Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ne szemtelenkedjél,mert vanna kapcsolataim Szibériában is,aztán rosszul jársz...Sharkinho írta:Nézdmá', megszólalt az operatőr.
Már megint túl keménynek hiszed magad..azt majd amikor belédb@sz egy villám..akkor majd kiröhöglek..Sharkinho írta:Na majd én odamegyek, aztán jól elverem az időjárást
Aha,na rájöttemBercy írta:Zsolti!
Hány jegyet kell vennem holnapra???![]()
És miként jutunk oda???
Aha,persze..asszed vicces vagy..mert modi lettél..Sharkinho írta:Végülis te nem fogsz focizni, úgyhogy te kezeled majd a kamerát.
Tehát az egész csapatot és a vezetőséget is?barcafan írta:menj a francba Enrique![]()
![]()
azt mindig utálom aki Barcelonában van
Akkor jó meccsnézést holnapra!:)Enrique írta:Pepe, majd ha hazaertem +beszeljuk a dolgot, mert en is megyek - Gyorbe Studipsharkkal (Bàlinttal) onnan meg kocsival Chrisszel. Addig beszelj veluk, elvileg meg te is befersz.PetI írta:Háloá!barcafan írta:ennyien jelentkeztetek...
Én is megyek bár lehet h a végén egyedül kell vonatoznom 4 órát Egerszegről, mert a tesóm nem jön, mást meg nem tudom, tudok-e "szerezni".
Amugy udv mindenkinek BCNbòl, holnap megyunk Bayern meccsre.
Pepe, majd ha hazaertem +beszeljuk a dolgot, mert en is megyek - Gyorbe Studipsharkkal (Bàlinttal) onnan meg kocsival Chrisszel. Addig beszelj veluk, elvileg meg te is befersz.PetI írta:Háloá!barcafan írta:ennyien jelentkeztetek...
Én is megyek bár lehet h a végén egyedül kell vonatoznom 4 órát Egerszegről, mert a tesóm nem jön, mást meg nem tudom, tudok-e "szerezni".