Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
barcafan írta:óóóóh Görbiczgentdelbarca írta:Köszönöm az útbaigazítás!![]()
Én viszek ilyen sűrített levegős kürtöt, hangja rosszabb mint a német Stukanak!Hangja pedig mindenkinek van, az enyém például ETO női kézimeccsken edzett, szóval...!!
![]()
Jó nyaralást!én nem a hangomat edzeném vele... Ha tudod hozd el
Anita ha olvasod, a számom: 0630/651-07-67![]()
![]()
gentdelbarca: ha Anitát nem tudod akkor 1 ilyen kürtöt nekem is tudnál hozniaz anyagiakat rendezzük a helyszinen, nem tom bp-n hol lehet ilyet venni
Ez nagyon jó volna és nagyon megköszönném a lehetőséget!! Tényleg örök hálám nektek!! Akkor majd valahogy meg kellene beszélnünk a részleteket!! Előre is nagyonnagyon köszönöm!!!antiimperialista írta:Ha Hajdúnánásról jössz, jöhetnél Tibi komával és velem kocsival. Ha érdekel a dolog, írj neki vagy nekem, aztán megbeszéljük!gentdelbarca írta:Egy icipici változás van az érkezésemet illetően: 9:37re érek a Keletibe, mert Hajdúnánásról megyek, nem Mosonmagyaróvárról!
Azt hiszem elenyésző a különbség, de a helyes adatok végett gondoltam leírom!
Szerintem játsszunk Barca-mezben. Gondolom, az a legtöbbünknek van. Ha esetleg nincs, tudok szolgálni egy mezzel, de van még Barcás pólóm is pluszban(M-es méretben).Krojf írta:A meccsen miben fogunk játszani? Van ugyanis itthon egy stúdió,
ahol ipari méretekben folyik a pólóra szitázás!
Ha érdekes a dolog, akkor felkereshetem őket!
Ezek Krojf kérdései voltak.
Ha Hajdúnánásról jössz, jöhetnél Tibi komával és velem kocsival. Ha érdekel a dolog, írj neki vagy nekem, aztán megbeszéljük!gentdelbarca írta:Egy icipici változás van az érkezésemet illetően: 9:37re érek a Keletibe, mert Hajdúnánásról megyek, nem Mosonmagyaróvárról!
Azt hiszem elenyésző a különbség, de a helyes adatok végett gondoltam leírom!