Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Látszik,hogy kicsit se a 80as,90es évek akciófilmjein nőttél fel. Neked biztos a mostani trék jönnek be, nem azok a letisztult, no agyalós, mégis tv elé szegező filmek, amiket ezek az ikonok tettek elénk anno.sjd írta:
Expendables 2-re meg nincs az a pénz, amivel rá lehetne venni, az első rész is annyira gagyi és középszerű volt, hogy még egyszer nem fogja senki lenyomni a torkomon, hogy ebben bármi különleges vagy zseniális is van.
Szerintem a Mártírok lesz aztomabence írta: Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre???
REMY írta:
Cage már csatlakozott a 3. részhez, rajta kívül -->
Harrison Fordról meg Snipesról beszélnek, de Eastwoodot is akarná Sly. Viszont örömmel csatlakozna Hulk Hogan is a saját bevallása szerint.
Én Vin Dieselt, The Rock-ot tudnám még elnézni az említett nevek mellett. Érdekes lesz. Ja és anno Segal neve is felmerült.
soadrolinak küldj PÜ-t, ez az ő szakterületetomabence írta:Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre???tomabence írta:Szervusztok filmguruk!
Egy nagyon kedves barátném, azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy egy filmet keres. Ha megtalálom neki akkor, "nagyon meghálálja "![]()
Nos ez volt a leírása a filmnek ( és ne idegesítsen a facebook-os rövidítés, millió ikszdé, hisz csajról van szó és nincs kedvem szelektálni ) :
" van egy ház xd és ott ilyen pinceféleségben tartanak fogva agyon éheztetett nőket , a testük tele van csavarokkal meg minden és egy csajszi megtalálja és segít nekik felépülni , aztán ezek a csavaros nők vagy mi kényszerítik a csajt h üsse meg vagdossa magát meg stb , de nagyon jól meg van csinálva"
Egy igen nagy capslock-os köszönet jár a nyomravezetőnek
Végre valami.visca el barca írta:groundhog day
Cage már csatlakozott a 3. részhez, rajta kívül -->Kíváncsi leszek készülnek e 3. részre, de így végigfutva a névsort nem igazán jut eszembe, h kit lehetne még bevetni. Pedig vmi nagyobb durranás kellene hozzá, de akcióhősből fogytán vagyunk. Talán még Michael Dudikoff... Vagy a Karate kölyök
Az első részben sem érzem, h olyan sok újdonság, váratlan fordulat lett volna, de azt érezhetően egy szimpla akciófilmnek szánták, amit meg is adott. Aztán a másodikban már több szerepet szántak a korábbi epizodistáknak, plusz kiegészítették a névsort és egy igazi örömjátékot adtak az öregeknek. Tehát nem vette annyira komolyan magát a film és ebben a formában is nagyon adtaTT írta:délután néztem meg, és nálam fordítva vanvisca el barca írta:expendables 2
ez klassz volt, kajak élveztem a sok vén szatyor játékátaz első rész annyira nem tetszett, ez sokkal jobb volt. svarci már nagyon nem való vászonra, de a többiekben még van kraft egy 3. részre
az első rész még ütött, voltak benne új, váratlan dolgok, ebbe nem. sztori nekem nem mondott semmit, csak a bumm bumm, meg a szokásos egyvalaki szétver 5-6 embert. idegesítő volt, mikor már annyira nem halad előre semmi és benyomják az i'll be back és a yippy kay yay szlogent, de csakazértis szöveget cserélt Bruce meg Schwarzi a nagy fordulat kedvéért
Van Damme-ot vártam, de nem tetszett ő se. egy harmadik rész pedig full szenvedés lenne szerintem
Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre???tomabence írta:Szervusztok filmguruk!
Egy nagyon kedves barátném, azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy egy filmet keres. Ha megtalálom neki akkor, "nagyon meghálálja "![]()
Nos ez volt a leírása a filmnek ( és ne idegesítsen a facebook-os rövidítés, millió ikszdé, hisz csajról van szó és nincs kedvem szelektálni ) :
" van egy ház xd és ott ilyen pinceféleségben tartanak fogva agyon éheztetett nőket , a testük tele van csavarokkal meg minden és egy csajszi megtalálja és segít nekik felépülni , aztán ezek a csavaros nők vagy mi kényszerítik a csajt h üsse meg vagdossa magát meg stb , de nagyon jól meg van csinálva"
Egy igen nagy capslock-os köszönet jár a nyomravezetőnek
Remélem csak poénból kérdőjelezted meg, hogy ő mit keresett bárhol is... Ő mindenhol ott vanvisca el barca írta: a belépője elég érdekes volt, feltunik albániában, a semmi közepén csak ugy, majd két perc után megy is tovább a semmibeaz hogy mit keresett ő ott, merre, hogyan sehol semmi
![]()
chuck a legnagyobb játékosREMY írta:Pedig most éli a másodvirágzásátvisca el barca írta:svarci már nagyon nem való vászonrajönnek is majd a filmjei dögivel
Chuck belépője, hogy tetszett?
https://www.youtube.com/watch?v=2EbovEUdaLIREMY írta:Pedig most éli a másodvirágzásátvisca el barca írta:svarci már nagyon nem való vászonrajönnek is majd a filmjei dögivel
Naja, különösen bírom azt az öreg krapeket, aki Blöffben is játszott... Blöffben hatalmas voltmiihii írta: Ez elég beteg egy filmnek ígérkezik, uh én is meglesem majd![]()
délután néztem meg, és nálam fordítva vanvisca el barca írta:expendables 2
ez klassz volt, kajak élveztem a sok vén szatyor játékátaz első rész annyira nem tetszett, ez sokkal jobb volt. svarci már nagyon nem való vászonra, de a többiekben még van kraft egy 3. részre
Pedig most éli a másodvirágzásátvisca el barca írta:svarci már nagyon nem való vászonra
oriasi film. most néztem meg valamelyik nap nekem nagyon bejött. nem egy eseménydús valami, de nagyon jol adja mind2 színész.messideco írta:A bennfentes
Jónak igérkezett, de nem. Egy óráig kínoztam, majd belevitettem és kinyomtam. Pedig a színészek (Al Pacino + Russel Crowe) hozták a kötelezőt
Ez elég beteg egy filmnek ígérkezik, uh én is meglesem majdDeus írta:Cockneys vs Zombies
http://www.youtube.com/watch?v=eH3p-giK1MU
Tuti megnézem![]()
plusz Resident Evil fanoknak:
Biohazard: Damnation
http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4
http://www.youtube.com/watch?v=E_ZPb_Qf7JY