Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem legyen 13:30, mert akkor még van idő a bemelegítésre, átöltözésre és egyebekre...Azaz ne 14:00 kor kezdjünk el vakarozni, hogy mikor merre, hanem egyből fel a pályára és mehet a játék..Silvanus írta:No. Kérdés: mi a program kb. 09.20-tól, amikor kezdenek az emberek megérkezni, egészen 14.00-ig, amikor már mind együtt leszünk az arénánál, és elkezdünk focizni...?
Vito megy a nyugatihoz, hogy Csongorral együtt várja Charlie-Sant.barcafan írta: Drigo, Rapika, Chris, Vito, antiimperialista érkezési helye, ideje érdekelne, köszi![]()
Nekem kiváló a névmemóriám, viszont az arcmemóriát tekintve erős kihívásokkal küszködök. Szóval hiába jegyzek meg több száz nevet, ha nem tudom arcokhoz kötni őket.gentdelbarca írta:Nahh, most egy hihetetlenül lényegtelen és valószínűleg csak engem érdeklő kérdés fog következni: Nem kellene egy kis névtáblácska amin rajta van a nick és a rendes név?
Mert én nem vagyok képes az első bemutatkozás után 30 ember nevét megjegyezni! Persze mondjuk ez már az én gondom!![]()
Nade fenntartom a kérdésem, akármennyire jelentéktelen is!
Hát igaz, ez is egy megoldás!! De én szeretem a nevén szólítani az embereket, mégiscsak ezért találták ki a nevet!S T U P I D S H A R K írta:Ha valakinek szólni akarsz, majd ezt mondod neki: Hé te ott!