Quarter Life Crisis, van bőven. Semmihez sincs kedvem, se motivációm. Nem tesz igazán boldoggá semmi, az se ami jól megy, meg az se ami nem de régen élveztem csinálni. A bulikat várom, nekem időszerű 3-4 havonta egyszer rendesen berúgni, de erre nem volt esély az elmúlt időszakban. Kellene a Resethajnesz írta: ↑2021.05.06. 15:55:09Engem az érdekelne, hogy mit értesz az alatt, hogy "élni"? Buli, pia, minden héten más csajjal lenni? Vagy csak simán a mókuskerék, munka+alvás?Nero. írta: ↑2021.05.06. 15:43:44Egy kicsit más téma (depressziós rovat)
Van köztetek olyan ami mondjuk 25-35 körüli és hirtelen meglepődött/lesokkolt attól hogy milyen gyorsan elszaladt a “gyerekkor”?
Én 28 leszek, és engem kifejezetten zavar hogy így repül az idő.
Körülöttem pedig azt látom hogy mindenkinek gyereke van, házat épít, stb., de nekem jelenleg erre semmi motivációm én csak élni akarom az életem, pedig ideje lenne “felnőni.”
Csak azért kérdezem, mert én is 28 vagyok, de az első már nem foglalkoztat (csináltam eleget), viszont nem szeretnék a másodikba se tartozni, de valamerre azért kell haladni az életben is.
UI: Csababarca, hogy halad a ház projekt? Találtatok valami jó kivitelezőt? Mi most nagyon nézelődünk, de pont az van, amit írtál, 40 meg 50 milla az alja![]()

Ház nem érdekel, nem adottak a feltételek, olyanért meg nem küzdök ami nem optimális. Gyerek tök jó, de jelenleg egy kutyával sincs kedvem foglalkozni (levinni reggel, délután, este, játszani stb), nem hogy gyerekkel. Ezért van macskám, őt el lehet felejteni ha nagyon nincs kedvem hozzá

Engem is az érdekelne hogy neked mit jelent ez: én csak élni akarom az életem, pedig ideje lenne “felnőni.”