2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Érdemes nekiesni. Egyelőre nem mondanám, hogy az első évad szintjén van, de mindenképpen kiemelkedő.miro. írta:TD-ről azt hallottam,hogy olyan minőségében mint az első évad?! Érdemes neki esni?
Nem tudom, hogy örüljek-e annak, hogy megint hozzá nyúlnak, vagy sem. Főleg ilyen formában... Ezek a Netflixes "tévéfilmek" nem túl bizalomerjesztőek.davi10 írta:Breaking Bad kötelező!
Az első 2 évad kicsit lassabb, de még ezzel együtt is az egyik, ha nem A legjobb tv-s sorozat valaha. És ezt a sorozatot mindenképp eredeti hanggal kell nézni. Nem lett rossz szerintem a magyar szinkron (én az első 2 évadot úgy láttam), de akkorát alakítanak a színészek egytől-egyig, hogy abból csak elvenni lehet.
Ha már BrBa, hivatalosan bejelentették a filmet, AMC-Netflix produkció lesz, elvileg Jesse-ről fog szólni, Vince Giligan írja és rendezi.
Nem tudom mennyire jó ötlet, de én bízom a csávóban, a Better Call Saul-lal kapcsolatban is voltak kételyeim, de az is nagyon királyul sült el (eddig).
Én is nézemP.U.Y.O.L. írta:TWD?
Műfajában nem tipikus misztikus thriller, de hangulata alapján idejöhet az Expanse még, meg a Stranger Things. Az utóbbiból ugyan most fog jönni a 3. évad, de mindenképp érdemes addig ledarálni az első kettőt, az Expanse.MatyiG írta:Továbbra sem kezdtem még el nézni sorozatokat (sitcomokon kívül), viszont hosszas utánajárást követően ezt a hatot választottam ki magamnak:
Bates Motel, Sense8, Hannibal, Breaking Bad, Prison Break, Fringe
Misztikusthriller vonal jön be, illetve kikötés még, hogy már ne legyen folyamatban a sorozat.
Esetleg még ötletek?
Penny Dreadful, Sharp Objects, The Night ofMatyiG írta: Esetleg még ötletek?
P.U.Y.O.L. írta:
Első két évad azért elég nyögvenyelős szerintem...mondjuk az ötödik évad meg függőséget okozottzola8787 írta:Ha tényleg nem láttad még a Breaking bad-et, akkor ne is keress tovább, egyedüli baja annyi, hogy utána nem fogsz látni már jobb sorozatotMatyiG írta:
Esetleg még ötletek?
Ha tényleg nem láttad még a Breaking bad-et, akkor ne is keress tovább, egyedüli baja annyi, hogy utána nem fogsz látni már jobb sorozatotMatyiG írta:
Esetleg még ötletek?
Banshee.MatyiG írta:Esetleg még ötletek?
Eszembe jutott most még egy ami tetszett, nem híres, nem menő különösebben, de nekem bejött. Nagyon jó atmoszféra, zseniális színészi alakítások ( különösen John Turturro, de a többiek is ). A címe: Aznap éjjel ( The night of ).messideco írta:A Sense8 nem tűnt rossznak nekem sem, de súlyos LMQBT propaganda lett az egész.MatyiG írta:Esetleg még ötletek?
A True Detective, az mindenképp ajánlós, főleg az első és a harmadik évad.
Még ajánlós: Sherlock, Taboo,Carnivale, Les Revenants, és persze nagybetűkkel a LOST