Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.11.16. 14:16:40

sjd írta:
Expendables 2-re meg nincs az a pénz, amivel rá lehetne venni, az első rész is annyira gagyi és középszerű volt, hogy még egyszer nem fogja senki lenyomni a torkomon, hogy ebben bármi különleges vagy zseniális is van.
Látszik,hogy kicsit se a 80as,90es évek akciófilmjein nőttél fel. Neked biztos a mostani trék jönnek be, nem azok a letisztult, no agyalós, mégis tv elé szegező filmek, amiket ezek az ikonok tettek elénk anno.

Örülök,hogy visszahoztak vmit 2010után azokból az évekből. Bár ezt úgy is csak max a kortársaim, ill az idősebbek értik meg, hogy miről is beszélek.

Nagyon jó lett ilyen téren a 2 is! várom a 3at.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
soadroli
Llegenda del Barça

2012.11.16. 13:44:54

tomabence írta: Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre??? :)
Szerintem a Mártírok lesz az :wink: Ami egyébként egy nagyon jó film.
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.11.16. 08:58:41

KépKép
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.15. 23:53:52

Az egyik amcsi talkshow-ban azzal poénkodtak, hogy különböző rendezők a Star Wars 7 posztjára pályázva jelentkező videókat csináltak, sztem nagyon eltalálták őket:
(gondoltam nem teszem humorba, mert a stílusjegyek miatt mégiscsak az itteni közönségnek lesz érthetőbb)

Woody Allen: http://www.youtube.com/watch?v=bXbk-DqLq6I
Todd Phillips: http://www.youtube.com/watch?v=zxnCYB5YZJQ
Wes Anderson: http://www.youtube.com/watch?v=BN_Uwo4qQTM
Michael Moore: http://www.youtube.com/watch?v=VCU0HLXIW68
Kevin Smith: http://www.youtube.com/watch?v=wAj8eWg8jV8
és a végére egy Human Centipede edition: http://www.youtube.com/watch?v=FONOk-XgL5M
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.11.15. 21:53:09

Bob, remélem idetévedsz a napokban!
Kalandférgek 3? Most néztem meg... messze a várakozásaim alatt teljesítettek, nekem elsőre nagyon nem jött be. Amilyen jó volt az első, de főleg a második, ez annyira gyenge.
Deus
Boixos Nois

2012.11.15. 21:48:30

miihii írta:Ennyi erővel akkor Bob Sapp is jöhetne :D

Úúúúú!!! Mekkora lenne ha ő is kapna szerepet a 3. részben 8)
KépKép
miihii
KHAL

2012.11.15. 21:14:26

REMY írta:
Cage már csatlakozott a 3. részhez, rajta kívül -->
Harrison Fordról meg Snipesról beszélnek, de Eastwoodot is akarná Sly. Viszont örömmel csatlakozna Hulk Hogan is a saját bevallása szerint.
Én Vin Dieselt, The Rock-ot tudnám még elnézni az említett nevek mellett. Érdekes lesz. Ja és anno Segal neve is felmerült.

Ótejóég, mekkora láma vagyok, Seagal bácsi eszembe sem jutott :oops:
Vin Diesel sztem is nagyon beleférne és elnézegetném benne, mivel nagy kedvenc ő is 8)
Hulk Hogan viszont nekem nem passzos a névsorba. Ennyi erővel akkor Bob Sapp is jöhetne :D

De akkor az a lényeg, h sanszos a trilógiára bővülése cuccnak. Na jó, egye fene, nem bánom :P

007-Skyfall

Röviden? Színtelen-szagtalan. Nekem elég középkategóriás élményt adott, ami nem túl jó kritika egy Bond filmtől. Mondjuk eleve ott kezdődik, h Craig-gel én továbbra sem tudok megbarátkozni, testidegen Bondicsek ő nekem.
Ehhez hozzájött most egy erősen közepes forgatókönyv, igen alul teljesítő kivitelben.
Na nem azt mondom, h nézhetetlen vagy, h ultragáz, de a Bond filmek egyik leggyengébbje és ezen a szérián belül értendő a negatív kritika. Egy átlagos film sztem, nem hiszem, h többször nézős lesz. Ha igen, akkor ez egy dolog miatt lesz. ez pedig Bardem. Ő nagyon jól adta a figurát, bejött ez a Jokerre hajazó karakter tőle.

