Úgy estem neki a filmnek,hogy mindenképp megpróbáltam eltekinteni attól hogy számomra Han Solo az a karakter akiről nem csináltam volna előzmény részt,pontosan mert Ő nekem Harrison Ford.DE!
Nem volt rossz,esküszöm. Nem mondom hogy fix valamikor is megnézem mégegyszer,de voltak pozitívumok,illetve nem volt hányingerem amiatt hogy meggyalázzák a Star Warst.
Negatívum,
-Sztori
Nem sok volt,ez miatt könnyű egyszer nézhetős film. Jó,szép,de másodszorra lehet sok lenne a 87.lövöldözős robbanós jelenet.
-Lando droidja.
Na attól a hideg rázott,igazából egyszer és mindenkorra meg kéne érteni hogy nem muszáj egy C3PO minden részben,nekem már bajom volt a gömbivel is akivel R2-őt majmolják.Na és akkor ehhez még jött ez az egyenjogúság a droidoknak. Nem baj,lesz belőle lego,az meg jó lóvé valakinek.
-Darth Maul
Tudom-tudom,de a mesében is él. Nálam nem,megölte Obi Wan, ezzel is megemelik Obi erejét és mítoszát.Kettészakadt,ennyi,vége.
Óriási az SW világ,keressenek mást belőle. ( Pl én megnéztem volna ebben nagyon azt a kék fejvadászt,nevét sajnos nem tudom,de baromi jó karakter,és passzolt az SW világba.)
+ az hogy kinyitotta a kardját,jajj..

Minek..?
-Han Csuvi
Nekem ez így kevés kicsit hogy Han leesett Csuvihoz,onnan kijöttek és egyből Tesák lettek..
Akár ez a nagy haverság létrejöhetett volna további események után is,még a film 3/4-nél.
-Kalóz
Miért egy 10 éves kislány volt?

Nekem ez nem jön át,sajnálom.
Viszont...Tetszett az hogy,
-6. részt vették alapul kicsit,( Hődetonátor,a maszk,ahogy Han leesik csuvihoz,mint Luke Jabbanál.) de egyáltalán nem volt másolás,csak voltak onnan kacsintások.
-A hajók,az a lény a felhőrengetegben,a helyszínek,bolygók,a látvány Star Wars volt.
-Hidegrázós volt amikor Csuvi és han beült a Sólyomba mint társak.( Csóró Csuvi egyszer nyerhetne már abba a kva sakkba..

)
-Végülis nem volt rossz a fiatal Han sem,főleg nagyon dobtak vele hogy a végén nem tudták megszívatni mert Ő végig figyelt,ott emeltek a karakteren.
-Csuvika kemény volt mint a Rolling Stones.
-Megemlítették Tattooinét,és Jabbát. Nekem az a bolygó a no.1 ezért is gyűlölöm hogy nincs benne valahogy finoman az újakban.
-Azon a "repülőtéren" az elején nagyon jó volt ahogy mutatták kicsit a birodalom helyzetét,ahogy mindenkit átnéznek,stb. Finoman utaltak arra hogy mi is van a világban.
-Tetszett ez a gettós,gengszteres,kalózos világ. Más szelete volt az SW világnak,viszont abszolút volt olyan ami passzolt bele.
Szóval,nem lesz kedvenc,mert ahhoz egyszerű,felszínes volt.
Viszont nézhető,bőven.Még egy részt csak is akkor ha az már a Jabbás,Tattooinos világról szólna,vagy azt is érintené.