Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://filmek.s9.hu/2012-filmjei-datum-szerint/lui1698 írta:Őőő ebben kérhetnék egy kis segítséget. Valami listát amin rajta vannak a nyári filmek, vagy hasonló.
Őőő ebben kérhetnék egy kis segítséget. Valami listát amin rajta vannak a nyári filmek, vagy hasonló.sjay írta:Egy kis közvélemény kutatás: Szerintetek mi volt a nyár legjobb és legrosszabb filmje?
Én sajnos mos tucatember vagyok ebben a témában, de nem tudok ellene mit tenni.sjay írta:Egy kis közvélemény kutatás: Szerintetek mi volt a nyár legjobb és legrosszabb filmje?
Nincs még fent a film, és még egy-két hónapig ne is számíts rá, ugyanis most volt nemrég a mozipremier.Messidona10 írta:A Ted című filmnek van már magyar szinkronja? Annyian mondják, gondoltam megnézem. Ha van szinkron, ncore-on fent van már úgy?
Igazság szerint nem tudom, hogy hogy tudnám megtalálni, mert mikor beírtam, hogy ted, akkor kiadott mindent, amiben ez a szótag benne van...
Szerintem marha jó. Ez csak ilyen poén, holnap már kritika is jönlui1698 írta:Ez a halivúd hírügynökséges cucc csak szerintem kezd rohadtul erőltetett lenni?
ezek a hülye dolgok nekem sem tetszenek.lui1698 írta:Ez a halivúd hírügynökséges cucc csak szerintem kezd rohadtul erőltetett lenni?
kanty írta:Avangers
7/10
Ha nem lehet kérdés, akkor oké.REMY írta:Hát pedig Mark Ruffalo a lehető legjobb választás volt. Ő igazi professzor karakter volt. Tökéletes Hulk, de ez nem is lehet kérdés.Kicsit azt sajnáltam, hogy nem Edward Norton volt Hulk.
Hát pedig Mark Ruffalo a lehető legjobb választás volt. Ő igazi professzor karakter volt. Tökéletes Hulk, de ez nem is lehet kérdés.Kicsit azt sajnáltam, hogy nem Edward Norton volt Hulk.
De nem lehet istencsászár film mert nem valós. Nem történhet meg ilyen a való világbanA Cool-on lesz a Terminator 2, 21:15-kor. Már láttam vagy 6 csilliárdszor, de ez akkora istenkirály film, hogy muszáj megnézni még1x
Úgy az egész. Nekem nem jött át Trier stílusa. Maga az ötlet tetszett, de a kivitelezés nem. Ugye már említettem, h ez a sci-fi vonal, h közeledik a bolygó. Szerintem enélkül egy másik kivitelezésben jobb lett volna. Tehát főleg a sci-fi vonal.lui1698 írta:És akkor, hogy komolyak legyünk:
Mi vót bene a bolncság?
lui1698 írta:Na, most nem szemétségből, meg késő is van, de itt megint nem nagyon tudok rájönni mire gondolt a költő...De úgy az egészet nem bolondságnak találtam.
Uccsó kör egyik filmje a Hét mesterlövész.Bob_Marley írta:Miért mi van odaát???
Na, most nem szemétségből, meg késő is van, de itt megint nem nagyon tudok rájönni mire gondolt a költő...De úgy az egészet nem bolondságnak találtam.
Miért mi van odaát???lui1698 írta:Bob, most sajnáljad, hogy nem vagy klubtag madridistán.![]()
.