Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Köpök a sírodrakurdt írta: Viszont, srácok: gyűjtsünk már olyan eseteket, ahol a remake-et érdemes megnézni, nem pedig az eredetit!!!
Mondjuk itt van egy kis apróság, mégpedig a több mint 20 éves különbség, plusz a CGI fejlődése.... És ez egy látványfilmnél rengeteget számít. Az újat nem láttam, de megmondom őszintén nem is érdekel. A régit láttam vagy 2-3x, szerintem jó volt, csak megfelelően kell elhelyezni.P.U.Y.O.L. írta:A remake téma érdekes, tényleg ritkán jobb, mint az eredeti.
Hirtelen: Titánok Harca (ebből konkrétan moslék az eredeti),
Mi bajod van Tom Cruise-al??? de most komolyanEszméletlen jó, DE MIÉRT TOM CRUISE????
Mert aztán a remake az egy filmművészeti remekműP.U.Y.O.L. írta:Titánok Harca (ebből konkrétan moslék az eredeti)
Ezen én is elgondolkodtam, és végül arra jutottam, hogy ha életben hagyja, akkor el tud bújni a gyerekkel, a főnök meg csak lazán kisétál és elmegy. Így viszont kis híján meghalt.miihii írta: Annak mi volt a lényege, ami a végén volt, h ugye az a törzs megtámadta a völgylakókat és amikor Hanks meglátta az alvó törzsfőnököt, hallotta a jósnőt, h ne ölje meg.
Na hát nekem annyira nem jött be a tavalyi újrázás, h az hihetetlen. Az eredetit rengetegszer láttam, de ezt a remaket nem hiszem, h túl sűrűn koptatnám.P.U.Y.O.L. írta:A remake téma érdekes, tényleg ritkán jobb, mint az eredeti.
Conan a barbár
Már régóta meg akarom nézni az eredetit, de így látatlanban nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan lehetne jobb, mint a Tégla, szóval én egyetértek.kanty írta: Kurdt kezdeményezéséhez. Tudom, hogy sokan nem fognak velem egyetérteni, de :
Szigorúan piszkos ügyek-Tégla
Itt szerintem mérföldekkel jobb a Scorsese féle remake.
Az eredetit. Én is olvastam, hogy nagyban hasonlít a remake, éppen ezért nem néztem azt meg, mert nagy valószínűséggel gyengébb. Mondjuk azt se értem, hogy miért kellett a remake, mármint azon kívül, hogy lehúzták a pénzes bőrt róla.Cali írta:Csak egy rövid kérdésem lenne: Az eredetit vagy a remaket éri megnézni a tizenkét dühös emberből? Mennyiben tér el a kettő egymástól?
Természetesen az eredetit, ez általában így van.Cali írta:Csak egy rövid kérdésem lenne: Az eredetit vagy a remaket éri megnézni a tizenkét dühös emberből? Mennyiben tér el a kettő egymástól?
http://www.imdb.com/title/tt0050083/boa ... #202291436Cali írta:Csak egy rövid kérdésem lenne: Az eredetit vagy a remaket éri megnézni a tizenkét dühös emberből? Mennyiben tér el a kettő egymástól?
nézd meg az IMDB-n lévő pontszámokat és az alapján döntsCali írta:Csak egy rövid kérdésem lenne: Az eredetit vagy a remaket éri megnézni a tizenkét dühös emberből? Mennyiben tér el a kettő egymástól?
Kajak a 4. is jó volt? Tuti? 100%?visca el barca írta:pont tegnap néztem meg én is (milyen véletlen), rém gyenge. én az előző 4-et nagyon csipáztam, de ez már ötlettelen kinlodas volt.
pont tegnap néztem meg én is (milyen véletlenREMY írta:A kaptár - Megtorlás
a franchise 5. része.... és a leggyengébb is...
Folyamatosan esett a színvonal a folytatásokkal, de ez túltett mindenen... nagyon gyenge volt. Pozitív dolgokat alig lehetett találni.
Bővebben --> ITT
hát sajna elég nagy csalódás volt. ugy éreztem magam a vén, mint aki beült egy étterembe, ahol kapott 5 tányér rizst, meg egy 2x2 cm-es rántotthúst mellé. túl sok volta körítés meg a blablabla. egynek el ment, de nem hinném h valaha ujra elővenném.CsacsMate írta:Az első egy óra alapján nem sok köze van az első három részhez. Persze vannak visszautalások Jason Bourne-re, de nem befolyásolja a történet megértését. Na meg ugye a főszereplő is új. Szóval nem gond szerintem. Ha meg az első három ekkora nyomott hagyott benned, akkor ez még ekkorát se fog.visca el barca írta:este megakarom nézni a bourne hagyatékot, viszont az előző trilógia nem hagyott bennem tul mély nyomot, szinte semmire nem emlékszem belőle. ezt az ujat azért érteni fogom az előző 3 nélkül?
csini, gratulálok.Faust írta:Legújabb kisfilmem, ezúttal operatőri gyakorlatra.
Feladat: felvételeket készíteni egy előre megadott helyen, egy előre megadott, egyetlen négyzetméternyi területen belül mozogva, azt semmiképpen el nem hagyva.
A vágással röpke 9-10 órát szenvedtem.Remélem elnyeri a tetszéseteket.
![]()
A sg.hu eléggé slowpoke módban nyomja, kb. hetekkel ezelőtt volt téma ez a trailer filmes körökben.messideco írta:Váratik:
http://www.sg.hu/cikkek/93767/nagyon_jo ... _elozetese