Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy túlzó általánosítás, szerencsére vannak olyan nők is, akik értekelik a szeretetet, és a törődést. Gondolom, te sem a ki nem mutatott érzelmek eredménye lettél.Nero. írta:Bár nem vagyok valami tapasztalt (22), de mar bőven megtanultam hogy soha de soha nem szabad semmilyen érzelmet mutatni akármelyik nő iránt.Ezert van az hogy nem foglalkoznak azokkal akik tepernek utánuk viszont akik hidegek meg érdektelenek velük azok után sírnak. Mindenféle felsőbbrendű duma nélkül mondom hogy teljesen másképp jár az agyuk mint a férfiaknak, valahol kicsit bolondok![]()
"Bulika" orrba-szájba. (Viccen kívül)zola8787 írta: Mit tanácsolnátok? Mit tegyek, hogy hamarabb elfelejtsem?
igen utólag gondoltam, hogy így jött kim csak én nem tudtam az angol verzióról, így eszembe sem jutott így keresnipalesz77 írta:"Hiding under table meme", úgy kidobta szinte rögtön.visca el barca írta:hogy a francba találtad meg?
Itt van magyarul is:visca el barca írta:igen, ez az ,csak magyar verzió volt. köszihogy a francba találtad meg?
És?S.Agüero írta:Nem baj, legalább sok csaj van az osztályunkban.
Pénzügy-számvitelen végeztem még tavaly. Figyelj amúgy egy tárgy volt, amire tényleg azt tudom mondani, hogy 5-6 hetet készültem rá, ez pedig a pénzügyi számvitel. Az elég húzós volt. Egyébként számvitel alapjai, amivel kezdtünk, ott tényleg csak a legalapabb dolgok szinte. Utána jött a püi számvitel, amiről írtam. Volt még nemzetközi illetve vezetői számvitel. Szerintem ez az utóbbi kettő egyáltalán nem volt nehéz. Éves beszámoló összeállítása, non profit számvitel volt még. A non profit, az egyszeres könyvelés, teljesíthető volt könnyen. Az éves beszámolót se sorolnám a legnehezebben teljesíthető tárgyak közé.S.Agüero írta: Én is számvitelen vagyok, csak ugye ez OKJ. Ha elvégzem, utána akarok mérlegképes könyvelőre menni.
Egyetemen milyen a számvitel? Mennyire nehéz?
Én is számvitelen vagyok, csak ugye ez OKJ. Ha elvégzem, utána akarok mérlegképes könyvelőre menni.Én már a mesterképzést csinálom számvitelen
Ez nálunk is megtörtént. Csak annyit láttál, hogy a végére már a lépcsőn sem volt hely, erre a tanár elküldött valakit, hogy nézze meg a nagyelőadót. Szerencsére a nagyelőadó üres volt így átmentünk oda, megtöltöttük a nagyelőadót.Ezután a tanár közölte, hogy nem kötelező előadásra járni, utána gondolhatjátok hányan maradtak ott, maradtunk kb 40-en.Petr írta: Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül.
ELTE, Informatikai Kar. A HKR szabályozza, hogy kötelezővé lehet-e tenni (remélem ezzel nem mondtam hülyeséget), ez pedig mindenhol más. Nálunk most változtattak rajta, hogy megtehessék kari szinten. Megy a sárdobálás rendesen, elhihetedetooka9 írta:Ez melyik egyetem amúgy?Náluk mindegyik tanár elmondja, hogy nem tehetik kötelezővé az óralátogatást, de nyílván van olyan, amire érdemes bejárni.
Ez melyik egyetem amúgy?Petr írta: Nálunk minden órát kötelezővé tettek. Ami a poén, hogy nincs elég hely a termekben és van aki a lépcsőn ül. Ezenkívül sok tárgyat kevesebb férőhellyel hirdetnek meg emiatt, amiből következően nagy az esély, hogy egy kötelező tárgyról kicsúszol. Amibe sok ismerősöm bele is futott.
Emiatt hétfőtől csütörtökig bent vagyok 2 alkalommal nyolctól és 2 alkalommal tíztől tizennyolcig, ráadásul van olyan órám, ami szombaton van néhány hetente egy 8 órás maraton keretében.
Az egyik előadásra 190-en jelentkeztünk, és 120 hely van az előadóban. A katalógust pedig kari szinten bevezették úgy, hogy 1 épületen osztozik 3 nagyobb létszámú kar, ami miatt több termet vagy időpontot sem tudnak biztosítani...