Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
zola8787
Director del Fútbol

2016.10.17. 21:48:48

Köszönöm válaszokat.

Itt igazából ennyi idő után nem is az fáj, hogy szakított, hanem ahogyan tette ezt. Tényleg 6 évig csak én voltam neki, miattam sikerült elvégeznie az egyetemet, miattam lett egy pici önbizalma, én vittem be társaságokba, basszus én voltam a mindene és ezt nem csak szimplán sablonként mondom, az ismerőseink mind őt támadják, a családja teljesen elfordult tőle, 1 az 1-ben megváltozott.
Elmesélek még egyet: a 6 hét elején mondta, hogy attól még a barátom akar lenni és ha a gyereknek nem tetszik hát ez van, el kell fogadnia. A végén ugyanezt megkérdeztem és azt mondta, hogy valószínűleg nem lehetnénk barátok, mert, hogy a gyerek NEM ENGEDNÉ MEG!!!!!!
Hozzáteszem, hogy én vagy mindent vagy semmit, ez a barátosdi dolog vagy érdeklődés volt a részemről.
Egy ételmes, normális lányt meghülyített a dumájával és most már én is elhiszem, hogy mindenki ilyen, csak van 1-2 olyan lány, akiben ez annyi mélyen van, hogy nem tört még felszínre. Áhh hihetetlen.
Amúgy a 6 hét alatt háromszor voltam kórházban, 18 kilót fogytam, gyomorfekélyem lett.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.17. 21:20:48

Biztos hogy vannak normális gondolkodású emberek meg régen talán többen voltak, de ami ma az én korosztályomba megy az egyszerűen annyira nevetséges hogy nagyon nincs is kedvem becsajozni. Nyugi nem vagyok meleg :D

Ahogy csababarca is említette ez a "adj nekem egy kis időt" mekkora egy tipikus női duma áhh =D>
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.10.17. 21:13:07

Nero. írta:Bár nem vagyok valami tapasztalt (22), de mar bőven megtanultam hogy soha de soha nem szabad semmilyen érzelmet mutatni akármelyik nő iránt.Ezert van az hogy nem foglalkoznak azokkal akik tepernek utánuk viszont akik hidegek meg érdektelenek velük azok után sírnak. Mindenféle felsőbbrendű duma nélkül mondom hogy teljesen másképp jár az agyuk mint a férfiaknak, valahol kicsit bolondok :D
Ez egy túlzó általánosítás, szerencsére vannak olyan nők is, akik értekelik a szeretetet, és a törődést. Gondolom, te sem a ki nem mutatott érzelmek eredménye lettél. :mrgreen:

Zola bánatára nem igazán tudok gyógyírt, a flegmatikus személyiségemnek köszönhetően 5 perc alatt tettem túl magam a nagy szerelmeim, vagy egykori barátaim elvesztésén. Viszont tudom, hogy más típusú embereknél ez sokkal nehezebb.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.10.17. 21:11:21

Zola, engedd el, ne keress okot, sose fogsz rá magyarázatot kapni,csak felőrlöd magad.
Ennek abban a pillanatban vége volt,hogy időt kért tőled, ő ott döntött, a többi csak egy saját magának szóló megnyugtatása volt. Ez alatt azt értem,hogy ő ezzel levette magáról a felelősséget, hiszen nem volt "rossz", csak időt kért. Ez tipikus a lányoknál,de ennek az esetek többségében nincsen jó vége, mert vagy már van valaki neki, vagy rommá hegeszteti magát időkérés alatt mással, rossz esetben többekkel, Te meg csak szenvedsz.

Bocsánat, de ez a nyers valóság, felejtsd el, ne keress okokat, se magyarázatot erre, mert nem fogsz sose kapni rá. Elmúlt, és ennyi.

