Mozi & Filmek

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.09.16. 16:55:08

Legjobb film: számomra egyértelműen a TDKR.
Legrosszabb filmről nem tudok nyilatkozni igazából, mert a megjelent filmek számához képest kevés produktumot láttam a mozikban. Talán a Feláldozhatók 2 volt a leggyengébb a termésből, de ezt sem mondanám rossznak, csak a többihez képest elmaradt.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.16. 16:49:36

Nos, e szerint a lista szerint én nem láttam igazán jó filmet a nyáron.
Volt ugye egy Batman, amit kétszer is láttam, de igazán megfogni nem tudott, tulajdonképpen egy vállrándítással elintéztem.
Meg egy adag közepes vagy gyenge film, de ennyi.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.16. 16:33:48

lui1698 írta:Őőő ebben kérhetnék egy kis segítséget. Valami listát amin rajta vannak a nyári filmek, vagy hasonló.
http://filmek.s9.hu/2012-filmjei-datum-szerint/
Itt tudsz nézelődni.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.16. 16:31:23

sjay írta:Egy kis közvélemény kutatás: Szerintetek mi volt a nyár legjobb és legrosszabb filmje?
Őőő ebben kérhetnék egy kis segítséget. Valami listát amin rajta vannak a nyári filmek, vagy hasonló.
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.16. 16:27:14

sjay írta:Egy kis közvélemény kutatás: Szerintetek mi volt a nyár legjobb és legrosszabb filmje?
Én sajnos mos tucatember vagyok ebben a témában, de nem tudok ellene mit tenni.
A TDKR-nál nem akadt jobb film nyáron.
Egész évben az Életrevalók viszi még a Stöét lovag mellet a prímet, de e 2 között nem lehet párhuzamot vonni, mert teljesen mások.
sjay
Entrenador del Barça

2012.09.16. 16:14:37

Egy kis közvélemény kutatás: Szerintetek mi volt a nyár legjobb és legrosszabb filmje?
Subinho
Director del Fútbol

2012.09.15. 18:26:52

a magon biztos nincs fent, mert ott nem lehet már kamerás filmeket feltölteni, így 1-2 hónap múlva keresd. javaslom így: Ted 2012
Stalkyard
Director del Fútbol

2012.09.15. 18:26:16

Messidona10 írta:A Ted című filmnek van már magyar szinkronja? Annyian mondják, gondoltam megnézem. Ha van szinkron, ncore-on fent van már úgy?
Igazság szerint nem tudom, hogy hogy tudnám megtalálni, mert mikor beírtam, hogy ted, akkor kiadott mindent, amiben ez a szótag benne van... :D
Nincs még fent a film, és még egy-két hónapig ne is számíts rá, ugyanis most volt nemrég a mozipremier.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Messidona10
Entrenador del Barça

2012.09.15. 18:24:02

A Ted című filmnek van már magyar szinkronja? Annyian mondják, gondoltam megnézem. Ha van szinkron, ncore-on fent van már úgy?
Igazság szerint nem tudom, hogy hogy tudnám megtalálni, mert mikor beírtam, hogy ted, akkor kiadott mindent, amiben ez a szótag benne van... :D
soadroli
Llegenda del Barça

2012.09.14. 22:07:38

lui1698 írta:Ez a halivúd hírügynökséges cucc csak szerintem kezd rohadtul erőltetett lenni?
Szerintem marha jó. Ez csak ilyen poén, holnap már kritika is jön :)
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.09.14. 21:52:00

lui1698 írta:Ez a halivúd hírügynökséges cucc csak szerintem kezd rohadtul erőltetett lenni?
ezek a hülye dolgok nekem sem tetszenek.
Jobb lenne ha megmaradna a kritikás videóknál,azok bejöttek,de ezeknek tényleg izzadságszaga van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.14. 21:47:01

kanty írta:Avangers
7/10
:shock:

kanty, mi történt veled az elmult hetekben :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.14. 21:44:24

Ez a halivúd hírügynökséges cucc csak szerintem kezd rohadtul erőltetett lenni?
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.14. 20:36:27

REMY írta:
Kicsit azt sajnáltam, hogy nem Edward Norton volt Hulk.
Hát pedig Mark Ruffalo a lehető legjobb választás volt. Ő igazi professzor karakter volt. Tökéletes Hulk, de ez nem is lehet kérdés.
Ha nem lehet kérdés, akkor oké. :lol:
Norton dinamikusabb volt, egy 2012-ben félig szuperhős félig prof karakter szerintem neki jobban áll.
Mark Ruffalo igazi professzor alkat az igaz, de valahogy nekem Ő volt eléggé erőteljes, egy kis nitro kellett volna még neki.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
REMY
Madridista

2012.09.14. 20:31:01

Kicsit azt sajnáltam, hogy nem Edward Norton volt Hulk.
Hát pedig Mark Ruffalo a lehető legjobb választás volt. Ő igazi professzor karakter volt. Tökéletes Hulk, de ez nem is lehet kérdés.

