Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Silvanus írta:Eurobarca találkozó Budapesten, 2006. augsztus 26. vagy 27.
1. Charlie
2. Vito
3. Saviola
4. Enrique
5. Barcafan
6. Silvanus
7.totobike (mert egyutt megyunk)
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
Vito-t nyugodtan számolhatod kettőnekbarcafan írta:
ja és amennyiben elegendő ember összegyűlne megkérdezhetem a HFCB-t, h ők mit szólnának 1 meccshez-Vito, és Charlie amugy is keménykedtetek már korábban, h majd elvertek minket
![]()
eddig ki van benne![]()
1. Charlie
2. Vito
3. Saviola
4.Enrique
![]()
5. Én
bocs ha vkit kihagytam
Vitonak is megfelel az időpont.barcafan írta:Vészesen közeledik az Augusztus hónap, és ott vagyunk találkaügyileg hogy...hol is?! Na szóval kérdés...Jó lesz-e az hogy ha intézünk egy futballpályát mondjuk 4óra futball erejére, és utána a társaság elvonul valami vendéglátó egységbe?Esetleg szeretnénk-e hogy 1 este erejéig valahol vidéki kollégáink meghúzzák magunkat fővárosi társainkkal, és átbeszélgetve,átiszogatva teljen el ez a találka.
Szó mi szó...Az 1 napos dolog jóval könnyebben kivitelezhető, csak nem túl sok...
Vélemények?!
Augusztus 26-27(hétvége) megfelelő lenne netán?Nyár vége...és talán több ember részttudna venni rajta mint ha a hónap eleljén kerülne megrendezésre.
Kérlek bennetek, véleményeket írjatok!!!A cél érdekében.
Köszönöm.
Ez igy igaz!Silvanus írta:Srácok! Eddig kb. 30 ember, 60 féle dolgot dobott be, hogy ki, hol, mikor, merre... Ennek így nincs értelme! Eddig ahogy látom mindössze egy dolog biztos: hogy akarunk találkozni, és hogy ezt Budapesten kellene valahogy megszervezni! No, akkor itt egy megoldás van: kell 1, max 2 ember, akik elválallják azt, hogy bedobnak 1 fix időpontot, és akkorra leszerveznek, lefoglalnak egy focipályát, egy közeli kis étteremben pár asztalt... és kész! Nem nagy cucc. Aki tud jönni jön, aki nem majd legközelebb, de úgy, hogy nekem ekkor, neked akkor, neki amakkor... így nem működik!!!
Helyszín megfelel meg a foci is,de nem hiszem,hogy Pestre felengednenek egy napnal tovabb,szal..este mi mennenk haza busszal..ás az idopont sem tul jo..barcafan írta:Vészesen közeledik az Augusztus hónap, és ott vagyunk találkaügyileg hogy...hol is?! Na szóval kérdés...Jó lesz-e az hogy ha intézünk egy futballpályát mondjuk 4óra futball erejére, és utána a társaság elvonul valami vendéglátó egységbe?Esetleg szeretnénk-e hogy 1 este erejéig valahol vidéki kollégáink meghúzzák magunkat fővárosi társainkkal, és átbeszélgetve,átiszogatva teljen el ez a találka.
Szó mi szó...Az 1 napos dolog jóval könnyebben kivitelezhető, csak nem túl sok...
Vélemények?!
Augusztus 26-27(hétvége) megfelelő lenne netán?Nyár vége...és talán több ember részttudna venni rajta mint ha a hónap eleljén kerülne megrendezésre.
Kérlek bennetek, véleményeket írjatok!!!A cél érdekében.
Köszönöm.