Így külön írva?Mert ha egyben akkor egy elég hülye mondat:Tengervíz sok helyen van a Földön.levproff írta:Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér.![]()
Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja.
Segítség kéne
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
- levproff
- Director del Fútbol
Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér.
Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Azért megpróbálnám, aztán ha tényleg nem tudom megcsinálni, akkor kérek segítséget.vlxe írta:
Én mindenféleképpen azt ajánlom neked, hogy ha ismersz valakit aki tudja ezeket, akkor kérd meg, hogy nézze meg neked! Leírnám én mit kéne tenned, de ha nem igazán tudod mit kell csinálni, akkor jobb egy hozzáértő kezébe adni a gépet

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Én holnap akarom elkezdeni. Kellet egy bankszámlára feltegyek 10lejt(kb 850Ft), ha mindenigaz visszaigazolnak, és kezdhetem is. Remélem, hogy nem szúrnak ki velemlui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Feltétel csak az, hogy itthoni net legyen. A fizetést teljesítmény alapján adják.
Azt kérdezném, hogy aki csinált már ilyet mik a tapasztalatok és hogy mellette más munkát vállalhatok-e?
Kösz előre is.

-
- Director del Fútbol
Hát sztem ez munka típusától függ.lui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Feltétel csak az, hogy itthoni net legyen. A fizetést teljesítmény alapján adják.
Azt kérdezném, hogy aki csinált már ilyet mik a tapasztalatok és hogy mellette más munkát vállalhatok-e?
Kösz előre is.

Személy szerint nem csináltam ilyet (*bár mégis), de volt ismerősöm aki igen, volt aki nálunk bent a cégnél dolgozott így távmunkába (nem volt otthon megfelelő nete nálunk meg volt hely).lui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Kösz előre is.
Őszintén én nem ajánlom neked sem mint ahogy nem ajánlottam neki sem. Nagyon sokat kell dolgozni kevés pénzért az ilyen munkákba és még arra sincs garancia, hogy kifizetnek.
* Végülis pár évet én is dolgoztam otthonról, távmunkába programoztam megrendelésre, projekt alapon. A probléma amiért aztán abba is hagytam - és bár még mindig saját cégen keresztül dolgozok, inkább bérlek helyiséget a cégnek és bejárok - az legfőképpen az, hogy összemosódik a munka a magánélettel és semmire nem lesz időd, közben nem is lehet igazán haladni. Ismerek olyat aki szintén programozik távmunkába és össze tudta egyeztetni, de nekem nem ment, így jobb reggel bejövök délután hazamegyek és többet nem foglalkozok az üzlettel

- vlxe
- Capitá del Barça
Én mindenféleképpen azt ajánlom neked, hogy ha ismersz valakit aki tudja ezeket, akkor kérd meg, hogy nézze meg neked! Leírnám én mit kéne tenned, de ha nem igazán tudod mit kell csinálni, akkor jobb egy hozzáértő kezébe adni a gépetKluivertinho írta: Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
A képfájlt ki lehet csomagolni?Puyol05 írta:
rakd be másik gépbe a CD-t, nyisd meg valamilyen progival, (saját gép, vagy Total commander) csomagold ki, majd írd ki megint a kicsomagolt fájlt. Winrarral tudod kicsomagolni.

- lui1698
- Llegenda del Barça
Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Kösz előre is.
Kösz előre is.

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Entrenador del Barça
rakd be másik gépbe a CD-t, nyisd meg valamilyen progival, (saját gép, vagy Total commander) csomagold ki, majd írd ki megint a kicsomagolt fájlt. Winrarral tudod kicsomagolni.Kluivertinho írta:Hali!
Van egy kis gondom. A gépem pár hónapja csak csökkentett módban indul el, így nem játszik le hangot sem, lassú is, 3D is off, szóval minden baja van. Mikor bekapcsolom elindul, az XP betöltése után pedig mindig egy tized másodpercre beugrik 1 kék képernyő, majd újraindul a gép. Szeretném újrarakni a windowst, letöltöttem egyet, kiírtam, csak ugye be kéne rakni a Daemon Toolsba, hogy elinduljon. Amikor a DT-t akarom indítani, akkor meg ezt írja ki: Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Hali!
Van egy kis gondom. A gépem pár hónapja csak csökkentett módban indul el, így nem játszik le hangot sem, lassú is, 3D is off, szóval minden baja van. Mikor bekapcsolom elindul, az XP betöltése után pedig mindig egy tized másodpercre beugrik 1 kék képernyő, majd újraindul a gép. Szeretném újrarakni a windowst, letöltöttem egyet, kiírtam, csak ugye be kéne rakni a Daemon Toolsba, hogy elinduljon. Amikor a DT-t akarom indítani, akkor meg ezt írja ki: Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.

