visca el barca írta:El fanático írta:Este 9 órától a Cool-on a Képlet című film lesz - ha már Nicolas Cage a téma

Ajánlós!

egy totál elcsépelt világvége tucatfilm
aki tévézésre adja a fejét inkább nézze az azonosságot 21:30tol a viasaton. klassz kis thriller
Maximálisan egyetértek. (Faust: és tényleg, a Dark City is nagy film, bár én még az Én, a robotot is szeretem Proyastól)
Időközben végre sikerült sort kerítenem a
Hatodik érzékre, és bár természetesen a végét már tudtam, azért meg kell, hogy mondjam, sztem zseniális film. Most nagyon igyekszem ráállni arra, hogy minél több klasszikust lássak, jövő héten talán a Blade Runnert is megnézem.
Na meg még egy-két film:
Unbreakable: a fenti alkotást hatására ültem neki, sztem nem érhet fel hozzá, de kifejezetten jó film. Kritika
ITT
Safety Not Guaranteed: eszméletlen jó kis indie vígjáték (talán még lui sem hallott róla

), ebben a kategóriában simán az év legjobbja. Kritika
ITT
A Dangerous Method: 1 óra után kinyomtam, számomra teljesen kusza, értelmetlen katyvasznak tűnt odáig, Keira Knightley kifejezetten irritált is a tetejébe. Ráadásul meggyőződésem, hogy ez a Cronenberg egy hihetetlenül aberrált ember (mondjuk itt ez a dicsőség inkább a forgatókönyvírójának jár ki). Csak Fassbender és Mortensen miatt néztem egyáltalán ennyi ideig, mert ők tényleg remekül játszottak.