Norton és Bana-ra nem illett a karakter.
A Cool-on lesz a Terminator 2, 21:15-kor. Már láttam vagy 6 csilliárdszor, de ez akkora istenkirály film, hogy muszáj megnézni még1x
De nem lehet istencsászár film mert nem valós. Nem történhet meg ilyen a való világban :P :mrgreen:

Amúgy igen. Valaha volt egyik legjobb film. 8)
soadroli
Llegenda del Barça

2012.09.14. 20:26:20

A Cool-on lesz a Terminator 2, 21:15-kor. Már láttam vagy 6 csilliárdszor, de ez akkora istenkirály film, hogy muszáj megnézni még1x :D
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.09.14. 16:46:26

Régen írtam ide, most jöjjön pár film, amit az elmúlt időszakban láttam.

J. Edgar

Di Caprio miatt néztem meg a filmet. Egyik kedvenc színészem, akiben most sem kellett csalódnom. Előzetesen nem néztem meg, hogy ki a rendező, de ha látatlanba kellett volna mondanom egy nevet, akkor azt mondom Clint Eastwood. Lerí, hogy ez egy Eastwood film.
Nem rossz film, de valamiért nem mozgatott meg. Nem untam, de fapofával néztem végig a két és fél órát. Mint életrajzi film nem rossz. Elég sok mindent megtudhatunk Hoover-ről, bár azért kimarad sok minden is, de minden nem lehet benne. Érdekes, mert egy nagyon megosztó személyiségről van szó. Aki a 20. század egyik legbefolyásosabb embere volt. 48 évig volt az FBI feje, 8 elnököt szolgált, részt vettem pár igen meghatározó nyomozásban. Bár végig inkább a hibái, a rigolyái vannak előtérbe, inkább megvetettem, mint drukkoltam a neki, de a végére szinte már szerethető lett. Értem ezalatt a halálát bemutató jelenetet.
Ami szerintem borzalmasan rossz volt, az a szereplők maszkja. Di Caprio még tűrhető is volt, Armie Hammer maszkja viszont nem kicsit volt elszabva. Jobban hasonlított egy mutáns anyajegyes fekélyhez, mint egy megtört, idős emberhez.
6/10.

Mullholland Drive

Itt ismét kapok majd hideget meleget. :lol: Kb. egy féléve láttam belőle egy órát. Aztán most nézem, hogy 14 giga, gondoltam ideje helyet csinálni más filmeknek, ezért megnéztem.
A film első része kicsit talán unalmas, de legalább még érthető. Szépen lassan csordogálnak a történések, ha képes vagy megszokni, akkor még élvezhető is a fim.
Aztán fél órával a vége előtt Lynch berak pár jelenetet, aminek szerintem sok értelme nem volt, mármint a történet szempontjából. Aztán a hátralevő időben megpróbálja magyarázni, hogy mi is történt. A végén nem igazán tudtam, hogy mi merre meddig. Aztán átgondoltam egy-két dolog leesett. Elolvastam pár véleményt, amelyek természetesen nem egyeznek. Talán egyszer majd újranézem, bár annyira jelenleg nem érdekel.
Viszont volt egy-két igazán hatásos jelenet benne.
6/10.

God Bless America

Aki szereti a kicsit fanyar humort annak mindenképp ajánlanám. Persze kicsit túlzó helyenként, de abszolút átjött, hogy mit akartak kihozni az egészből.
Nekem tetszett a karakterek jól elvannak találva. A mondandóval is egyetértek, bár kicsit sablonos, de attól még nagyjából sajnos igaz.
Sok olyan eset van, amikor félig komolyan úgy érezzük, hogy egy pisztollyal sok mindent meg lehetni oldani. :P
6/10.

Tirranoszaurusz

Sötét oldali filmklub egyik filmje. Egy remek angol dráma, találó karakterekkel. Az első benyomásom az volt, hogy ez a film annyira életízű és ez még inkább megerősödött bennem, ahogy teltek a percek. A sztori semmi újjal nem szolgál, de mégis hiteles film, mégis elérték nálam, hogy végig lekössön. Na nálam valahol itt kezdődik a csoda, amikor egy lerágott csontból is képes valaki valami olyant kihozni, ami fenntartja az érdeklődést.
Az angol filmeknek van egy karakteres hangulata, olyan "ködszagúak", ez ennél a filmnél még hatványozottabban igaz, ezt a hangulatot én nagyon kedvelem.
Összességében egy nagyon jó filmet kaptam, ami érzelmeket váltott ki belőlem, ergo elérte a célját. Remek karakterek, ehhez felnövő színészi játék, hatásos jelenetek, abszolút rendben volt.
8.5/10