Lehet rám gondoltál amikor említetted,hogy valaki a fórumról járt így, enyém is hasonló, időtartamokkal, és meséltem is róla.
Ez már 5 éve volt, elmúlt a haragom is, a jóra emlékszem abból a kapcsolatomból, és ennyi.
Ma meg már van más, ahogy az szokott is lenni, szóval ne izgulj, neked is lesz, jobb is mint ő volt, efelől ne legyen kétséged.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Nero.
Llegenda del Barça

2016.10.17. 20:51:19

Bár nem vagyok valami tapasztalt (22), de mar bőven megtanultam hogy soha de soha nem szabad semmilyen érzelmet mutatni akármelyik nő iránt.Ezert van az hogy nem foglalkoznak azokkal akik tepernek utánuk viszont akik hidegek meg érdektelenek velük azok után sírnak. Mindenféle felsőbbrendű duma nélkül mondom hogy teljesen másképp jár az agyuk mint a férfiaknak, valahol kicsit bolondok :D

Ez a gádzsi meg kifejezetten egy rossz ***** lehet. Bármelyik exemnél felmerült volna ilyen kérdés azonnal dobtam volna nemhogy még "válassz engem légyszi."

Amúgy meg menj fel a rosszlanyokra ott találsz valakit aki segít felejteni. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Messias2
Director del Fútbol

2016.10.17. 20:34:37

zola8787 írta: Mit tanácsolnátok? Mit tegyek, hogy hamarabb elfelejtsem?
"Bulika" orrba-szájba. (Viccen kívül)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
zola8787
Director del Fútbol

2016.10.17. 20:25:39

Sziasztok. Elnézést, hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban távol maradtam a fórumtól, főleg a hattrickesektől kérek elnézést. Viszont olyan dolog történt az életemben, amit jelen pillanatban sem tudtam még feldolgozni.

Emlékszem nem is olyan régen volt egy most már sorstársam itt, akinek véget ért a hosszú kapcsolata, nálam is ugyanez történt. 2 év legjobb barátságból vált szerelemmé, majdnem 4 évig tartott (2 hónap kellett volna a 4-hez).
Mindent tökéletesnek gondoltam, mások is, senki sem gyanakodott, se a családjaink, se a barátaink senki, aztán egyszer csak elmesélte, hogy ő belefáradt, ráadásul egy munkatársával megtalálták a közös hangot. Gondolhatjátok.
6 hétig tartott a huzavona, hogy úgymond kit választ, aztán őt választotta, de hihetetlen körülmények között.
Egy picit mesélek belőle, hátha valaki tud ezután tanácsot adni. Szóval a barátnőm, vagyis az exem :cry: , nem voltak úgymond barátai, csakis én voltam neki, picit visszahúzódó lány volt, szerette mindenki, de mégsem volt egy normális barátja sem, egyedül én, de ugye nem csak barát volta, hanem szerelem. Ebben a 6 hétben nem egyszer azt kérte, hogy adjunk neki időt, had kapcsolódjon ki egy kicsit. Én ezt hagytam, hiszen ő a legfontosabb, viszont kiderült, hogy a gyerek mindig megkereste!!! Háromszor játszotta el a gyerek, hogyha nem őt választja, akkor soha többé nem látja és kimegy Angliába. Volt olyan, hogy a gyerek azt kérte tőle, hogy egy hétig találkozzanak minden nap, engem hagyjon és akkor kiderülne, hogy engem eltudna-e felejteni, meg, hogy tudna-e vele lenni. Ezt szerdán tudtam meg, tehát el sem mondta nekem, hogy vele minden nap együtt van. Aztán volt olyan, hogy exem pici faluban lakik, nincsen már este busz, ezért kocsival vitte haza mindig, viszont az egyik este a srác haverjaival volt, és átakarták verni, hogy máshol hagyták a táskáját, de oda már nem lehet visszamenni, muszáj a gyereknél aludnia, de erre rájött és azonnal hazavitette magát. Másnap meg megint ment hozzá, tehát egyszerűen nem értem, hogy mi történt vele. A Családja teljesen elfordult tőle, a faterja ismerősök által megtudott 1-2 dolgot a gyerekről, például, hogy 25 évesen egy 14 évs kislányt khmmmm, meg ilyenek. Nem írok le minden részletet, ezt is kevesen olvassák úgyis, de aki megtette annak köszönöm.
Mit tanácsolnátok? Mit tegyek, hogy hamarabb elfelejtsem?
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.27. 13:14:22

palesz77 írta:
visca el barca írta:hogy a francba találtad meg? :?
"Hiding under table meme", úgy kidobta szinte rögtön. :D
igen utólag gondoltam, hogy így jött kim csak én nem tudtam az angol verzióról, így eszembe sem jutott így keresni :D

köszmég1x mindkettőtöknek :wink:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.27. 13:05:03

visca el barca írta:hogy a francba találtad meg? :?
"Hiding under table meme", úgy kidobta szinte rögtön. :D
Tromort77