10/5

Man on a Legde

Na, ez viszont tetszett. Bár Sam W. nem éppen szívem csücske, de ezzel együtt is lekötött a dolog. Kicsit komótosan építi fel az elején a dolgot, de éppen annyira, h még ne legyen unalmas. Aztán közben is úm. ébren tartja az embert, jól halad a sztori és a végén én elégedetten kapcsoltam ki. Nem egy hatalmas durranás, de egynek mindenképpen jó. Már csak azért a néhány másodpercért is, amikor Angie átöltözik :P

10/6.5
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
sjd
Llegenda del Barça

2012.11.15. 21:05:24

tomabence írta:
tomabence írta:Szervusztok filmguruk!
Egy nagyon kedves barátném, azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy egy filmet keres. Ha megtalálom neki akkor, "nagyon meghálálja " :lol:

Nos ez volt a leírása a filmnek ( és ne idegesítsen a facebook-os rövidítés, millió ikszdé, hisz csajról van szó és nincs kedvem szelektálni ) :

" van egy ház xd és ott ilyen pinceféleségben tartanak fogva agyon éheztetett nőket , a testük tele van csavarokkal meg minden és egy csajszi megtalálja és segít nekik felépülni , aztán ezek a csavaros nők vagy mi kényszerítik a csajt h üsse meg vagdossa magát meg stb , de nagyon jól meg van csinálva :D "

Egy igen nagy capslock-os köszönet jár a nyomravezetőnek :wink:
Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre??? :)
soadrolinak küldj PÜ-t, ez az ő szakterülete :D

Expendables 2-re meg nincs az a pénz, amivel rá lehetne venni, az első rész is annyira gagyi és középszerű volt, hogy még egyszer nem fogja senki lenyomni a torkomon, hogy ebben bármi különleges vagy zseniális is van.

Amúgy mostanában ezekre fenem a fogam (csak a ripperek lasan dolgoznak):
http://www.imdb.com/title/tt1649419/
http://www.imdb.com/title/tt2106476/
lui1698
Llegenda del Barça

2012.11.15. 19:30:20

visca el barca írta:groundhog day
Végre valami. :)

Még erről most eszembe most a Felforgatókönyv:
http://www.imdb.com/title/tt0420223/

Bár ez nekem annyira nem tetszett, Will Ferrell-t nem igazán csipázom, de szerintem tehetsz ezzel is egy próbát.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.15. 19:12:10

lui ajánlására,

groundhog day

=D> =D> =D>

zseniális. 20 évvel ezelőtti film, én még soha nem láttam, de tuti meg fogom nézni még vagy 100x. vicces, drámai, nagyszerű az üzenete, és nem utolsósorba valami zseniális a forgatókönyve. nem egy mai darab, de nagyon jol esett. az igazat megvallva nem is tudom mikor néztem végig egyhuzamban filmet, de most megtörtént.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
REMY
Madridista

2012.11.15. 15:29:59

Modern idők
KRITIKA
Kíváncsi leszek készülnek e 3. részre, de így végigfutva a névsort nem igazán jut eszembe, h kit lehetne még bevetni. Pedig vmi nagyobb durranás kellene hozzá, de akcióhősből fogytán vagyunk. Talán még Michael Dudikoff... Vagy a Karate kölyök
Cage már csatlakozott a 3. részhez, rajta kívül -->
Harrison Fordról meg Snipesról beszélnek, de Eastwoodot is akarná Sly. Viszont örömmel csatlakozna Hulk Hogan is a saját bevallása szerint.
Én Vin Dieselt, The Rock-ot tudnám még elnézni az említett nevek mellett. Érdekes lesz. Ja és anno Segal neve is felmerült.
miihii
KHAL

