Sziasztok. Elnézést, hogy az elmúlt majdnem 2 hónapban távol maradtam a fórumtól, főleg a hattrickesektől kérek elnézést. Viszont olyan dolog történt az életemben, amit jelen pillanatban sem tudtam még feldolgozni.
Emlékszem nem is olyan régen volt egy most már sorstársam itt, akinek véget ért a hosszú kapcsolata, nálam is ugyanez történt. 2 év legjobb barátságból vált szerelemmé, majdnem 4 évig tartott (2 hónap kellett volna a 4-hez).
Mindent tökéletesnek gondoltam, mások is, senki sem gyanakodott, se a családjaink, se a barátaink senki, aztán egyszer csak elmesélte, hogy ő belefáradt, ráadásul egy munkatársával megtalálták a közös hangot. Gondolhatjátok.
6 hétig tartott a huzavona, hogy úgymond kit választ, aztán őt választotta, de hihetetlen körülmények között.
Egy picit mesélek belőle, hátha valaki tud ezután tanácsot adni. Szóval a barátnőm, vagyis az exem

, nem voltak úgymond barátai, csakis én voltam neki, picit visszahúzódó lány volt, szerette mindenki, de mégsem volt egy normális barátja sem, egyedül én, de ugye nem csak barát volta, hanem szerelem. Ebben a 6 hétben nem egyszer azt kérte, hogy adjunk neki időt, had kapcsolódjon ki egy kicsit. Én ezt hagytam, hiszen ő a legfontosabb, viszont kiderült, hogy a gyerek mindig megkereste!!! Háromszor játszotta el a gyerek, hogyha nem őt választja, akkor soha többé nem látja és kimegy Angliába. Volt olyan, hogy a gyerek azt kérte tőle, hogy egy hétig találkozzanak minden nap, engem hagyjon és akkor kiderülne, hogy engem eltudna-e felejteni, meg, hogy tudna-e vele lenni. Ezt szerdán tudtam meg, tehát el sem mondta nekem, hogy vele minden nap együtt van. Aztán volt olyan, hogy exem pici faluban lakik, nincsen már este busz, ezért kocsival vitte haza mindig, viszont az egyik este a srác haverjaival volt, és átakarták verni, hogy máshol hagyták a táskáját, de oda már nem lehet visszamenni, muszáj a gyereknél aludnia, de erre rájött és azonnal hazavitette magát. Másnap meg megint ment hozzá, tehát egyszerűen nem értem, hogy mi történt vele. A Családja teljesen elfordult tőle, a faterja ismerősök által megtudott 1-2 dolgot a gyerekről, például, hogy 25 évesen egy 14 évs kislányt khmmmm, meg ilyenek. Nem írok le minden részletet, ezt is kevesen olvassák úgyis, de aki megtette annak köszönöm.
Mit tanácsolnátok? Mit tegyek, hogy hamarabb elfelejtsem?