2016.09.27. 12:48:51

visca el barca írta:igen, ez az ,csak magyar verzió volt. köszi :D hogy a francba találtad meg? :?
Itt van magyarul is:

https://napitroll.hu/image.axd?picture= ... 356953.jpg

http://akphoto1.ask.fm/831/765/771/-129 ... avatar.jpg
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.27. 12:39:48

igen, ez az ,csak magyar verzió volt. köszi :D hogy a francba találtad meg? :?
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.09.27. 12:16:19

visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.27. 12:02:29

keresek egy képet az interneten aki a nap folyamán unatkozik beszállhatna, mert nagyon fontos lenne megtalálnom és nem megy.

egy 3-4 kockás, ilyen kicsit igénytelenül megrajzolt "képregény", két kislány van rajta és kb. az alábbi párbeszéd van rajta:
- szia, hát te mit csinálsz itt? (egy kislány kérdezi egy másiktól, aki egy asztal alatt kuporog)
- semmit, elbújtam a világ rossz dolgai elől
- és? működik?
- hát, eddig még semmi rossz nem történt.

mire az álló kislány elkezd gondolkodni, majd fogja magát és ő is bemegy az asztal alá kuporogni.

tudom, hülyeség, de nagyon fontos lenne. hátha látta mostanában valaki vagy valami :D
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.09.20. 11:02:32

Óriási tanulmány ez a fórum :D

Ha valaki komédia szakra jár, írja ebből a szakdogáját: Fórum társadalom viselkedése, az újra meg újra lefutott körök :D
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.09.16. 19:08:12

http://444.hu/2016/09/16/be-akartak-fen ... ki-elferne

Nem teljesen pontos a cikk, de legalább már mindenki tud a dologról :D.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.09.13. 19:13:41

délután jövök haza az orvostól, erre látom, hogy egy brutális méretű kombájn jön az úton. hát mondom errefele azért megfordul egy-kettő, mikor közelebb ér akkor látom, hogy egy 20 év körüli, fullextrás szőke nő vezeti :D love at first sight :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.12. 21:03:15

PCsabi írta:
S.Agüero írta:Nem baj, legalább sok csaj van az osztályunkban. :mrgreen:
És? :-k
Csak írtam egy pozitívumot is. :D
PCsabi
aka Game90

2016.09.12. 20:45:45

S.Agüero írta:Nem baj, legalább sok csaj van az osztályunkban. :mrgreen:
És? :-k
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2016.09.12. 20:24:48

Mindenhol kb. ugyan ezek a tárgyak vannak. A különbség elvileg a tanárok minőségében, ezáltal az oktatás minőségében lehet, bár szerintem ezt bármelyik iskola bármelyik szakán meg tudnák cáfolni :lol:
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.12. 18:30:45

Akkor megnyugodtam, jobb, hogy nem mentem egyetemre. :mrgreen: Mondjuk mindegy, mert amúgy is messze volt a pontszámom tőle.

Nekünk olyan tantárgyaink vannak, hogy pénzügy, számvitel, gépelés, angol, közgáz, kereskedelem-marketing, jog, adózás, statisztika.
Legalábbis most első évben ezek vannak, jog és adózás az beseggelős, pénzügy elsőre nehéznek tűnt, többivel szerintem nem lesz gond, egyelőre nem tűntek nagyon nehéznek.
Mindből van amúgy elmélet és gyakorlat, kivéve az angol.

