ekkor hulyeseget....
a zombi ott áll a patak partján belesüllyedve az iszapban ki tudja miota, az az idetlen kisgyerek meg persze h odamegy hozzá és pont akkor szabadul ki.

Hát ja.palesz77 írta:Spartacus 6. rész:
Hááát, kétes érzéseim vannak.. Úgy igazából szinte semmi nem történt megint. A végén volt legalább egy kis "mozgás", de az se sok. Bár jó volt a Gannicus-Spartacus fight, volt egy pár klasszikus Gannicus mozdulat, azok különösen tetszettek!Mira miatt a végén majdnem felborítottam az asztalt, azt hittem Gannicust akarja hátba lőni..
Glaber meg kezd tényleg bedurvulni, Ashur is kezdi hozni a formáját.. Végre kezdik pótolni a Batiatus után hagyott űrt. A nők megint elvoltak a piti kis cuccaikkal, legszívesebben skippelném azokat a részeket komolyan, csak telik velük az idő, Glaber fél perc alatt lerendezte amit ezek egy részen keresztül tervezgettek..Na mindegy, remélem Seppiát - asszem így hívják - többet látjuk mostantól, öröm a szemnek az a lány..
![]()
Ashur csapata meg elég butus lett, az az Egyiptomi [auto_cenzúra] tuti megöl majd egy főbb szereplőt az évad vége felé - Agront szerintem -, kíváncsi leszek..
Arra meg kíváncsi leszek Gannicus hova megy, meg hogy hogy tér vissza Spartacusékhoz majd.
Az utolsó jelenet miatt Spartacussal meg megint a sírhatnék tört rám.. Ha már kevés izom van rajta, legalább lenne teljesen szálkás.. De ilyen mellizmokat komolyan.. Szörnyű szerintem.Amúgy nincs bajom vele, Andyt jobban csíptem, de ő is ügyes. Csak "fáj a szememnek a látványa"..
Hát angol felirattal néztem, majd meglesem magyarral is ha kijött, de nem tudok addig várni..MessiFan írta:Feliratosan nézted a 6. részt? Mert ahol én szoktam nézni ott még nincs fenn, de végül is ráér jövőhéten
Most nem olvasom el a sárga betűs részeket mert legutóbb nem volt olyan izgalmas miután elolvastam hogy lerombolják az arénát és visszatér Gannicus.
Ha meg nem pörgetve nézem, annyira nem élvezném, mert sokszor van benne olyan 2-3 rész amit már várok, hogy legyen már valami, haladjon már a cselekmény, de valahogy nem, megreked általában béna módon, de egyébként vígjáték kategóriában nagyon jó sorozat. Biztos, hogy végignézem.Cumbee írta:A sorozat védelmében azért annyit felhoznék, hogy teljesen más így, hogy 1-2 alatt lepörget az ember pár évadot, mint ha hetente, 2 hetente nézne meg egy részt. Úgy azért sokkal kevésbé érződik töménynek a story.Fernando írta:Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.
4 évadon vagyok túl. Vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitívak. Hatalmas pozitívum, hogy részenként fél óra pont optimális, ha kevesebb lenne sokat nem érne, ha több vontatott lenne, pozitívum ugyanakkor Ari Gold karaktere, óriásit alakít benne Piven. Negatívim is van azért. Annyi a kavarás már, hogy az sok, megcsináljuk, nemcsináljuk, idemegyünk odamegyünk, plusz engem baromira idegesít a központi karakter Vincent Chase, nem hiteles, nem játssza jól a szerepét, ráadásul egy feltörekvő sztár nem hinném, hogy bármelyik csajt megdugja a nézésével, poénnak jó, de minden részben uncsi már. Összességében eddig a sorozat olyan 10/7.5 (összehasonlítás képpen, Dexter: 9.5, PB 9.5, SoA 9.5 (10-es nincs)). Ari Gold nélkül csak 6.5 lenne. De már várom, hogy lejöjjön az 5. évad.