Saját magam elkészítettem a két mérkőzést HD (720p) minőségben magyar kommentárt mellékelve. A Bajnokok Ligája döntő képét emlékeim szerint Sky Sport adásából szereztem, amely egy helyen eltért a magyar televíziós csatornán leadott műsortól (Sir Alex Ferguson nyilatkozata). Szóval maga a felvétel tartalmazza ezt a nyilatkozatot, amely egy magyar felirattal van kiegészítve (riporter-SAF párbeszéd).Taibi írta:Üdv!
Keresem két 2009-es mérkőzés magyar nyelvű felvételét!
Barcelona - Manchester United 2-0, BL-döntő
Real Madrid - Barcelona 2-6, bajnoki mérk.
Ha valakinek megvan valamelyik vagy mindkettő, akkor megvásárolnám a másolatát!
Részleteket tisztázzuk privátban!
Köszi!
A Real Madrid - Barcelona találkozó szintúgy megvan, ott semmi egyéb változás nincs. Ha így érdekel ezen formátumban, vagy esetleg XviD-ként, akkor írd meg PM-ben, hogy melyik verzió nyerte el inkább a tetszésed.
- nagyjudit89
- Jugador del Barça
takivini és kurdt, köszönöm a válaszokat! Majd megpróbálok nem félni.
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Visca el Barca!!!!
Üdv!
Köszi!
Köszi!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Köszönöm szépen!kurdt írta:kb.
Buena suerte con el examen final.
arra már nem emlékszem, hogy a suerte (szerencse) bueno nélkül jó-e, de valszeg nem
kb.Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Egy érdekes kéréssel fordulok hozzátok.
Egy régi ismerősöm érettségizik spanyol nyelvből, én pedig valami frappáns sms-sel kívánnék neki sok sikert. Persze spanyolul egy kukkot sem tudok, ha valamelyőtök igen, kérem fordítsa le nekem a:
"Sok sikert az érettségidhez" mondatot!:D köszönöm!
Buena suerte con el examen final.
arra már nem emlékszem, hogy a suerte (szerencse) bueno nélkül jó-e, de valszeg nem

Your village called. Their idiot is missing.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Hello Mindenkinek!
Egy régi ismerősöm érettségizik spanyol nyelvből, én pedig valami frappáns sms-sel kívánnék neki sok sikert. Persze spanyolul egy kukkot sem tudok, ha valamelyőtök igen, kérem fordítsa le nekem a:
"Sok sikert az érettségidhez" mondatot!
:D köszönöm!
"Sok sikert az érettségidhez" mondatot!

- madmushroom
- Capitá del Barça
Köszi művész, egy kérdésem még lenneBányász írta:Ebben a témában Colos a kompetens.De a sportvideon vannak publikus felvételek is azok között biztos találsz kedvedre valót.

Mi kell ahhoz, hogy ne csak publikus felvételeket tudjak tölteni? Ugye fizetés nélkül is el lehet érni azt a rangot amivel már lehet?!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ebben a témában Colos a kompetens.De a sportvideon vannak publikus felvételek is azok között biztos találsz kedvedre valót. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- madmushroom
- Capitá del Barça
nem tudtok nekem ajánlani olyan oldalt ahol találok régi, klasszikus mérkőzéseket? Nem kifejezetten csak Barca érdekelne. Előre is köszi.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
- takivini
- Capitá del Barça
1. Én CAE-ztem, ott az volt a legkönnyebb.nagyjudit89 írta:Kérem azok, akik voltak nyelv vizsgázni segítsenek!
1.Tényleg nagyon nehéz a magnóhallgatás?
2.Nagyon szemetek a vizsgáztatók?
3.Ha félsz, akkor tényleg lőttek az egésznek??
Előre is köszi a válaszokat!!!!

2. Nem! Sőt igazából tök jó fejek, segítenek.
3. Hát nem lőttek, de mondjuk inkább ne félj

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem kell megvárni amíg rád szólunk...inkább olvasd el a szabályzatot, elég régóta itt vagy.

Elnézést!
Elolvastam, de csak ugye az van benne, hogy ne húzza szét a topicot.
Nem tapasztaltam, hogy széthúzta volna, de már kivettem.
OFF:Még nem szóltak rá a Modik.chonggy írta:
OFF:lehet tévedek,de a tied is..

Elnézést!
Elolvastam, de csak ugye az van benne, hogy ne húzza szét a topicot.
Nem tapasztaltam, hogy széthúzta volna, de már kivettem.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.05.19. 19:07:22-kor.