lui1698 írta:Egyik ismerősöm küldött egy ímélt amiben ilyen távmunka hirdetés van.
Feltétel csak az, hogy itthoni net legyen. A fizetést teljesítmény alapján adják.
Azt kérdezném, hogy aki csinált már ilyet mik a tapasztalatok és hogy mellette más munkát vállalhatok-e?
Kösz előre is.
Személy szerint nem csináltam ilyet (*bár mégis), de volt ismerősöm aki igen, volt aki nálunk bent a cégnél dolgozott így távmunkába (nem volt otthon megfelelő nete nálunk meg volt hely).
Őszintén én nem ajánlom neked sem mint ahogy nem ajánlottam neki sem. Nagyon sokat kell dolgozni kevés pénzért az ilyen munkákba és még arra sincs garancia, hogy kifizetnek.
* Végülis pár évet én is dolgoztam otthonról, távmunkába programoztam megrendelésre, projekt alapon. A probléma amiért aztán abba is hagytam - és bár még mindig saját cégen keresztül dolgozok, inkább bérlek helyiséget a cégnek és bejárok - az legfőképpen az, hogy összemosódik a munka a magánélettel és semmire nem lesz időd, közben nem is lehet igazán haladni. Ismerek olyat aki szintén programozik távmunkába és össze tudta egyeztetni, de nekem nem ment, így jobb reggel bejövök délután hazamegyek és többet nem foglalkozok az üzlettel