2012.11.15. 15:29:56

TT írta:
visca el barca írta:expendables 2

ez klassz volt, kajak élveztem a sok vén szatyor játékát :D az első rész annyira nem tetszett, ez sokkal jobb volt. svarci már nagyon nem való vászonra, de a többiekben még van kraft egy 3. részre :D
délután néztem meg, és nálam fordítva van :D az első rész még ütött, voltak benne új, váratlan dolgok, ebbe nem. sztori nekem nem mondott semmit, csak a bumm bumm, meg a szokásos egyvalaki szétver 5-6 embert. idegesítő volt, mikor már annyira nem halad előre semmi és benyomják az i'll be back és a yippy kay yay szlogent, de csakazértis szöveget cserélt Bruce meg Schwarzi a nagy fordulat kedvéért :lol:

Van Damme-ot vártam, de nem tetszett ő se. egy harmadik rész pedig full szenvedés lenne szerintem
Az első részben sem érzem, h olyan sok újdonság, váratlan fordulat lett volna, de azt érezhetően egy szimpla akciófilmnek szánták, amit meg is adott. Aztán a másodikban már több szerepet szántak a korábbi epizodistáknak, plusz kiegészítették a névsort és egy igazi örömjátékot adtak az öregeknek. Tehát nem vette annyira komolyan magát a film és ebben a formában is nagyon adta 8) Ahogy oltogatják egymást végig, hatalmas volt és gondolom a forgatás is hasonló hangulatban telt. Megadták a tiszteletet a nagy harcosoknak, h újra elemükben legyenek és egymásnak, h ha már így össze vannak eresztve, akkor hadd éljék ki magukat. Korábban is voltak egymásra szövegelések (Arnie vs Sly sokszor), itt most szemtől szemben ment a cink. És ez sztem nagyon jó ízt adott a filmnek, még élvezhetőbbé tette. Attól függetlenül, h nem kellett izzadnia az agyaknak, h mi is a sztori, de nem is ez volt a lényeg, hanem a dirrdurrratatata meg az említett jutalomjáték.

Kíváncsi leszek készülnek e 3. részre, de így végigfutva a névsort nem igazán jut eszembe, h kit lehetne még bevetni. Pedig vmi nagyobb durranás kellene hozzá, de akcióhősből fogytán vagyunk. Talán még Michael Dudikoff... Vagy a Karate kölyök :lol:
tomabence
Jugador d'estrella

2012.11.15. 15:04:39

tomabence írta:Szervusztok filmguruk!
Egy nagyon kedves barátném, azzal a kérdéssel fordult hozzám, hogy egy filmet keres. Ha megtalálom neki akkor, "nagyon meghálálja " :lol:

Nos ez volt a leírása a filmnek ( és ne idegesítsen a facebook-os rövidítés, millió ikszdé, hisz csajról van szó és nincs kedvem szelektálni ) :

" van egy ház xd és ott ilyen pinceféleségben tartanak fogva agyon éheztetett nőket , a testük tele van csavarokkal meg minden és egy csajszi megtalálja és segít nekik felépülni , aztán ezek a csavaros nők vagy mi kényszerítik a csajt h üsse meg vagdossa magát meg stb , de nagyon jól meg van csinálva :D "

Na, senki nem ismert rá valamelyik filmre??? :)
REMY
Madridista

2012.11.15. 14:04:09

visca el barca írta: a belépője elég érdekes volt, feltunik albániában, a semmi közepén csak ugy, majd két perc után megy is tovább a semmibe :D az hogy mit keresett ő ott, merre, hogyan sehol semmi :D
Remélem csak poénból kérdőjelezted meg, hogy ő mit keresett bárhol is... Ő mindenhol ott van :D ok nélkül vagy okkal :D
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.15. 11:00:04

REMY írta:
visca el barca írta:svarci már nagyon nem való vászonra
Pedig most éli a másodvirágzását :D jönnek is majd a filmjei dögivel :D

Chuck belépője, hogy tetszett? :lol:
chuck a legnagyobb játékos 8)

a belépője elég érdekes volt, feltunik albániában, a semmi közepén csak ugy, majd két perc után megy is tovább a semmibe :D az hogy mit keresett ő ott, merre, hogyan sehol semmi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2012.11.15. 10:14:43

REMY írta:
https://www.youtube.com/watch?v=2EbovEUdaLI

8)
miihii írta: Ez elég beteg egy filmnek ígérkezik, uh én is meglesem majd :D
Naja, különösen bírom azt az öreg krapeket, aki Blöffben is játszott... Blöffben hatalmas volt 8) Gyanítom, hogy most is dögivel lesznek trágár szavak tőle. Jól áll neki az idegbeteg szerep. :lol:

