Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem úgy megy azért. Persze három kínrímet, meg két esetlen sort bármikor összerakok fél perc alatt. De ha nem jön az ihlet, akkor simán lehet, hogy semmi kedvem 3 naponta megszülni egy verset. Most a mennyiség a lényeg, vagy a minőség? Hagy pangjon a topik, kit érdekel?FtcSikiHun írta:szerintem is ezen még lehetne alakítani. hosszú ez az öt nap. fél órát csak rá tud szánni mindenki. 3 nap szerintem bőven elég lenne.Forcabarca8 írta: Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.
szerintem is ezen még lehetne alakítani. hosszú ez az öt nap. fél órát csak rá tud szánni mindenki. 3 nap szerintem bőven elég lenne.Forcabarca8 írta: Másik: ebben a versírós témával csak annyi baj,hogy 3-4napon keresztül punnyad a topik.
"Attól,h nem értenek meg,még nem leszel művész!"kanty írta:
Engem teher nem nyom, művész vagyok, mindenből kihozom a művészetet.![]()
BLÁGGBob_Marley írta:Ez így lemaradt, s most eszembe jutott, hogy erre akartam reagálnimiihii írta:
Szerk.:
Nem kellene vmi külső dokumentumot is csinálni,ahol eltároljuk az összes forduló munkáit?Egyrészt,h könnyebb legyen megtalálni,másrészt meg az utókornak megőrizendő
Szóval vannak itt ügyes itnerethez értő egyének, s nekik kellene erre igazáb válaszolni,d e talán azért is mert szerkben volt írva, elkerülte sokak figyelmét
Arra gondoltam, hogy a filmklubhoz hasonlóan lehetne valahogy ezt megoldani, s linkek segítségével lennének a versek is, így megmarad az utókornak isIlletve átláthatóbb, nem kell vissza keresgélni ebben a topikban.Pontozás szerintem az maradjon a régiben, pü-ben elküldés stb (nem megyek bele még egyszer s sorrendes dologba
Megszavaztátok top 5
) de a sorrend utáni végső 10-8-5-3-1 pontokat lehetne ugyanúgy google docban vezetni.
De tényleg aki ehhez jobban ért, válaszoljon, technikailag mennyire megoldható egy weboldal erre (mármint miihii felvetett gondolatára a megőrzésre )? Google docot ha kell megcsinálom, de az annyira itt nem is fontos.
Igen,valóban nem erre a megoldásra gondoltam,hanem vmi hozzáférhető felületre,ahol bármikor átláthatóan elérhetőek lesznek a szülemények.El fanático írta:Szerintem Miihii és Bob egy mindenki által - bármikor hozzáférhető megoldásra gondolt.Gerard3Piqué írta:
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.
Garanciát és felelősséget nem vállalok!
Sajnálom, hogy Kanty kiszállt, mert toronymagas esélyese volt a "versenynek".
Kérdés, hogy jegeljük-e a dolgot és megvárjuk Őt vagy folytatjuk nélküle?
Szerintem Miihii és Bob egy mindenki által - bármikor hozzáférhető megoldásra gondolt.Gerard3Piqué írta:
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.
Garanciát és felelősséget nem vállalok!
Én a verseket lementem a gépemre , ha megfelelő vagyok e nemes feladatra.miihii írta:
Szerk.:
Nem kellene vmi külső dokumentumot is csinálni,ahol eltároljuk az összes forduló munkáit?Egyrészt,h könnyebb legyen megtalálni,másrészt meg az utókornak megőrizendő
Nemá. Pont a nyertes száll ki?kanty írta:Sajnos nem lesz időm az elkövetkező pár hétben, ezért kiszállok. Eléggé kár, nagyon jópofa kezdeményezés ez.
Nektek jó szórakozást és sok sikert.
Ez így lemaradt, s most eszembe jutott, hogy erre akartam reagálnimiihii írta:
Szerk.:
Még olcsón megúsztuk ezt. Bob és a foci kényes téma. Rosszabb napján kinézem belőle, hogy feldobta volna témának, a top 50 mongol harmadosztályú meccsed-et.Eazzy írta:Annyira ihlettelen vagyok egy ilyen témától...
Most nagy lebőgés lesz az előző körös szép teljesítmény után![]()
Lehet az is baj, hogy a foci sem érdekel már igazán, így még érzelmeket sem vált ki belőlem, mert teljesen hidegen hagy ez az ember...fú Bob, de örülök én neked, hogy ilyen jó témák jutnak eszedbe VERS íráshoz
Jo5éval kapcsolatban valóban lenne egy-két ötletem,de sajna a cenzúra miatt nem adhatom ki magambólEl fanático írta:
A következő témát pedig minden porcikámban érzetem, mint a hidegfrontot szokták. Ennél jobban már bele se nyúlhattál volna Miihiivagy van valami tuti ötleted és alig várod, hogy elsüsd