Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ez
Ha tudsz még ilyeneket akkor ne habozz megosztani, egy a LeBronos reklám is rohadtul bejött..kanty írta:De, ha nem csak foci a téma, akkor megemlítem LeBron Together reklámját.
Ibra egy paraszt a pályán, de azért hozzátartozik, hogy az ilyenekhez is adja az arcát. Tegnap feljött a Messi topikban, hogy - szerintem - mennyire gáz reklámokat is bevállal az argentin. Ibránál viszont azt látom, hogy sokkal tudatosabban menedzselik, pl. a Volvo reklám is olyan, amiben benne van az egyénisége is, kissé nyers, férfias, karakteres. Ez a tetoválós cucc pedig zseniális szerintem. Kezdve magától az ügytől, egészen a megvalósításig. Ibrahimovic gólt lőtt, aztán levetette a mezt, és kb. mindenki csak találgatott, hogy miért varratta ki magát ennyire, aztán egy nappal később jött fb-n a videó, ami hirdette ezt a kampányt. Szerintem az egyik legjobb sportolóhoz köthető reklám az elmúlt időszakban.palesz77 írta:Fuh, ezt a videót azt se tudom hányszor láttam már, nagyon hidegrázós. Ezért is tetszik annyira az avád..kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ezReklámok közül meg mindegyik "kedvenc", amiket linkeltetek, és még 5-ször ennyi hasonlóan jót lehetne szerintem az utóbbi 10 évből..
Ezeket én is nagyon szeretem.kanty írta:Az utóbbi időkből pedig ez.
Fuh, ezt a videót azt se tudom hányszor láttam már, nagyon hidegrázós. Ezért is tetszik annyira az avád..kanty írta:Amúgy Ibrahimoc-csal készítenek jó reklámokat az elmúlt időszakban, egyik sem foci, de nekem bejött mindkettő:ez
Nyilván nem ellenük irányult. Sarkìtod a dolgot, de azokról a gyökerekről nem beszélsz, akik miatt ez az egész létrejött. Ezek nem szurkolók, hanem bajkeverők. A meccs érdekelte őket a legkevésbé.Messias2 írta:Igazatok van. Békésen iszogató szurkolókat, köztük nőket és gyerekeket, meg kell dobálni könnygáz gránátokkal. Mit képzelnek!!!!? Csak úgy kimennek szurkolni egy rendezvényre!?
Van baj........
Messias2 írta:https://m.youtube.com/watch?v=7EWRYLyrCmo
Tanulságos videó. 2006-os eseményekre hajazó képsorok.
És akkor a szurkolókat mocskolják be. Hihetetlen! Felháborító, h 25 évvel a rendszerváltás után a rendőrterror még mindig egy létező jelenség.
Lehet, hogy lehetetlen, de ők ezt komolyan gondolják. A mellett, hogy vallási fanatikusok még elmebetegek is, pszihopaták. Ezek tényleg azt hiszik, hogy amit tesznek az Allah akarata szerint van. Ezeket tényleg csak kiirtani lehet, már ha egyáltalán lehet.Leon írta:Így van,abszolút komolytalan amit az ISIS tervez.![]()
Kb egy Alkaida2 az egész csürhe,majd robbantanak párat az EU-ban aztán előbb-utóbb valamelyik nagyhatalom (USA,Kína,Oroszország) megunja a ténykedésüket és pár hónap alatt úgy bedarálják az egész nyomorult "államot" hogy 5év múlva már senki nem fog emlékezni rájuk!