Segítség kéne

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Barca_10
Entrenador del Barça

2010.05.20. 18:40:23

levproff írta:Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér. :)

Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja. :lol:
Így külön írva?Mert ha egyben akkor egy elég hülye mondat:Tengervíz sok helyen van a Földön.
“...I like the idea of a black sun; like a black hole is space, sucking everything into darkness, where we came from and where we’re heading...”
levproff
Director del Fútbol

2010.05.20. 18:37:57

Lehet hülye kérdés/kérés, de egy próbát megér. :)

Valaki alkosson nekem egy értelmes mondatot a "tenger víz"-zel, úgy, hogy nem toldalékolja. :lol:
Kép
FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.05.20. 16:51:52

vlxe írta:
Én mindenféleképpen azt ajánlom neked, hogy ha ismersz valakit aki tudja ezeket, akkor kérd meg, hogy nézze meg neked! Leírnám én mit kéne tenned, de ha nem igazán tudod mit kell csinálni, akkor jobb egy hozzáértő kezébe adni a gépet :)
Azért megpróbálnám, aztán ha tényleg nem tudom megcsinálni, akkor kérek segítséget. :)
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.20. 16:39:57

Köszi srácok a segítséget. :wink:
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
messideco
Presidente del Barça

2010.05.20. 16:34:04

lui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Feltétel csak az, hogy itthoni net legyen. A fizetést teljesítmény alapján adják.

Azt kérdezném, hogy aki csinált már ilyet mik a tapasztalatok és hogy mellette más munkát vállalhatok-e?

Kösz előre is.
Én holnap akarom elkezdeni. Kellet egy bankszámlára feltegyek 10lejt(kb 850Ft), ha mindenigaz visszaigazolnak, és kezdhetem is. Remélem, hogy nem szúrnak ki velem :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2010.05.20. 16:09:13

lui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Feltétel csak az, hogy itthoni net legyen. A fizetést teljesítmény alapján adják.

Azt kérdezném, hogy aki csinált már ilyet mik a tapasztalatok és hogy mellette más munkát vállalhatok-e?

Kösz előre is.
Hát sztem ez munka típusától függ. :) Én pl műszaki angolt fordítottam/fordítok még néha nekem az bejött. Neked kell tudnod hogy a kitűzött mennyiségű kesst mennyi melóval tudod hozni. :D
Guardiola
Capitá del Barça

2010.05.20. 15:56:33

Kösz előre is.
Személy szerint nem csináltam ilyet (*bár mégis), de volt ismerősöm aki igen, volt aki nálunk bent a cégnél dolgozott így távmunkába (nem volt otthon megfelelő nete nálunk meg volt hely).
Őszintén én nem ajánlom neked sem mint ahogy nem ajánlottam neki sem. Nagyon sokat kell dolgozni kevés pénzért az ilyen munkákba és még arra sincs garancia, hogy kifizetnek.

* Végülis pár évet én is dolgoztam otthonról, távmunkába programoztam megrendelésre, projekt alapon. A probléma amiért aztán abba is hagytam - és bár még mindig saját cégen keresztül dolgozok, inkább bérlek helyiséget a cégnek és bejárok - az legfőképpen az, hogy összemosódik a munka a magánélettel és semmire nem lesz időd, közben nem is lehet igazán haladni. Ismerek olyat aki szintén programozik távmunkába és össze tudta egyeztetni, de nekem nem ment, így jobb reggel bejövök délután hazamegyek és többet nem foglalkozok az üzlettel :)
vlxe
Capitá del Barça

2010.05.20. 15:25:13

Kluivertinho írta: Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.
Én mindenféleképpen azt ajánlom neked, hogy ha ismersz valakit aki tudja ezeket, akkor kérd meg, hogy nézze meg neked! Leírnám én mit kéne tenned, de ha nem igazán tudod mit kell csinálni, akkor jobb egy hozzáértő kezébe adni a gépet :)
Kép
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.05.20. 15:22:40

Puyol05 írta:
rakd be másik gépbe a CD-t, nyisd meg valamilyen progival, (saját gép, vagy Total commander) csomagold ki, majd írd ki megint a kicsomagolt fájlt. Winrarral tudod kicsomagolni.
A képfájlt ki lehet csomagolni?
Kép
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2010.05.20. 15:21:28

Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.

Kösz előre is.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.05.20. 15:17:42

Kluivertinho írta:Hali!

Van egy kis gondom. A gépem pár hónapja csak csökkentett módban indul el, így nem játszik le hangot sem, lassú is, 3D is off, szóval minden baja van. Mikor bekapcsolom elindul, az XP betöltése után pedig mindig egy tized másodpercre beugrik 1 kék képernyő, majd újraindul a gép. Szeretném újrarakni a windowst, letöltöttem egyet, kiírtam, csak ugye be kéne rakni a Daemon Toolsba, hogy elinduljon. Amikor a DT-t akarom indítani, akkor meg ezt írja ki: Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.
rakd be másik gépbe a CD-t, nyisd meg valamilyen progival, (saját gép, vagy Total commander) csomagold ki, majd írd ki megint a kicsomagolt fájlt. Winrarral tudod kicsomagolni.
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2010.05.20. 15:07:53

Hali!

Van egy kis gondom. A gépem pár hónapja csak csökkentett módban indul el, így nem játszik le hangot sem, lassú is, 3D is off, szóval minden baja van. Mikor bekapcsolom elindul, az XP betöltése után pedig mindig egy tized másodpercre beugrik 1 kék képernyő, majd újraindul a gép. Szeretném újrarakni a windowst, letöltöttem egyet, kiírtam, csak ugye be kéne rakni a Daemon Toolsba, hogy elinduljon. Amikor a DT-t akarom indítani, akkor meg ezt írja ki: Initialization error 0. This program requires at least Windows 2000 with SPTD 1.43 or higher. Kernel debugger must be deactivated.
Valakinek valami tippje, hogy mi lehet a megoldás? Elég hülye vagyok a gépekhez. Előre is köszi.
Kép
Kép
Talma
Jugador d'estrella

2010.05.19. 18:59:32

Taibi írta:Üdv!

Keresem két 2009-es mérkőzés magyar nyelvű felvételét!

Barcelona - Manchester United 2-0, BL-döntő
Real Madrid - Barcelona 2-6, bajnoki mérk.

Ha valakinek megvan valamelyik vagy mindkettő, akkor megvásárolnám a másolatát!
Részleteket tisztázzuk privátban!

Köszi!
Saját magam elkészítettem a két mérkőzést HD (720p) minőségben magyar kommentárt mellékelve. A Bajnokok Ligája döntő képét emlékeim szerint Sky Sport adásából szereztem, amely egy helyen eltért a magyar televíziós csatornán leadott műsortól (Sir Alex Ferguson nyilatkozata). Szóval maga a felvétel tartalmazza ezt a nyilatkozatot, amely egy magyar felirattal van kiegészítve (riporter-SAF párbeszéd).
A Real Madrid - Barcelona találkozó szintúgy megvan, ott semmi egyéb változás nincs. Ha így érdekel ezen formátumban, vagy esetleg XviD-ként, akkor írd meg PM-ben, hogy melyik verzió nyerte el inkább a tetszésed.
nagyjudit89
Jugador del Barça

2010.05.19. 18:51:37

takivini és kurdt, köszönöm a válaszokat! Majd megpróbálok nem félni.
Puyol est le meilleur footballeur du monde. Une excellent défenseur et un grand capitaine. Il est le mur de Barcelone et il est la cœur de Barcelone. On est les champions!
Visca el Barca!!!!
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2010.05.19. 18:49:16

Üdv!

Keresem két 2009-es mérkőzés magyar nyelvű felvételét!

Barcelona - Manchester United 2-0, BL-döntő
Real Madrid - Barcelona 2-6, bajnoki mérk.

