Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lui, legjobb példát hoztad elő. Nekem a Gettómilliomos az a film, amit sose értek meg, miért lett Oscar díjas. Jó film vt, de szerintem az egy egyszerű film vt, semmi több. Na, de mindegy...sjd írta:Hozzáteszem, mindezt azért persze kezeljétek túlzásként, de néha már idegesít az a hype, amivel jó, de egyébként semmi extra filmeket magasztalnak az égig.lui1698 írta:Ezért is írtam, hogy meglep, hogy ennyire nem "tolják", hisz az ilyen filmeket szokták szeretni.
Vagy, ha esetleg Inidiában játszódna és Danny Boyle rendezte volna akkor ok lenne?
http://www.spiritawards.com/films/beast ... thern-wildlui1698 írta:Ezért is írtam, hogy meglep, hogy ennyire nem "tolják", hisz az ilyen filmeket szokták szeretni.
Vagy, ha esetleg Inidiában játszódna és Danny Boyle rendezte volna akkor ok lenne?
Ezért is írtam, hogy meglep, hogy ennyire nem "tolják", hisz az ilyen filmeket szokták szeretni.sjd írta:Beasts of the Southern Wild
Nagyon jó film volt, egyedül talán ez a narratív szerkezet nem fogott meg, nekem már ez a fajta történet túlságosan esetleges és eseménytelen. Viszont amit különösen ki tudok emelni, az a zene volt, hihetetlenül eltalálták.
Viszont végül is kétségkívül porba aláz rengeteg nagy költségvetésű filmet az idei évből is, jó látni ilyen alkotásokat.
Ezt én bőven logikai hibának tartom, de mind1Bob_Marley írta:űrlényes fantasztikus, scifis dolgok zsigerből kilőve.Olyat szeretnék hogy beülsz gondolkodsz, lélegzel a filmmel
Nagyon ezt a Karib-tenger kalózai stílusú bohóckodást akarják eljátszani még egyszer, és erősen tartok tőle, hogy megint sikerül átesni a ló túloldalára. Alapvetően ha a Verbinski-Depp páros nem erőlködik azon, hogy valami komolyat tegyen le az asztalra (ld. Rango, ami az utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje), akkor működik is a dolog.Deus írta:Új Johnny Depp film, The Lone Ranger
http://www.youtube.com/watch?v=_F2xmoOmzqI
ez is várós
Bitch. There - is -a- ghost - in the house.
Bob lekéste a szegedi csatlakozástsjd írta:
btw, Gyűrűk ura a téma, úgyhogy kíváncsian várom Bob-ot, menetrend szerint sztem egy olyan fél 1-1 körül meg is fog érkezni
Ezt rakom be folyamatosanREMY írta:amatőrbence-barca írta:
szerk.: ma egész nap A Hobbit zenéját hallgatom, meghallgattam az egészet is, meg ismétlőve rakom be mindig az egyiket--> Hobbit - soundtrack (Misty Mountains)
na ezt told le![]()
De még mennyire, h érdemesTim írta:Kötelező! Személy szerint nekem jobban tetszik az első,ráadásul a két film összefügg,így a második érthetőbb lesz. Hogy maradtak ki neked a Shop Stop filmek?REMY írta:
első részt is érdemes?
És fogadjunk, hogy azóta sem pótoltad.bence-barca írta: Múltkor engem ezért sjd szúrt le![]()
amatőrbence-barca írta:
szerk.: ma egész nap A Hobbit zenéját hallgatom, meghallgattam az egészet is, meg ismétlőve rakom be mindig az egyiket
durván másfél órásmessideco írta:Mekkora film a Sunset Limited![]()
Nem vagy egyedülREMY írta:
simánde akkor a közeljövőben hozom a kritikát róluk
simánTim írta: Hogy maradtak ki neked a Shop Stop filmek?