Zsolti!Ronaldinho 17 írta:Jó az,max kicsit unatkoztok,illetve ha szabad a pálya fociiztok(lehet hogy akkor én is kimegyek hamarabb,oszt elütjük az időt)
Menjünk együtt gyalog

Mit szólsz?
Zsolti!Ronaldinho 17 írta:Jó az,max kicsit unatkoztok,illetve ha szabad a pálya fociiztok(lehet hogy akkor én is kimegyek hamarabb,oszt elütjük az időt)
Vitonak nagyon igaza van! Nincs az a durva beszólás, ami megmagyaráz egy ilyen tettet.Vito írta:Rhynn! ez koránt sem ilyen egyszerű.
...főleg egy olyan futballista esetében, akit az utóbbi 50 év legjobbjának () választottak, emberek milliói nézik, nézték, bálványozták hétről-hétre.
nagyon csúnya vége lenne egy-egy olyan mérkőzésnek, ahol a játékosok mindegyike ugrana ilyen, vagy hasonló -nyilvánvaló- provokációra!
Rhynn! ez koránt sem ilyen egyszerű.rhynn írta:Én például igen. nagyszerű futballista volt, s a fejese is megérthető (én is lefejeltem volna, ha tényleg azt mondta, amit)R. Luca írta:
A Zidaneos témáról nem nyilatkoznánk, egyikünk se szivleli...
Én például igen. nagyszerű futballista volt, s a fejese is megérthető (én is lefejeltem volna, ha tényleg azt mondta, amit)R. Luca írta:
A Zidaneos témáról nem nyilatkoznánk, egyikünk se szivleli...
Átadom, GratulálokKrojf írta:Fiatalok!
Úgy veszem észre, hogy Zizou nagyon belejött a lefejelgetősdibe,
már a Commandante is az áldozatául esett!
Kérdésem ezért, hogy a Tippmix Arénában lesz-e valamilyen
Zizou-filter, mert nálunk talán nem kéne garázdálkodnia!
Barcafan komának meg üzenem, hogy immár 36 évfordulós
tortám volt! Pusszantás mindenkinek!
Üdvel mindenkit Krojf.
felhívtam, barcafant megkérdeztem, azt mondja, hogy valami kis bigyó van ott, de ne számits vmi komolyra, szóval vigyél magaddal...Tibi1982 írta:Aki nem fog focizni, annak a pálya mellett lesz cefré????
Vagy vigyünk azt is????