Köszönöm! Remélem, tényleg meg tudod majd tenni személyesen isdoki írta:Antiimperialista!GRATULÁLOK!![]()
Remélem személyesen is megtehetem,ha minden jól alakul!
Köszönöm, gentdelbarcának is! Ünnepelni fogunk, Ti pedig majd igyatok helyettem is, ugyanis én már 3 éve nem iszom alkoholt. De ne aggódjatok, a bulinak így is teljes értékű tagja leszek, ezt garantálhatom!Charlie írta:antiimperialista!Hatalmas grat!!Muszáj lesz innunk erre a nemes cselekedetre!
C.
Ezt még nem tudom, majd a találkozó közeledtével meg tudom mondani pontosan. Úgy néz ki, hogy velem jön majd Tibi1982 és gentdelbarca is. Elképzelhető, hogy egyből a pályára megyünk majd.Charlie írta:Mardel,Chris,since1899,antiimperialista,Drigo,Rapika - Ti mikor érkeztek meg, és hova?
Ok. Egyelőre úgy néz ki, hogy Tibi majd be fog jönni Debrecenbe (valszeg onnan fogunk indulni), jöhetnél vele, ott beszálltok, és aztán irány a főváros! De még addig úgyis egyeztetünk...gentdelbarca írta:Ez nagyon jó volna és nagyon megköszönném a lehetőséget!! Tényleg örök hálám nektek!! Akkor majd valahogy meg kellene beszélnünk a részleteket!! Előre is nagyonnagyon köszönöm!!!
Sajna nem tudok privit írni (valami baja van) ezért írom ide a topicba!