Ha valakinek megvan valamelyik vagy mindkettő, akkor megvásárolnám a másolatát!
Részleteket tisztázzuk privátban!

Köszi!
messideco
Presidente del Barça

2010.05.19. 17:46:48

madmushroom írta:Mi kell ahhoz, hogy ne csak publikus felvételeket tudjak tölteni? Ugye fizetés nélkül is el lehet érni azt a rangot amivel már lehet?!
Semmi. Asszem regisztrálás nélkül is letudod a publikus felvételeket tölteni :wink:

Szerk: látom már ott vagy :lol: :lol:
Kép
"And my heart will leave you never."
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.05.19. 11:12:57

kurdt írta:kb.

Buena suerte con el examen final.

arra már nem emlékszem, hogy a suerte (szerencse) bueno nélkül jó-e, de valszeg nem
Köszönöm szépen!
kurdt
Megmentő :)

2010.05.19. 10:48:09

Gauchomester írta:Hello Mindenkinek!
Egy érdekes kéréssel fordulok hozzátok.
Egy régi ismerősöm érettségizik spanyol nyelvből, én pedig valami frappáns sms-sel kívánnék neki sok sikert. Persze spanyolul egy kukkot sem tudok, ha valamelyőtök igen, kérem fordítsa le nekem a:

"Sok sikert az érettségidhez" mondatot! :D:D köszönöm!
kb.

Buena suerte con el examen final.

arra már nem emlékszem, hogy a suerte (szerencse) bueno nélkül jó-e, de valszeg nem
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
Gauchomester
Entrenador del Barça

2010.05.19. 10:44:53

Hello Mindenkinek!
Egy érdekes kéréssel fordulok hozzátok.
Egy régi ismerősöm érettségizik spanyol nyelvből, én pedig valami frappáns sms-sel kívánnék neki sok sikert. Persze spanyolul egy kukkot sem tudok, ha valamelyőtök igen, kérem fordítsa le nekem a:

"Sok sikert az érettségidhez" mondatot! :D:D köszönöm!
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 08:55:47

Bányász írta:Ebben a témában Colos a kompetens.De a sportvideon vannak publikus felvételek is azok között biztos találsz kedvedre valót. :wink:
Köszi művész, egy kérdésem még lenne :)

Mi kell ahhoz, hogy ne csak publikus felvételeket tudjak tölteni? Ugye fizetés nélkül is el lehet érni azt a rangot amivel már lehet?!
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2010.05.19. 01:10:42

Ebben a témában Colos a kompetens.De a sportvideon vannak publikus felvételek is azok között biztos találsz kedvedre valót. :wink:
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
madmushroom
Capitá del Barça

2010.05.19. 01:07:32

nem tudtok nekem ajánlani olyan oldalt ahol találok régi, klasszikus mérkőzéseket? Nem kifejezetten csak Barca érdekelne. Előre is köszi.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
takivini
Capitá del Barça

2010.05.18. 23:13:47

nagyjudit89 írta:Kérem azok, akik voltak nyelv vizsgázni segítsenek!
1.Tényleg nagyon nehéz a magnóhallgatás?
2.Nagyon szemetek a vizsgáztatók?
3.Ha félsz, akkor tényleg lőttek az egésznek??
Előre is köszi a válaszokat!!!!
1. Én CAE-ztem, ott az volt a legkönnyebb. :)
2. Nem! Sőt igazából tök jó fejek, segítenek.
3. Hát nem lőttek, de mondjuk inkább ne félj :D
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2010.05.18. 22:55:51

Nem kell megvárni amíg rád szólunk...inkább olvasd el a szabályzatot, elég régóta itt vagy.
chonggy írta:
OFF:lehet tévedek,de a tied is.. :lol:
OFF:Még nem szóltak rá a Modik. :D
Elnézést!
Elolvastam, de csak ugye az van benne, hogy ne húzza szét a topicot.
Nem tapasztaltam, hogy széthúzta volna, de már kivettem. :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2010.05.19. 19:07:22-kor.
Válasz küldése