Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jövőhéten, szombaton.bence-barca írta:Sziasztok!
Matyival már beszéltem, h most elég sok tanulnivaló zúdult rám, azért nem jelentkezek, ezért nem is írtam ide.
Viszont az lenne a kérdésem, h végül mikor lesz a tali? Mert közben kiderült, h jövő szerda után sulitól szabad lennék, már csak meló jöhet közbe. Viszont, ha nem kell melóznom szívesen csatlakozok.
Ja, nálam alszanak.MQuC írta:Okés, helye lesz, mert én nem megyek![]()
[auto_cenzúra] vicc volt![]()
Szóval helye lesz, következő héten úgyis lesz biztosan egy összesítő lista, aztán látni fogjuk a végleges létszámot, ami nem változtat semmit , csak azon, hogy esetleg kell-e még embert hívnom, hogy párosan focizzunk.
Kérdésem, hogy Petr, találtatok szállást? Van hol aludni?
hank1ee írta:Ez azt jelenti, hogy szépen kérem a többieket, hogy érjenek oda - még ha ez nem is volt nyilvánvaló.
Ez azt jelenti, hogy szépen kérem a többieket, hogy érjenek oda - még ha ez nem is volt nyilvánvaló.MQuC írta:Ez azt jelenti, hogy bátran kijelented mindenki nevében, vállalva a felelősséget, hogy mindenki odér a pályára ?Oda (bár én pesti vagyok, de értitek
értitekVagy rosszul értem, érted
Oda (bár én pesti vagyok, de értitekMQuC írta:Bocs a dupláért, de S.O.S. el kéne dönteni, választ kellene adni, hogy tudunk-e menni a BVSC pályára ( ami a nagyobb méretű) 11:30 - 13:30 ig. Odaérne mindenki, aki nem Pestről jön?
Okés, köszi!MQuC írta:Ahogy most allunk:
1. Grund lefoglalva. Bocsanat, ha valakinek nem jo, de muszaj volt. A lany aki visszahivott, nagyon cuki volt, nem tudtam ellenallni.15:30- 14 fore foglaltam. Akinek fenntartasa van, vendegem egy italra.
korrupcio! Korrupcio mindenhol.
2. A BVSC palya pedig folyamatban van, a heten vagy jovo het elejen kapok visszaigazolast.