJJ!!!!
palesz77

2012.02.29. 10:55:40

Van szinkronosan Spartacus??? :shock: :shock:

Amúgy szerintem vétek magyarul nézni, az első évadban Andy "idegbeteg ordításait" el se tudom képzelni hogy jól le tudták szinkronizálni. Na nem mintha ezen múlna a sorozat sikere, de szerintem sokkal jobb angolul.. Olyan mint a Big Bang Theory. Magyarul is jó, de angolul az igazi..

Spartacus meg azért zavar, hogy ilyen, mert
1: Ha a szereplők 90%-a ki van gyúrva mint állat, akkor pont a főszereplő nem? Főleg az első évad után? Hát nem tudom..
2: Még normális kaja nélkül is jobban ki lehet gyúrni magát az embernek, nála még én is jobban ki vagyok gyúrva. Az ókori szobrokon sem az ő testalkatát ábrázolták lássuk be..
Szóval ez így elég gáz szerintem, hogy Andy után egy 60 kilós csávó lett Spartacus..
miihii
KHAL

2012.02.29. 00:20:11

Az előbb láttam az előzetesét Az erő krónikája c. filmnek,most fut a mozikban.Érdekesnek tűnik,sztem meglesem.
messideco írta:Ha Ilithyia benne van akkor folytatom majd én is :D
Nehéz szinkronosról átszokni a feliratosra?
Alaposan benne van,uh érdemes folytatnod ;)
Én az első évadot szinkronnal néztem,aztán a másodiknál már nem bírtam kivárni,uh feliratra váltottam.Abszolút nem volt problémám vele,gyorsan hozzá lehet szokni,mivel sikerült egész hasonló hangokat adni magyarul is :D
A harmadik évadban meg a legkevesebb,ha átállsz angolra,a szerepcserék mellett elenyésző tényező :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2012.02.29. 13:17:13-kor.
Forcabarca8
Capitá del Barça

2012.02.29. 00:07:03

socio66 írta:na,ha spartacus a téma. :)
2. értem én,laposabb a sztori,kevesebb az effekt..na de a lényeg,a fedetlen női testek maradtak? :P
Sztem a fedetlen női testek helyett most megannyi férfi nemi szervvel találkozhatunk a sorozatban,jóval többször,mint az első évadban.
Amúgy tetszik,hogy még jobban megismerem ezt a kort is,elkezdett érdekelni a téma,járom is a könyvtárakat,hogy olvasgassak a Római Birodalomról meg Spartacusról.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.02.29. 00:06:12

Ha Ilithyia benne van akkor folytatom majd én is :D
Nehéz szinkronosról átszokni a feliratosra?
Kép
"And my heart will leave you never."
miihii
KHAL

2012.02.28. 22:56:22

MessiFan írta:Spartacus 5. részét már feliratozták? Mert ahol én nézem ott csak a 4. részig van feliratozva.
ITT érdemes nézegetned ;)
Rinku
Director del Fútbol

2012.02.28. 22:42:48

gergo9 írta:Rinku most veszem észre hogy az aláírásodban nem első erekció van hanem első reakció :lol: :lol: :lol:
If you know what I mean... :lol:
Off vége. :wink:
Football, bloody hell. /SAF/
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.28. 22:39:12

socio66 írta:na,ha spartacus a téma. :)
1. van arról infó hogy mikor lesz szinkron? szívesen elkezdeném már nézni,de nem nagyon fűlik a fogam a feliratolvasáshoz.
2. értem én,laposabb a sztori,kevesebb az effekt..na de a lényeg,a fedetlen női testek maradtak? :P
1. nem tudom.
2. maradtak, de ilyen téren is van hiányérzetem. :P
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
gergo9
Director del Fútbol

2012.02.28. 22:37:42

Rinku most veszem észre hogy az aláírásodban nem első erekció van hanem első reakció :lol: :lol: :lol:
lluisllach89
Director del Fútbol

2012.02.28. 22:36:44

Rinku írta:
Sanama írta:Amúgy nem értem mi bajotok az új Spartival, hogy nincs kigyúrva :D
Keveset evett, nem volt fehérjeturmix, rizs-csirke... :twisted: :twisted: ( mármint az ókorban.)
Sanama, ne már... :lol: Tudom, hogy vicc, de földig ér a szakálla! :D Elég rágondolni azokra a gerendákat, amiket körbe-körbe hordozgattak az udvarban és mindjárt jön tőle az izom. :wink: Plusz a kétkezi munka sokat nyom a latba, a falusiak is nem véletlenül olyan tagba.szakadtak, ha nagyapámnak olyat mondtam volna, hogy "fehérjepor", a kis hokedlivel nyomott volna hókon! :lol:
Csak gondolom a papád nem fél tál kaját evett naponta :D

Nem tudom felfogni miért szidjátok ezt az évadot :roll: Megszoktuk a régi Spartacust, de itt egy full új világ van, nem csak a fight a falak között. Leadership skillsben meg bőven jobb az új Spari :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.28. 22:30:35

Rinku írta:
Sanama írta:Amúgy nem értem mi bajotok az új Spartival, hogy nincs kigyúrva :D
Keveset evett, nem volt fehérjeturmix, rizs-csirke... :twisted: :twisted: ( mármint az ókorban.)
Sanama, ne már... :lol: Tudom, hogy vicc, de földig ér a szakálla! :D Elég rágondolni azokra a gerendákat, amiket körbe-körbe hordozgattak az udvarban és mindjárt jön tőle az izom. :wink: Plusz a kétkezi munka sokat nyom a latba, a falusiak is nem véletlenül olyan tagba.szakadtak, ha nagyapámnak olyat mondtam volna, hogy "fehérjepor", a kis hokedlivel nyomott volna hókon! :lol:
szalonna kolbász kell:D
socio66

2012.02.28. 22:25:10

na,ha spartacus a téma. :)
1. van arról infó hogy mikor lesz szinkron? szívesen elkezdeném már nézni,de nem nagyon fűlik a fogam a feliratolvasáshoz.
Válasz küldése