visca el barca írta:...
erre reagálok ha nem baj, sorba menve az észrevételeiden.
1: azért elég sok minden történik az első két órában is,de ebben lehet van igazság,ezt még el tudom fogadni.
2: az,hogy sűrű volt a forgatókönyv,és kidolgozatlan, ez is részben igaz,mert az egész filmben se "Robinnak",se Mirandának semmi szerepe nem volt,úgy tűnt. aztán,hopp,összefutottak a szálak,minden el lett varrva szépen.
3: miért? mi pusztítsa el a várost? egy biológiai vírus? vagy egy hősugárzó? itt nincs jó megoldás,itt érzem azt először,hogy kákán is csomót keresel, mert tök mindegy mi lett volna az eszköz, akkor is ezt írod.
4: ez megint olyan,mint ami minden filmben megvan,hogy miért nem lő már miért nem lő,aztán őt lövik le. de itt annak,hogy várni kell a bomba felrobbantásáig, pszichikai szerepe van,de ez úgy látom nem tűnt fel neked.
5: lehet nem köthetné be a cipőfűzőjét, de megpöcköli kétszer és szevasz. és nem biztos,hogy sokkal okosabb nála Joker. Az meg nem légzéskönnyítő maszk volt,de nagyjából elmondták a filmben,hogy miért van rajta, a lényeg,hogy az egy fájdalomcsillapító féle szert nyomat bele,ezért nem érez fájdalmat. viszont ha nem kapja,akkor érez,és valami betegség miatt folyamatosan nagy fájdalmai lennének .(pestis talán.)
6: miért, a való életben okosak a rendőrök?:D
7: itt a stadionos résznél nekem inkább az volt a hiba,hogy hülyén nézett ki,hogy egyharmadig se volt feltöltve a stadion.
8: hát szerintem meg ez volt a film tetőpontja, meg mindenhol dícsérik kb.
9: igen a mai világban,ahol nincs pénz a kezedben tulajdonképpen elég lehet. de itt megint nem ez volt a lényeg.
10: Robinra már kitértem fent, Macskanőnek is azért volt elég szerepe. meg körbeért a történet vele is.
11: igen az is hiba volt. de nem fizikusok a filmkészítők elsősorban. biztos megmaradt bennük,hogy ha a súlyt szétszórják a jégen,akkor kevésbé szakad be,mint ha egy pontra összpontosul.
12: Bane kiiktatása nekem sem tetszett,de valahogy meg kellett oldani.
13: a vége. mennyire lett volna jobb,ha Nolan megint elsüti az Inception-ös lezárást? akkor most azt mondanád,hogy megint előtte azt, ötlettelen.
Szóval egy csomó dologgal egyet tudok érteni,de van egy csomó szőrszálhasogatós dolog. Tökéletes film nincsen. Ha beírod ide a kedvenc filmedet,vagy azt amelyiket a legjobbnak tartod,ilyen hibákat bármikor talál benne bárki. Sokan néha elvesztik a realitásérzéküket,és elfelejtik,hogy ez egy film. ráadásul képregényfilm.
Szóval vannak jó észrevételeid,de egy jó részük megalapozatlan,és csak sárdobálás.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."