Expendables 2 -ről:

Nem értem, hogy mit lehet utálni benne. Nem kell komolyan venni a filmet, kellemes kikapcsolódásra jó. Jó látni az öreg arcokat, benne rejlő poénokkal. Pl. a Chuck Norris -os belépős jelenet, az oltári nagy volt. Tipikus Chuck Norris stílus, ami az interneten is terjed videókban, szövegekben, képekben, gif -ekben, stb. Naná, hogy nem maradt el a Chuck Norris poén se 8) Aztán meg ugye ott van a jó öreg Schwarzi által levédett szlogenje is. És még sorolhatnám is... A lényeg, az hogy a film tipikusan akciófilm sztárokkal által összegyúrt ütős kis mozi 8) Agyalni nem kell rajta, csak nézni és szórakozni rajta.

JCVD meg szerintem nagyon állat volt a filmben, jól nyomta a kegyetlen rossz fiút, sztem jól állt neki a szerep.
KépKép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.15. 00:29:20

Mer van annál nagyobb, hogy Svarci egy hawai ingeben, Bruce meg lil sálban írtja a népet? :D
TT
Capitá del Barça

2012.11.15. 00:20:34

visca el barca írta:expendables 2

ez klassz volt, kajak élveztem a sok vén szatyor játékát :D az első rész annyira nem tetszett, ez sokkal jobb volt. svarci már nagyon nem való vászonra, de a többiekben még van kraft egy 3. részre :D
délután néztem meg, és nálam fordítva van :D az első rész még ütött, voltak benne új, váratlan dolgok, ebbe nem. sztori nekem nem mondott semmit, csak a bumm bumm, meg a szokásos egyvalaki szétver 5-6 embert. idegesítő volt, mikor már annyira nem halad előre semmi és benyomják az i'll be back és a yippy kay yay szlogent, de csakazértis szöveget cserélt Bruce meg Schwarzi a nagy fordulat kedvéért :lol:

Van Damme-ot vártam, de nem tetszett ő se. egy harmadik rész pedig full szenvedés lenne szerintem
REMY
Madridista

2012.11.15. 00:09:05

Chuck belépője, hogy tetszett? :lol:
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.15. 00:04:31

expendables 2

Kép
Faust
Madridista

2012.11.14. 23:10:56

Szerintem is zseniális.

Szemtől szemben, Bennfentes, Collateral...a Mann tophárom. :mrgreen:
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.11.14. 23:06:49

messideco írta:A bennfentes
Jónak igérkezett, de nem. Egy óráig kínoztam, majd belevitettem és kinyomtam. Pedig a színészek (Al Pacino + Russel Crowe) hozták a kötelezőt
oriasi film. most néztem meg valamelyik nap nekem nagyon bejött. nem egy eseménydús valami, de nagyon jol adja mind2 színész. :D
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.11.14. 22:51:00

A bennfentes
Jónak igérkezett, de nem. Egy óráig kínoztam, majd belevitettem és kinyomtam. Pedig a színészek (Al Pacino + Russel Crowe) hozták a kötelezőt.

Beszereztem pár új filmet: Looper, End of watch, Savages, Lawless, Killer Joe, Deadfall, lesz mit nézegetni :) 8)
Kép
"And my heart will leave you never."
tomabence
Jugador d'estrella

2012.11.14. 21:59:57

Szervusztok filmguruk!

miihii
KHAL

2012.11.14. 21:34:22

Deus írta:Cockneys vs Zombies

http://www.youtube.com/watch?v=eH3p-giK1MU

Tuti megnézem :lol:

plusz Resident Evil fanoknak:

Biohazard: Damnation

http://www.youtube.com/watch?v=FmUR6f39dg4
http://www.youtube.com/watch?v=E_ZPb_Qf7JY
Ez elég beteg egy filmnek ígérkezik, uh én is meglesem majd :D

A második meg tényleg ajánlós a fanoknak, mert igen jól sikerült. Mondjuk a pontos címe Resident Evil: Damnation ;)

Szerk. :
Hehe, pont megy a ResiEvil 3. a supertv2-n :D
Válasz küldése