REMY írta:
Cage már csatlakozott a 3. részhez, rajta kívül -->
Harrison Fordról meg Snipesról beszélnek, de Eastwoodot is akarná Sly. Viszont örömmel csatlakozna Hulk Hogan is a saját bevallása szerint.
Én Vin Dieselt, The Rock-ot tudnám még elnézni az említett nevek mellett. Érdekes lesz. Ja és anno Segal neve is felmerült.
Ótejóég, mekkora láma vagyok, Seagal bácsi eszembe sem jutott
Vin Diesel sztem is nagyon beleférne és elnézegetném benne, mivel nagy kedvenc ő is
Hulk Hogan viszont nekem nem passzos a névsorba. Ennyi erővel akkor Bob Sapp is jöhetne
De akkor az a lényeg, h sanszos a trilógiára bővülése cuccnak. Na jó, egye fene, nem bánom
007-Skyfall
Röviden? Színtelen-szagtalan. Nekem elég középkategóriás élményt adott, ami nem túl jó kritika egy Bond filmtől. Mondjuk eleve ott kezdődik, h Craig-gel én továbbra sem tudok megbarátkozni, testidegen Bondicsek ő nekem.
Ehhez hozzájött most egy erősen közepes forgatókönyv, igen alul teljesítő kivitelben.
Na nem azt mondom, h nézhetetlen vagy, h ultragáz, de a Bond filmek egyik leggyengébbje és ezen a szérián belül értendő a negatív kritika. Egy átlagos film sztem, nem hiszem, h többször nézős lesz. Ha igen, akkor ez egy dolog miatt lesz. ez pedig Bardem. Ő nagyon jól adta a figurát, bejött ez a Jokerre hajazó karakter tőle.
10/5
Man on a Legde
Na, ez viszont tetszett. Bár Sam W. nem éppen szívem csücske, de ezzel együtt is lekötött a dolog. Kicsit komótosan építi fel az elején a dolgot, de éppen annyira, h még ne legyen unalmas. Aztán közben is úm. ébren tartja az embert, jól halad a sztori és a végén én elégedetten kapcsoltam ki. Nem egy hatalmas durranás, de egynek mindenképpen jó. Már csak azért a néhány másodpercért is, amikor Angie átöltözik
10/6.5