Nem baj, legalább sok csaj van az osztályunkban. :mrgreen:
etooka9
Capitá del Barça

2016.09.12. 18:01:51

S.Agüero írta: Én is számvitelen vagyok, csak ugye ez OKJ. Ha elvégzem, utána akarok mérlegképes könyvelőre menni.
Egyetemen milyen a számvitel? Mennyire nehéz?
Pénzügy-számvitelen végeztem még tavaly. Figyelj amúgy egy tárgy volt, amire tényleg azt tudom mondani, hogy 5-6 hetet készültem rá, ez pedig a pénzügyi számvitel. Az elég húzós volt. Egyébként számvitel alapjai, amivel kezdtünk, ott tényleg csak a legalapabb dolgok szinte. Utána jött a püi számvitel, amiről írtam. Volt még nemzetközi illetve vezetői számvitel. Szerintem ez az utóbbi kettő egyáltalán nem volt nehéz. Éves beszámoló összeállítása, non profit számvitel volt még. A non profit, az egyszeres könyvelés, teljesíthető volt könnyen. Az éves beszámolót se sorolnám a legnehezebben teljesíthető tárgyak közé.

Nemzetközi számvitelben IFRS, US GAAP, magyar vonatkozások stb. Vezetőiben pedig önköltségszámítás lényegében. A pénzügyi számvitel pedig szerintem azért volt nehéz, mert egyből az alapjai után következik. És tényleg itt már annyi mindent kell tudni a vizsgára, mintha nem egy lépcsőt léptél volna, hanem mondjuk hármat az előző szinthez képest.

Egyébként nekünk diplomával már járt a vállalkozói mérlegképes könyvelő, szóval így két legyet egy csapásra.. :mrgreen:

Viszont a kérdésedre válaszolva, kb 40-45-en kezdtük a pénzügy-számvitelt és 7-en végeztünk tavaly, szóval nem könnyű. :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.09.12. 16:31:30

Én már a mesterképzést csinálom számvitelen
Én is számvitelen vagyok, csak ugye ez OKJ. Ha elvégzem, utána akarok mérlegképes könyvelőre menni.
Egyetemen milyen a számvitel? Mennyire nehéz?
BFC
Jugador d'estrella

2016.09.12. 16:09:12

Petr írta: Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül.
Ez nálunk is megtörtént. Csak annyit láttál, hogy a végére már a lépcsőn sem volt hely, erre a tanár elküldött valakit, hogy nézze meg a nagyelőadót. Szerencsére a nagyelőadó üres volt így átmentünk oda, megtöltöttük a nagyelőadót.Ezután a tanár közölte, hogy nem kötelező előadásra járni, utána gondolhatjátok hányan maradtak ott, maradtunk kb 40-en. :lol: A következő órákon már csak ilyen 10-15 ember volt és lehet, hogy sokat mondok. :lol: Bár szerintem többet nem lesz ilyen, most a felvételi miatt, kevesen jöttek elsőévesek.
Petr
Entrenador del Barça

2016.09.12. 15:33:38

etooka9 írta:Ez melyik egyetem amúgy? :D Náluk mindegyik tanár elmondja, hogy nem tehetik kötelezővé az óralátogatást, de nyílván van olyan, amire érdemes bejárni.
ELTE, Informatikai Kar. A HKR szabályozza, hogy kötelezővé lehet-e tenni (remélem ezzel nem mondtam hülyeséget), ez pedig mindenhol más. Nálunk most változtattak rajta, hogy megtehessék kari szinten. Megy a sárdobálás rendesen, elhiheted :D. Van olyan, aki nem fért be egy kötelező tárgyára, és ezért csúszik.
etooka9
Capitá del Barça

2016.09.12. 15:27:39

Petr írta: Nálunk minden órát kötelezővé tettek. Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül. Ezenkívül sok tárgyat kevesebb férőhellyel hirdetnek meg emiatt, amiből következően nagy az esély, hogy egy kötelező tárgyról kicsúszol. Amibe sok ismerősöm bele is futott.
Emiatt hétfőtől csütörtökig bent vagyok 2 alkalommal nyolctól és 2 alkalommal tíztől tizennyolcig, ráadásul van olyan órám, ami szombaton van néhány hetente egy 8 órás maraton keretében.

Az egyik előadásra 190-en jelentkeztünk, és 120 hely van az előadóban. A katalógust pedig kari szinten bevezették úgy, hogy 1 épületen osztozik 3 nagyobb létszámú kar, ami miatt több termet vagy időpontot sem tudnak biztosítani... =D>
Ez melyik egyetem amúgy? :D Náluk mindegyik tanár elmondja, hogy nem tehetik kötelezővé az óralátogatást, de nyílván van olyan, amire érdemes bejárni.
Kép
Válasz küldése