elötte
közben
utána
És használat közben mert azért ahogy áll simán azért ugy nem megyek utcára

Hello Viktor Üdvözlünk!Tyson93 írta:Sziasztok!
Én vagyok az egyik új fiú a bandában
Nem vagyok nagy fórumozó csak nagyon ritkán írok, inkább csak olvasgatok.
Egyébként Viktor a becsületes nevem
Ez a helyes címe a Kalendáriumnak: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=679merx írta:ha erre a "Kalendárium"-ra rákattintok akkor egy barca-milan;milan barca topic jön be... vagy ez a helyes?Drigo írta:
A Kalendáriumban utána tudsz nézni a dolgoknak, akik már huzamosabb ideje itt vannak, szerepelnek benne. Ha felhatalmazol beírlak Téged is.
ha erre a "Kalendárium"-ra rákattintok akkor egy barca-milan;milan barca topic jön be... vagy ez a helyes?Drigo írta:
A Kalendáriumban utána tudsz nézni a dolgoknak, akik már huzamosabb ideje itt vannak, szerepelnek benne. Ha felhatalmazol beírlak Téged is.
Ha lehet, akkor én is megkérlek benneteket, hogy tegyetek bele, bár mondjuk igazság szerint nem is tudom, hogy mióta vagyok tag....Drigo írta:
Hát én szívesen bekerülnék.Slither írta: Modik szerkesztgetik a hszt, így nem látszódik hogy mikor volt igazából szerkesztve. Ha jön vkitől kérés, azt be szoktuk írni.
Modik szerkesztgetik a hszt, így nem látszódik hogy mikor volt igazából szerkesztve. Ha jön vkitől kérés, azt be szoktuk írni.Hawk írta:Természetesen felhatalmazlak.Drigo írta:
Néztem is azt, csak elég kevesen vannak benne, meg úgy láttam 2006-ban volt utoljára szerkesztve (vagy megnyitva?).
Be is írlak azonnal. Akkor kezdtük el, de azóta folyamatosan frissítjük, csak ezt a rendszer nem mutatja sehol, aki szól, hogy be szeretne kerülni beírjuk mindig, csak sztem sokan nem is tudják, hogy létezik, csakúgy mint a fórumszabályzat.Hawk írta:Természetesen felhatalmazlak.
Néztem is azt, csak elég kevesen vannak benne, meg úgy láttam 2006-ban volt utoljára szerkesztve (vagy megnyitva?).
Természetesen felhatalmazlak.Drigo írta:
A Kalendáriumban utána tudsz nézni a dolgoknak, akik már huzamosabb ideje itt vannak, szerepelnek benne. Ha felhatalmazol beírlak Téged is.Hawk írta:A korról jut eszembe: Valahol meg lehet tudni, hogy ki a legöregebb felhasználó itt? Esetleg egy Top10?
Köszi a jókívánságodat.Krojf írta:Te "Vén Repülő Ragadozó"!
Köszi a megkésett, de annál tartalmasabb bemutatkozást!
Az öreg ördög gondolta hogy ennyire beleharaptál a negyvenedik zsemlédbe!
Egy kicsit gyere és írjál többet hogy a fiatalság is tanulja meg az Élet
fortélyait!
Mi kissé idősebbek tartsunk össze!
Üdvözlöm a népes családodat is!
Igazi nagycsaládos madár vagy!
K.