Sziasztok!
Én is bemutatkoznék. Kb 3-4 éve olvasgatom a fórumot és a cikkeket (nagyon jók

), de írógatni nem szoktam, de ezen változtani fogok, szenvedhedtek az értelmes hozzászólásaim elolvasásával
Varga Áron a nevem (ki hitte volna?), 1992.12.20-án születtem Győrben. Azóta itt élek, de már nem sokáig. 193 cm magas vagyok, 80 kilóval. 3 tesóm van, egy nővérem (17) és 2 öcsém (14 és 6). Nővérem nagy Inter fan, nagyobbik öcsém utálja a focit, kisöcsémbe meg próbálom benevelni hogy Barcának szurkoljon (még mindig azt hiszi hogy Ronaldinho nálunk játszik

). Apa sales-manager, anya pedig orvostudományi tanácsadó (cégneveket nem mondok

)
Akkor magamról egy kicsit többet: most leszek 11.-es az Apor Vilmos Római Katolikus Iskolaközpontban. Matek-töri faktra megyek, aztán 2 év múlva a Corvinusra mennék közgázra (szép álom

). 6 éves korom óta heti rendszerességel úszom, ezenkívül 3 évig kenuztam (5 országos bajnoki címet szereztem), pár hónapig fociztam (csapatban, akkor még nem jöttem rá hogy mi az igazi posztom, de mostmár első számú kapus vagyok a suliban

) és vizilabdáztam (amíg egy edzésem be nem rugták a dobhártyámat, be is szakadt. Most megint elkezdek, ha valaki tud nekem próbajátékot biztosítani valahol az szóljon, szívesen elmegyek

). Úszásban azért nincsenek annyira kiemelkedő eredményeim mert dec. 20-án születtem, így szinte mindig én voltam/vagyok a legkisseb akorosztályban. Idén nyertem aranyat, ezüstöt és bronzot a KIDSen (Katolikus Iskolák Diáksport Szövetsége). Legjobb időm 50 gyrson 26:75, 100on 58 (kerekítve), 50 pillangón pedig 30,2. Illetve városi versenyeket nyerek, de nekem már nem kihívás (nem akarok nagyképű lenni

). Úszásón kívül szívesen msnezek, olvasok és lógok a haverokkal. FIFAzni is nagyon szeretek, bár a 09 már nem sok kihívást jelent, legendáson szinten világklasszis kapussal szórom az 5ösöket (Reálnak mindig többet

). Majd a 10zel onlinen is megpróbálok játszani. Ezenkívül Hattrickezem, illetve Klanhaboruzom (V2ön, ha valaki játszik ugyan ezzel a névvel megtalál

). 10 éve tanulok angolt, 3 éve németet és majdnem egy éve hollandot. Késöbb Hollandiában szeretnék élni, valami menedzseri poszton. De ez még messze van
Akkor a Barcás 'múltam'ról. A 2002/03as szezon Reál-Barca meccs volt a vízválasztó. Első félidőt még Reál drukkerként kezdtem (ne szidjatok le

) majd a félidőben szóltam apának hogy mostantól inkább a Barcának szurkolok. Nem bántam meg

. Elején csak pár meccsre emlékszem (06/05ös Barca-Reál Ronaldinhoval, 2006os BL döntő). A tavalyi szezon szinte összes meccsét végignéztem, és ezt a jó szokásomat továbbra is folytatom. Nincs kimondottan kedvenc játékosom, sok játékost szeretek, párat gyűlölök, majd idővel sztem kitaláljátok hogy ki melyik csoportba tartozik

.
Többi európai topligát is figyelemmel kísérem, Olaszban az Intert, Franciában a Marsiellet, Portugáliában a Sportingot, Németben pedig a Bremát szeretem. NB1ben az ETOnak szurkolok.
Bocsi hogy hosszú lett, de jól esett magamról írni

Végezetül itt egy kép rólam: