Ez nem úgy megy azért. Persze három kínrímet, meg két esetlen sort bármikor összerakok fél perc alatt. De ha nem jön az ihlet, akkor simán lehet, hogy semmi kedvem 3 naponta megszülni egy verset. Most a mennyiség a lényeg, vagy a minőség? Hagy pangjon a topik, kit érdekel?FtcSikiHun írta:szerintem is ezen még lehetne alakítani. hosszú ez az öt nap. fél órát csak rá tud szánni mindenki. 3 nap szerintem bőven elég lenne.Forcabarca8 írta: Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.
Kultúra
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
szerintem is ezen még lehetne alakítani. hosszú ez az öt nap. fél órát csak rá tud szánni mindenki. 3 nap szerintem bőven elég lenne.Forcabarca8 írta: Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Hú, el is felejtettem, hogy írni kell
Szóval kinek és meddig lehet küldeni?

- Forcabarca8
- Capitá del Barça
Uraim! Nektek jön az ihlet? Nekem nem adja..
Meg ha hirtelen írok valamit,a végén átolvasom,és a rímek felét kihúzhatom a cenzúra miatt
Pedig tegnap mident megtettem (ittam), hogy legyen ihlet,már-már Petőfi-féle magasságokban volt a bor a véremben,de nem segített..
Bob előbb jól feladta nekünk a leckét,utána meg lelécelt
kicsi off: ezúton is jó pihenést neki
Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.

Bob előbb jól feladta nekünk a leckét,utána meg lelécelt

Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Nori23, ne nekem küldd a versedet 

- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
ez a kör most már élesben megy, és újrakezdődik a pontszámítás?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Sajnos itt is jeleznem kell, hogy ebben a körben nem tudok leadni verset
Ez ráadásul elég jól jön ki, miután az "én" témám van terítéken.Ráadásul a következő kör is jó lesz
Valószínűleg miután 23tól vagyok nagyjából gépközelben, ezért azon a héten is nélkülözni kell a "munkámat".
Azért ha erőt tudok venni magamon, valamit megpróbálok összedobni még ma, meg telefonról elérem a fórumot, s látom mi a következő ajánlás, de őszinte leszek az elkövetkezendő 7-8 napban semmivel nem szeretnék foglalkozni
Végre szabadság 

Azért ha erőt tudok venni magamon, valamit megpróbálok összedobni még ma, meg telefonról elérem a fórumot, s látom mi a következő ajánlás, de őszinte leszek az elkövetkezendő 7-8 napban semmivel nem szeretnék foglalkozni

- miihii
- KHAL
"Attól,h nem értenek meg,még nem leszel művész!"kanty írta:
Engem teher nem nyom, művész vagyok, mindenből kihozom a művészetet.![]()

Inkább bűvész,mert eltűnteted magad,te gyááávaaaa

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
BLÁGGBob_Marley írta:Ez így lemaradt, s most eszembe jutott, hogy erre akartam reagálnimiihii írta:
Szerk.:
Nem kellene vmi külső dokumentumot is csinálni,ahol eltároljuk az összes forduló munkáit?Egyrészt,h könnyebb legyen megtalálni,másrészt meg az utókornak megőrizendő
Szóval vannak itt ügyes itnerethez értő egyének, s nekik kellene erre igazáb válaszolni,d e talán azért is mert szerkben volt írva, elkerülte sokak figyelmét
Arra gondoltam, hogy a filmklubhoz hasonlóan lehetne valahogy ezt megoldani, s linkek segítségével lennének a versek is, így megmarad az utókornak isIlletve átláthatóbb, nem kell vissza keresgélni ebben a topikban.Pontozás szerintem az maradjon a régiben, pü-ben elküldés stb (nem megyek bele még egyszer s sorrendes dologba
Megszavaztátok top 5
) de a sorrend utáni végső 10-8-5-3-1 pontokat lehetne ugyanúgy google docban vezetni.
De tényleg aki ehhez jobban ért, válaszoljon, technikailag mennyire megoldható egy weboldal erre (mármint miihii felvetett gondolatára a megőrzésre )? Google docot ha kell megcsinálom, de az annyira itt nem is fontos.
Nem kell bevárni engem, amíg lelkesedés van addig kell roppintani. Remélhetőleg lesz majd második bajnokság is, ahol már részt tudok venni.
A csúcson hagyom abba, majd a nyertesnek úgyis mondhatom, hogy ha lettem volna, akkor esélye sem lett volna.
miihii!
Engem teher nem nyom, művész vagyok, mindenből kihozom a művészetet.
Jó lenne, ha összegyűjtenétek majd az alkotásokat, kár lenne, ha a hozzászólás kavalkádban elvesznének.
A csúcson hagyom abba, majd a nyertesnek úgyis mondhatom, hogy ha lettem volna, akkor esélye sem lett volna.

miihii!
Engem teher nem nyom, művész vagyok, mindenből kihozom a művészetet.

Jó lenne, ha összegyűjtenétek majd az alkotásokat, kár lenne, ha a hozzászólás kavalkádban elvesznének.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
- miihii
- KHAL
Igen,valóban nem erre a megoldásra gondoltam,hanem vmi hozzáférhető felületre,ahol bármikor átláthatóan elérhetőek lesznek a szülemények.El fanático írta:Szerintem Miihii és Bob egy mindenki által - bármikor hozzáférhető megoldásra gondolt.Gerard3Piqué írta:
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.
Garanciát és felelősséget nem vállalok!
Sajnálom, hogy Kanty kiszállt, mert toronymagas esélyese volt a "versenynek".
Kérdés, hogy jegeljük-e a dolgot és megvárjuk Őt vagy folytatjuk nélküle?
Kanty-ot meg összenyomta az esélyesség terhe már most és megfutamodott a gyáva

De ettől függetlenül még elvileg 15 játékos kedvű versenyző megmarad (feltéve,h lui koma is visszatér közénk az ihletgyűjtő alkoholtúra után

- El fanático
- Entrenador del Barça
Szerintem Miihii és Bob egy mindenki által - bármikor hozzáférhető megoldásra gondolt.Gerard3Piqué írta:
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.
Sajnálom, hogy Kanty kiszállt, mert toronymagas esélyese volt a "versenynek".
Kérdés, hogy jegeljük-e a dolgot és megvárjuk Őt vagy folytatjuk nélküle?
- Gerard3Piqué
- Jugador del Barça
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.miihii írta:
Szerk.:
Nem kellene vmi külső dokumentumot is csinálni,ahol eltároljuk az összes forduló munkáit?Egyrészt,h könnyebb legyen megtalálni,másrészt meg az utókornak megőrizendő

Nemá. Pont a nyertes száll ki?kanty írta:Sajnos nem lesz időm az elkövetkező pár hétben, ezért kiszállok. Eléggé kár, nagyon jópofa kezdeményezés ez.
Nektek jó szórakozást és sok sikert.

Sajnos nem lesz időm az elkövetkező pár hétben, ezért kiszállok. Eléggé kár, nagyon jópofa kezdeményezés ez.

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez így lemaradt, s most eszembe jutott, hogy erre akartam reagálnimiihii írta:
Szerk.:

Szóval vannak itt ügyes itnerethez értő egyének, s nekik kellene erre igazáb válaszolni,d e talán azért is mert szerkben volt írva, elkerülte sokak figyelmét

Arra gondoltam, hogy a filmklubhoz hasonlóan lehetne valahogy ezt megoldani, s linkek segítségével lennének a versek is, így megmarad az utókornak is

De tényleg aki ehhez jobban ért, válaszoljon, technikailag mennyire megoldható egy weboldal erre (mármint miihii felvetett gondolatára a megőrzésre )? Google docot ha kell megcsinálom, de az annyira itt nem is fontos.

- VictorValdes19
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nagyon jó versek születtek, jó volt olvasni őket.
A témák meg eddig borzalmasak. Mi lesz a következő? Ha lehetne kérni, Philadelphia Flyers vagy CRonaldo legyen

A témák meg eddig borzalmasak. Mi lesz a következő? Ha lehetne kérni, Philadelphia Flyers vagy CRonaldo legyen

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
A cenzúrára gondolom nagy hangsúlyt kellene fektetnünk
Nehéz lesz kibírni,hogy ne legyen benne semmi olyan kifejezés,amit alapból a fórumon nem használnék 

Még olcsón megúsztuk ezt. Bob és a foci kényes téma. Rosszabb napján kinézem belőle, hogy feldobta volna témának, a top 50 mongol harmadosztályú meccsed-et.Eazzy írta:Annyira ihlettelen vagyok egy ilyen témától...
Most nagy lebőgés lesz az előző körös szép teljesítmény után![]()
Lehet az is baj, hogy a foci sem érdekel már igazán, így még érzelmeket sem vált ki belőlem, mert teljesen hidegen hagy ez az ember...fú Bob, de örülök én neked, hogy ilyen jó témák jutnak eszedbe VERS íráshoz

Annyira ihlettelen vagyok egy ilyen témától...
Most nagy lebőgés lesz az előző körös szép teljesítmény után
Lehet az is baj, hogy a foci sem érdekel már igazán, így még érzelmeket sem vált ki belőlem, mert teljesen hidegen hagy ez az ember...fú Bob, de örülök én neked, hogy ilyen jó témák jutnak eszedbe VERS íráshoz
Most nagy lebőgés lesz az előző körös szép teljesítmény után

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ne kezdjük el, de a munkásságát szeretem, ahogy áll a dolgokhoz, s amilyen nagy stratéga, emberileg nem szeretem, de izgalmas figura, jó téma lesz
És majd igyekszem nem felfedni a kilétemet a versben 

- miihii
- KHAL
Jo5éval kapcsolatban valóban lenne egy-két ötletem,de sajna a cenzúra miatt nem adhatom ki magambólEl fanático írta:
A következő témát pedig minden porcikámban érzetem, mint a hidegfrontot szokták. Ennél jobban már bele se nyúlhattál volna Miihiivagy van valami tuti ötleted és alig várod, hogy elsüsd

Én örültem neki,amikor megláttam,mert ad merítési lehetőséget rendesen

Bob!
Ez a te ajánlásod volt,ha jól emlékszem

Aztán jól le is húzom a francba

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hálás téma
Úgyis jön lassan a szuperkupa lesz miből ihletett szerezni, val elkezdődik már majd a "hadjárat" 
Na akkor most kezdődik elvileg az igazi kör, mindenkinek sok sikert persze kivéve Gamenek

Na akkor most kezdődik elvileg az igazi kör, mindenkinek sok sikert persze kivéve Gamenek

- El fanático
- Entrenador del Barça
Nah, ez szép kis meglepetés!
Abszolút nem számítottam arra, hogy a béna kis versem - a többihez képest legalábbis elég gyenge eresztésnek érzem - az 5.helyet hozza 
Köszönöm mindenkinek, aki időt szánt az elolvasására
Akiknek még tetszett is és pontot is adtak rá - nos, nekik meg még jobban köszönöm! 
A következő témát pedig minden porcikámban érzetem, mint a hidegfrontot szokták. Ennél jobban már bele se nyúlhattál volna Miihii
vagy van valami tuti ötleted és alig várod, hogy elsüsd 

Köszönöm mindenkinek, aki időt szánt az elolvasására

A következő témát pedig minden porcikámban érzetem, mint a hidegfrontot szokták. Ennél jobban már bele se nyúlhattál volna Miihii