A sorozat védelmében azért annyit felhoznék, hogy teljesen más így, hogy 1-2 alatt lepörget az ember pár évadot, mint ha hetente, 2 hetente nézne meg egy részt. Úgy azért sokkal kevésbé érződik töménynek a story.Fernando írta:Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.
4 évadon vagyok túl. Vegyesek az érzelmeim, de inkább pozitívak. Hatalmas pozitívum, hogy részenként fél óra pont optimális, ha kevesebb lenne sokat nem érne, ha több vontatott lenne, pozitívum ugyanakkor Ari Gold karaktere, óriásit alakít benne Piven. Negatívim is van azért. Annyi a kavarás már, hogy az sok, megcsináljuk, nemcsináljuk, idemegyünk odamegyünk, plusz engem baromira idegesít a központi karakter Vincent Chase, nem hiteles, nem játssza jól a szerepét, ráadásul egy feltörekvő sztár nem hinném, hogy bármelyik csajt megdugja a nézésével, poénnak jó, de minden részben uncsi már. Összességében eddig a sorozat olyan 10/7.5 (összehasonlítás képpen, Dexter: 9.5, PB 9.5, SoA 9.5 (10-es nincs)). Ari Gold nélkül csak 6.5 lenne. De már várom, hogy lejöjjön az 5. évad.
Én már végignéztem kétszer is.Fernando írta:Az ajánlásotokra elkezdtem nézni a Törtetők c. sorozatot.
Alaposan benne van,uh érdemes folytatnodmessideco írta:Ha Ilithyia benne van akkor folytatom majd én is
Nehéz szinkronosról átszokni a feliratosra?
Sztem a fedetlen női testek helyett most megannyi férfi nemi szervvel találkozhatunk a sorozatban,jóval többször,mint az első évadban.socio66 írta:na,ha spartacus a téma.
2. értem én,laposabb a sztori,kevesebb az effekt..na de a lényeg,a fedetlen női testek maradtak?![]()
If you know what I mean...gergo9 írta:Rinku most veszem észre hogy az aláírásodban nem első erekció van hanem első reakció![]()
![]()
1. nem tudom.socio66 írta:na,ha spartacus a téma.
1. van arról infó hogy mikor lesz szinkron? szívesen elkezdeném már nézni,de nem nagyon fűlik a fogam a feliratolvasáshoz.
2. értem én,laposabb a sztori,kevesebb az effekt..na de a lényeg,a fedetlen női testek maradtak?
Csak gondolom a papád nem fél tál kaját evett napontaRinku írta:Sanama, ne már...Sanama írta:Amúgy nem értem mi bajotok az új Spartival, hogy nincs kigyúrva
Keveset evett, nem volt fehérjeturmix, rizs-csirke...![]()
( mármint az ókorban.)
Tudom, hogy vicc, de földig ér a szakálla!
Elég rágondolni azokra a gerendákat, amiket körbe-körbe hordozgattak az udvarban és mindjárt jön tőle az izom.
Plusz a kétkezi munka sokat nyom a latba, a falusiak is nem véletlenül olyan tagba.szakadtak, ha nagyapámnak olyat mondtam volna, hogy "fehérjepor", a kis hokedlivel nyomott volna hókon!
szalonna kolbász kell:DRinku írta:Sanama, ne már...Sanama írta:Amúgy nem értem mi bajotok az új Spartival, hogy nincs kigyúrva
Keveset evett, nem volt fehérjeturmix, rizs-csirke...![]()
( mármint az ókorban.)
Tudom, hogy vicc, de földig ér a szakálla!
Elég rágondolni azokra a gerendákat, amiket körbe-körbe hordozgattak az udvarban és mindjárt jön tőle az izom.
Plusz a kétkezi munka sokat nyom a latba, a falusiak is nem véletlenül olyan tagba.szakadtak, ha nagyapámnak olyat mondtam volna, hogy "fehérjepor", a kis hokedlivel nyomott volna hókon!