Full Metal Jacket

Ez is már régóta tervben volt, egy elég ismert Kubrick filmről van szó. Igazából egyetlen gondom volt a filmmel. Két részre lehet tagolni, ezzel nincs is gond. Viszont én nem nagyon tudtam kapcsolni a film első részét a másodikhoz. Persze van némi kapocs, de ez nem annyira erős, hogy az első résznek "szüksége" lenne a másodikra, vagy fordítva.
A kiképző, a "fejedet leordítom, Te k.öcsög" karakter bejött. stílusa ellenére szerintem abszolút pozitív karakter volt, persze a maga szemelemzős, beszűkült személyiségével, de nem véletlen, hogy olyan volt, mint amilyen.
Az első része nekem jobban tetszett, karakteresebb volt. A második kicsit néha unalmas, egészen a végéig, ami azért ütött rendesen.
7/10.

Hatalmas Aprodithé

Egy újabb Woody Allen film. Kétszer belealudtam, a végéről elmentem kosarazni, aztán visszajöttem és megnéztem az utolsó pár percet. Drámának és vígjátéknak is túl gyenge volt, de főleg az utóbbinak. A Párizsos filmnél egy fokkal jobb, de csak azért mert nincs benne Owen Wilson idegesítő feje.
Előd kérdezted volt, hogy melyik WA filmet láttam, hát ez volt.
4/10.

Volver

Pedro Almodóvárt eléggé kedvelem. Ezzel a filmjével sem okozott csalódást. Penelopé Cruz elképesztően szexi, nagyon jól áll neki, ez a zsörtölődő, nehéz sorsú háziasszony szerep. A történet és a hangulat is könnyed, érzelmekkel teli, tipikus spanyolos.
7/10.

Avangers

Végre hozzám is elért. Egy jó akciófilmet vártam, ennél semmivel sem többet, de ezt maradéktalanul meg is kaptam. Nem rövid film, de mégis végig lekötött. A karakterek természetesen ismertem, nagyjából tudtam, hogy mire számítsak. Kicsit azt sajnáltam, hogy nem Edward Norton volt Hulk.
Hasra nem estem tőle, de nem is csalódtam benne. Talán még egyszer újranézem.
7/10.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.14. 12:47:34

Mai hír, hogy az új Trier filmhez még csatlakozott Christian Slater....na mondjuk én őt pont nem szeretem.
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.13. 22:36:22

lui1698 írta:És akkor, hogy komolyak legyünk:

Mi vót bene a bolncság?
Úgy az egész. Nekem nem jött át Trier stílusa. Maga az ötlet tetszett, de a kivitelezés nem. Ugye már említettem, h ez a sci-fi vonal, h közeledik a bolygó. Szerintem enélkül egy másik kivitelezésben jobb lett volna. Tehát főleg a sci-fi vonal.
De ismétlem, a bolondség rossz szó rá. Inkább értelmetlen. De tudd be a mai esti tevékenységeimnek, h nem találom a megfelelő szót.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.13. 22:32:18

És akkor, hogy komolyak legyünk:

Mi vót bene a bolncság?
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.13. 22:28:38

lui1698 írta:
De úgy az egészet nem bolondságnak találtam.
Na, most nem szemétségből, meg késő is van, de itt megint nem nagyon tudok rájönni mire gondolt a költő... :lol:
:lol: :lol: :lol:
Te jó ég... mi van ma velem? :-k

Javított verzió: Az egészet (nagy?) bolondságnak találtam. Vagy nem is ez a jó szó... lényeg, h nem tetszett.
lui1698
Llegenda del Barça

2012.09.13. 22:21:01

Bob_Marley írta:Miért mi van odaát???
Uccsó kör egyik filmje a Hét mesterlövész.
De úgy az egészet nem bolondságnak találtam.
Na, most nem szemétségből, meg késő is van, de itt megint nem nagyon tudok rájönni mire gondolt a költő... :lol:
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.13. 22:18:34

lui1698 írta:Bob, most sajnáljad, hogy nem vagy klubtag madridistán. :D

.
Miért mi van odaát???
Kép
Kép
Kép
bence-barca
Llegenda del Barça

2012.09.13. 22:17:50

Huhh...
Úgy általában nem sok renezőre mondom, h nem, de Trier ilyen. Csak a Melanklóiát láttam tőle az igaz, de nekem vhogy nem jött át. Bár őszintén szólva lehet azért, mert van köze a sci-fihez. Az meg nem egy kedvelt kategória nálam, akárcsak Bobnál :mrgreen: De úgy az egészet nem bolondságnak találtam.
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.13. 22:10:43

hja trier, nem noé, elírtam...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Válasz küldése