Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
szintén így vagyok vele. Nem tudom megunni. Bármikor tudom nézni. Most 20 vagyok, de 50 évesen is fogom nézni.ozsimiki írta:Örülök,h folytják DB-t, bár nekem megvan mind kiírvaGyerekkori, és felnőttkori kedvencem is egyben, azon kevés mesék egyike, amit felnőtt fejjel is meg tudok nézni, nem sok ilyen maradt
soadroli írta: Marshall?![]()
De régebben láttam valamelyiket, de valahogy nem érdekelt a többi. Na, de 1x megnézem mindet.
Marshall?csababarca írta:Hogy egy klasszikust idézzek: " A Star Warst mindenki látta,kivéve akik szerepletek benne,mert ők benne éltek"soadroli írta:Star Warson nekem nem nosztalgiázni kéne, hanem pótolni![]()
![]()
sosem értettem, hogy lehet úgy felnőni, hogy nem látta valaki a Star Wars filmeket. Nem kell szeretni, de nem látni.......csababarca írta:soadroli írta:Star Warson nekem nem nosztalgiázni kéne, hanem pótolni![]()
Hogy egy klasszikust idézzek: " A Star Warst mindenki látta,kivéve akik szerepletek benne,mert ők benne éltek"![]()
A héten meg nálunk is elkezdik vetíteni a Tedet,jónak ígérkezik+ Mila Kunis
soadroli írta:Star Warson nekem nem nosztalgiázni kéne, hanem pótolni![]()
HD monitorom nincs... így csak a kisebb verzió marad. DVDrip...BDrip.. nekem ugyan az..soadroli írta:DvdRip? Kérlek....REMY írta:csak 2000+ leecher van a DVDrip-esnélsoadroli írta:izé, nem akarom nagy dobra verni, DE FÖNT VAN AZ AVENGERS PÖPEC MINŐSÉGBEN, szóval aki még nem látta, és aki látta, az azonnal szedje le és nézze meg![]()
![]()
Én lehúzom a BDRipet, meg valami szupergigaHD-sat is, olyat még úgy se néztem
DvdRip? Kérlek....REMY írta:csak 2000+ leecher van a DVDrip-esnélsoadroli írta:izé, nem akarom nagy dobra verni, DE FÖNT VAN AZ AVENGERS PÖPEC MINŐSÉGBEN, szóval aki még nem látta, és aki látta, az azonnal szedje le és nézze meg![]()
csak 2000+ leecher van a DVDrip-esnélsoadroli írta:izé, nem akarom nagy dobra verni, DE FÖNT VAN AZ AVENGERS PÖPEC MINŐSÉGBEN, szóval aki még nem látta, és aki látta, az azonnal szedje le és nézze meg![]()
Alapvetően a szinkronhangokkal nincs gond,csak éppen ha felirattal nézed akkor látszik hogy elég eltérő a sztoriREMY írta: Z szinkronja szerintem tök jó lett. Mivel nem 18-as besorolású volt a film így nem csinálhattak neki olyan szinkront amiben az eredeti nyelvezetet használják. Külföldön több helyen engedélyezett volt itt sajna nem és nem is lesz.
GT-ben maradt a szinkron, de pár embernél már más volt. Zseniális Teknős szinkronja vagy nem vállalta el vagy meghalt :S ha csak az egyik fontos szereplőt nézzük.
Mondjuk több nyelven is hallottam/láttam a részeket, de a Japán és a Magyar szerintem a legjobb. Eredeti alap, de...
Angol és Német nagyon tré...
Z szinkronja szerintem tök jó lett. Mivel nem 18-as besorolású volt a film így nem csinálhattak neki olyan szinkront amiben az eredeti nyelvezetet használják. Külföldön több helyen engedélyezett volt itt sajna nem és nem is lesz.Tim írta:Leginkább az első sorozathoz,ott nagyon durva eltérések vannak az eredeti szöveghez képest és a Z sem az igazi.REMY írta:új szinkron ? mihez? ezt most nem értemTim írta: De miért,miért a Z?! A sima DB kellene nyitásnak,és aztán jöhetne e Z>.
Bár az utóbbi szerintem nagyon gyenge..Ja és persze a mozi filmek is jöhetnének sorban. Viszont simán elférne egy új szinkron,aminek köze is van a sorozathoz.sry
Leginkább az első sorozathoz,ott nagyon durva eltérések vannak az eredeti szöveghez képest és a Z sem az igazi.REMY írta:új szinkron ? mihez? ezt most nem értemTim írta: De miért,miért a Z?! A sima DB kellene nyitásnak,és aztán jöhetne e Z>.
Bár az utóbbi szerintem nagyon gyenge..Ja és persze a mozi filmek is jöhetnének sorban. Viszont simán elférne egy új szinkron,aminek köze is van a sorozathoz.sry
új szinkron ? mihez? ezt most nem értemTim írta: De miért,miért a Z?! A sima DB kellene nyitásnak,és aztán jöhetne e Z>.
Bár az utóbbi szerintem nagyon gyenge..Ja és persze a mozi filmek is jöhetnének sorban. Viszont simán elférne egy új szinkron,aminek köze is van a sorozathoz.
De miért,miért a Z?! A sima DB kellene nyitásnak,és aztán jöhetne e Z>.Drigo írta:Ősztől lesz a Z a Viasat 6-onbreywol írta:Dragon BallTrailer
Mondjuk szinkronnal, össze-vissza vágva, meg a nevek magyarosításával annyira azért nem élvezhető, mint japánul, felirattal, de a mostani szutykokat még így is veri.
Nézve a trailert, továbbra sem tudom, hogy milyen megfontolásból lett a kamhameha-ból kamhame.
Annyira nem érdekel már, hogy leadják a TV-ben, bár talán pár mai fiatal rákap. Van 180 giga DB a gépemen, úgyhogy akkor nézem amikor akaromDrigo írta:Ősztől lesz a Z a Viasat 6-onbreywol írta:Dragon BallTrailer
Mondjuk szinkronnal, össze-vissza vágva, meg a nevek magyarosításával annyira azért nem élvezhető, mint japánul, felirattal, de a mostani szutykokat még így is veri.
Nézve a trailert, továbbra sem tudom, hogy milyen megfontolásból lett a kamhameha-ból kamhame.
Ősztől lesz a Z a Viasat 6-onbreywol írta:Dragon Ball
1k szavazat után?messideco írta:Olyan filmeket soroltatok fel, amelyeket egy-két kivétellel nem tetszenek nekem
Egész jól áll ez a film:
http://www.imdb.com/title/tt1212450/
És? Kit érdekel?messideco írta:Olyan filmeket soroltatok fel, amelyeket egy-két kivétellel nem tetszenek nekem![]()
Ilyen is van?soadroli írta:Star Warson nekem nem nosztalgiázni kéne, hanem pótolni![]()