Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Azt írod fentebb, hogy Period mindegyik mixtapeje ott vanSlither írta:J. Period mindegyik mixtape-je nagyon ott van. Termanology cuccai is ott vannak.Eazzy írta:Tudtok valami jó kis mixtape-et ajánlani? Hip-hop kategóriában persze.![]()
A legfrissebb minőségi hip-hop zenékről itt mindig írnak, érdemes figyelemmel követni.
Amúgy miért nem hallgatsz rendes albumokat az ilyen újrahashelt mixek helyett?
http://www.mediafire.com/?iowym3wcl1zxp5gEazzy írta:Tudtok valami jó kis mixtape-et ajánlani? Hip-hop kategóriában persze.
J. Period mindegyik mixtape-je nagyon ott van. Termanology cuccai is jók.Eazzy írta:Tudtok valami jó kis mixtape-et ajánlani? Hip-hop kategóriában persze.
Kb...Victor_Valdes írta:szerk.: Jó, rájöttem, nem tudok reális listát állítani. Lassan már 50es listát is tolhatnék a kedvenc klipjeimből...
1.: DSP - Egyszer Fent, Egyszer LentVictor_Valdes írta:Nah, egy kis gyűjtögetés!
Mindenki linkelje be az általa 10 legjobbnak vélt magyar klippet.
Részemről főleg reppzenékre gondoltam, de bármi jöhet ami magyar, és klip is készült hozzá.
N.W.A. - The Best Of N.W.A.: The Strength of Street KnowledgeEazzy írta:Pár albumhoz kellene nekem letöltési lehetőség, aki tud pls segítsen. Én is keresgetem, de hátha valakinek van jobb forrása. (Slither, Game, rátok gondolok első sörben)
Eazy-E - Tri-Pack (2010)
N.W.A. - The N.W.A. Legacy Vol1 és a Vol2 (1999 és 2002) (ezek megvannak közben)
N.W.A. - The Best Of N.W.A.: The Strength of Street Knowledge (2007)
N.W.A. - Family Tree (2008)