2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
max?ZBarca írta:de nem értem, hogy miért indul egy olyan versenyen, ahol max amerikai ismertséget nyerhet.
Nekem teljesen közömbös a srác (egy Caramelt vagy Kállay-Saunderst sokkal jobban kedvelek), de természetesen szurkolok neki.kanty írta:Közben - az általam nem túl sokra tartott - Király Viktor becsúszott az amerikai Voice élőadásába.
Egy jó magyar válogatott?Bob_Marley írta:zola ellőtte a franciákat pedig én is őket akartam, innentől ez egy gagyi játék számomra.
Itt: De 5 júróba kerül https://m.youtube.com/watch?v=sVgj40LsM1c" target="_blankkarmac írta:Szisztok! Hol lehet nézni yuotuben a meccset szerdán ? Kösznöm
ez nagy dolog azért!kanty írta:Közben - az általam nem túl sokra tartott - Király Viktor becsúszott az amerikai Voice élőadásába.
Hollandiadaffy írta:Mondok egy nehezet:
állítsatok össze válogatott játékosokból all-time legjobb csapatot. Kizárólag olyan játékosok lehetnek benne,akiket láttatok játszani(tehát Pelé nem nagyon) és csak egy nemzetből válogathattok. A nemzetet és a játékosokat ti választjátok. Nekem pl. 2001től kellene választanom egy országot,amelynek a 2001-2015ig tartó időszakában játszó játékosokból olyat tudok összerakni,amit egy másik ország sem verne meg(szintén ezen időszakban játszó focistáival)
Salgado 2005-2009, Pena 2005-2011, remélem, megfelel a válaszom.Te mikor láttál egy Salgadot vagy egy De la Penat játszani?
Nem jutott eszembe jobb spanyol jobbhátvéd. Ramos nem szélső védő.Nero. írta: Daffy: Salgado mire fel? Tudom hogy nagy madridista volt, majdnem hogy klubikon, de nekem ami rémlik róla, hogy embert úgy még nem alázták a pályán ahogy azt rendre tette vele Dinho vagy Henry.
Canizares,Hierro,Mendieta,Salgado,VillaS.Agüero írta:Casillas - Ramos ; Puyol ; Piqué ; Alba - Busquets ; Xavi ; Iniesta ; Fabregas ; Silva - Rauldaffy írta:Mondok egy nehezet:
állítsatok össze válogatott játékosokból all-time legjobb csapatot. Kizárólag olyan játékosok lehetnek benne,akiket láttatok játszani(tehát Pelé nem nagyon) és csak egy nemzetből válogathattok. A nemzetet és a játékosokat ti választjátok. Nekem pl. 2001től kellene választanom egy országot,amelynek a 2001-2015ig tartó időszakában játszó játékosokból olyat tudok összerakni,amit egy másik ország sem verne meg(szintén ezen időszakban játszó focistáival)
Túl mainstream.
Elég lenne oda Vieiradaffy írta:Makelele?zola8787 írta:
Barthez - Lizarazu, Thuram, Desailly, Abidal - Vieira, Deschamps, Zidane, Djorkaeff, Pires - Henry
francia
Taffarel- Lucio,Roque Junior,Gilberto Silva- Cafú,Rc-Juninho,Kaka,Ronaldinho-Rivaldo,Ronaldo
barzil
Casillas - Salgado ; Puyol ; del Horno ; Alba - Busquets ; Xavi ; de la Pena ; Fabregas ; Iniesta - Rauldaffy írta:Mondok egy nehezet:
Pedig tőled vártam egy olasz vagy holland sort. De még a németet is el tudtam volna képzelni.Bob_Marley írta:zola ellőtte a franciákat pedig én is őket akartam, innentől ez egy gagyi játék számomra.
Makelele?zola8787 írta:
Barthez - Lizarazu, Thuram, Desailly, Abidal - Vieira, Deschamps, Zidane, Djorkaeff, Pires - Henry
francia