Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azigenmessideco írta:http://www.origo.hu/filmklub/blog/halal ... omanc.html
Nyugodjon békébenTeljességgel érthetetlen...
Ezek az érvekDeus írta: De Battleship? Nevetséges. Küldenek jelet, jönnek is egyből. De mi a probléma itt? A legközelebbi csillag, az a Proxima Centauri, amely 4,2 fényévre van innen. Tehát a fény 4,2 év múlva ér oda. Ha az egyik leggyorsabb vonattal, a francia TGV-vel utazhatnánk annak 574,8 km/h nagyságú rekordsebességével, akkor majdnem 8 millió évig tartana az odaút. De persze ufókának 1 nap kellett neki, vagy mennyi is.... logical fail.
Sőt, Proxima Centauri -nak nincs lakható bolygója... A legközelebbi lakható bolygó? Az 10 fényévnyire van... nem is kell részleteznem...
na ennek örülök. Olyan stílusban csinálta meg a rendező a filmet amit nem kapunk minden sarkon. Újított és ezáltal sokaknak nem is jött be a film, mert nem a sablont nyomatta. Ha végig akció dús, pörgős film lett volna akkor sokkal több embernek bejött volna, persze akkor nem lenne ilyen "egyedi" a film, hanem elveszne a sok ugyanolyan film között.Forcabarca8 írta: Nekem az egyik kedvenc filmem, annyira magával ragadt a hangulata, hogy borsódzott közben a hátam. Pedig Ryannek kevesebb szövege volt, mint a Stalonenak a Rambobande ahogy annak is, ennek is megvolt a maga varázsa, ami - számomra legalább is - zenékben rejlett. Mint például ebben: http://www.youtube.com/watch?v=boFhHOjljs0
A liftes jelenet az egyik legjobb pillanat a nem csak a ebben filmben,hanem szinte az összesben,amit eddig láttam. Nem a párbeszédek, nem a szereplők, nem a mondanivaló, hanem egyértelműen a hangulata, az összhatás, ami nagyon megfogott. Nekem emiatt az egyik kedvenc filmem![]()
Nekem az egyik kedvenc filmem, annyira magával ragadt a hangulata, hogy borsódzott közben a hátam. Pedig Ryannek kevesebb szövege volt, mint a Stalonenak a RambobanREMY írta:Na felteszem itt a kérdést. A Drive kinek hogy tetszett?
VEB nem kell válaszolnodtudom
![]()
(örülnék ha nem 1-2 szavas választ kapnék)
számomra a 2000+ évek egyik legnagyobb alkotása.
Na ezzel egyetértekvisca el barca írta:rihanna amugy meg egy fos nő, magyarországon kimész az utcára, minden második kiscsaj kenterbe veri
Közepes. De jobb a Battleship -nélREMY írta:Na felteszem itt a kérdést. A Drive kinek hogy tetszett?
Hát tök egyszerű dolog: Sztori nulla, izgalom nulla, tök unalmas az egész. Tele van oltári buta klisékkel. Ahhoz hogy jó film legyen, le kell hogy kössön. Rihanna ide oda, nem érdekel.visca el barca írta:nem értem hogy lehet ilyen filmre 3/10 pontot adni... mire számítottatok? hogy az ufók leülnek az emberekkel és szókratészi szonoklatokkal tarkítva megfejtik az emberiség jövőjének titkát?de most komolyan, deus, neked speciel mi kellett volna hozzá hogy nemtom', mondjuk 7 pont legyen. rihanna dobjon egy cicit?
Ezzel nagyon egyet tudok érteni.visca el barca írta:azt a célt teljesen megszolgálta amire készítették. gondolkodni nem kell rajta, látványos csitt-csatt-piff-puff és kész. ráadásul minden sablont tartalmaz amit lehetDeus írta: Battleship
Ezt nem is tudom pontosan hogy mikor láttam, de ezen a héten az biztos. Hát látványon kívül semmit se ér a film.
Illetve az elején, amikor a főhősünk kirabol egy áruházat, az nagyon ismerős volt nekem, és ÍME! Megtaláltam hogy mi volt olyan ismerős... Valódi eseményen alapult xD Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=pLyosDFFhwM
nagyjából egyetértek a Cali kritikájával, de nem értek egyet a pontszámával. Ez még 5 pontot se éri el nálam. Max 3/10...![]()
nem értem hogy lehet ilyen filmre 3/10 pontot adni... mire számítottatok? hogy az ufók leülnek az emberekkel és szókratészi szonoklatokkal tarkítva megfejtik az emberiség jövőjének titkát?de most komolyan, deus, neked speciel mi kellett volna hozzá hogy nemtom', mondjuk 7 pont legyen. rihanna dobjon egy cicit?
azt a célt teljesen megszolgálta amire készítették. gondolkodni nem kell rajta, látványos csitt-csatt-piff-puff és kész. ráadásul minden sablont tartalmaz amit lehetDeus írta: Battleship
Ezt nem is tudom pontosan hogy mikor láttam, de ezen a héten az biztos. Hát látványon kívül semmit se ér a film.
Illetve az elején, amikor a főhősünk kirabol egy áruházat, az nagyon ismerős volt nekem, és ÍME! Megtaláltam hogy mi volt olyan ismerős... Valódi eseményen alapult xD Itt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=pLyosDFFhwM
nagyjából egyetértek a Cali kritikájával, de nem értek egyet a pontszámával. Ez még 5 pontot se éri el nálam. Max 3/10...
Wáóóó, köszi az ajánlást!lui1698 írta:The Raid: Redemption
Nekem itt-ott már paródiának tűnt a film, igaz, hogy volt benne kraft (REMY is említette), de szerintem nem nagyon tudtak kihozni belőle egy kerek dolgot.visca el barca írta:the cabin in the woods
Ezt ma tervezem meglesni, én is régen vártam már, osztályzatok után nagyon kíváncsi vagyok rá.REMY írta:The Cabin in the Woods
Viharsziget esetleg?Messa írta:Mondjatok valami jó filmet srácok.
Lényeg hogy rejtélyes, különös legyen, az se baj ha horror elemekkel van tűzdelve, sőt.Pl gépészt láttam, annál lehet egy fokkal lazább, de valami hasonlót mondjatok.