Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ezzel az a baj, hogy ez már a második kártyám. az előző is Ati volt, és azzal is ezt csinálta. tavaly nyáron gondoltam, hogy befektetek egy új gépbe, és akkor jött ez elő újra. szóval a videókártyával sztem nincs baj, de azért lefuttatom ezt a progit, hátha talál valamit...gekkodan írta: Hy,
Nem adtam fel, próbálgattam mindent, aztán sajnos az lett a hiba, hogy a Hardware-ben volt gubanc, kártyacsere. Érdemes volna bedobatnod egy szervízbe, vagy futtasd el rajta a 3D Mark progit, nézd meg a neten, hogy erre a kártyára mik az átlagos értékek a tesztben és ha nagyon alatta vagy, cseréltesd ki mindenképpen.
Ez eddig egyértelmű Hardware problémának tűnik, ráadásul pont ilyen gondom volt az életem egyetlen ATI kártyájával. Tudo, hogy jó cardok, de én azóta csak és kizárólag Nvidia.
Hy,Puyol05 írta:légyszi valaki segítsen!
van ez a hibaüzenet: link ez akkor jelenik meg amikor játszok éppen egy játékkal. persze nem pasziánsszal vagy hasonlóval, hanem egy kicsit komolyabbal. pl: Pes10, CoD 2, stb... ilyenkor azt csinálja, hogy a monitor hírtelen kikapcsol, kiírja, hogy "No signal" majd újra bekapcsol. de egy idő után már nem kapcsol vissza néha. szóval van ez az üzenet. mi a rossebet csináljak vele. valaki help me please!!![]()
szerk.: a hibaüzenetet meg nem küldi el, nem tom miért, de sztem az meg felesleges lenne...
1024*768 -ba nyomom. de köszi a tippet. megpróbálom így. amugy igen, csak komolyabb gaméknél csinálja. akkor próba...Perrero írta: ha csak komolyabb gammáknál csínálja, akkor vagy nem jó nekik a vga kártyád, vagy a felbontás nem jó, ahogy a képen láttam 800*600banyomulsz, nemaz új játékok ezt nem mindig szeretik. vezérlőpultban állítsd át a felbontást nagyobbra
szerk.: 1024*768 nál is ez a tippem, nekem 1280*1024ben ezt még nem csínálta, pedig engem utál ez a k.rva gép
most tettem újra az egész gépet kb egy hete. de előtte is mindíg ezt csinálta. amugy meg 2 napja szedtem le hozzá a legújabb drivert, de az sem segített...lui1698 írta: próbáld meg újratenni a videókártya illesztőprogramját.
próbáld meg újratenni a videókártya illesztőprogramját.Puyol05 írta:légyszi valaki segítsen!
van ez a hibaüzenet: link ez akkor jelenik meg amikor játszok éppen egy játékkal. persze nem pasziánsszal vagy hasonlóval, hanem egy kicsit komolyabbal. pl: Pes10, CoD 2, stb... ilyenkor azt csinálja, hogy a monitor hírtelen kikapcsol, kiírja, hogy "No signal" majd újra bekapcsol. de egy idő után már nem kapcsol vissza néha. szóval van ez az üzenet. mi a rossebet csináljak vele. valaki help me please!!![]()
szerk.: a hibaüzenetet meg nem küldi el, nem tom miért, de sztem az meg felesleges lenne...
Üdv nékedLM10 írta:Üdv! Tudtok olyan oldalt mondani ahol vannak oylan képk a Barca játékosokról amik jó minőségű, és nagyméretű képek? Poszter akarok gyártani magamnakTouré,Piqué,Alves,Bojan kellenének most.
www.blaugrana.hu ...nagyon jó képek vannak fennt..sok sikertLM10 írta:Üdv! Tudtok olyan oldalt mondani ahol vannak oylan képk a Barca játékosokról amik jó minőségű, és nagyméretű képek? Poszter akarok gyártani magamnakTouré,Piqué,Alves,Bojan kellenének most.
proxy mögött vagy? ha nem akkor FF-be Eszközök -> Beállítások -> Haladó -> Hálózat fül -> Beállítások -> nincs proxy legyen bepipálvalui1698 írta:Segítség![]()
Az miért van, hogy ha Firefox-szal akarok netezni akkor ezt írja ki és nem hoz be egyetlen oldalt sem? :
A proxykiszolgáló visszautasította a kapcsolatokat
A Firefox proxykiszolgáló használatára lett beállítva, ám az visszautasítja a kapcsolatot.
* Ellenőrizze a proxybeállításokat, hogy helyesek-e.
* Kérdezze meg a hálózati rendszergazdától, hogy a proxykiszolgáló
működik-e.
Köszi.Igen a garanciahosszabítást ismerem.kudu írta:Nekem az Acer bill-je nagyon kényelmes, itt az asztalon mellettem haverom MSI-je,de azon nem tom megszokni az írást, nekem az nagyon sűrű.
Amúgy a garanciát az első hónapban meg lehet Aceréknél hosszabbítani (igaz ez bizonyos összeg fejében)
HaliFCBandi írta:Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.Az alábbi 3 notebook közül melyiket ajánljátok?
Netezésre,filmre,néha munkára, és néha játékra kellene (Fifa 08,09...meg a Managerek).
Az oprendszer ne legyen döntő tényező.
Köszi a segítséget
http://www.pcx.hu/termek/acer-aspire-57 ... 32mn-42309
http://www.pcx.hu/termek/asus-k50in-sx002l-39734
http://www.pcx.hu/termek/msi-vx600x-0w3hu-39658
Az MSI-t nem ajánlanám, elég sok panasz érkezik rá elsősorban a hűtése miatt, meg ez a konfiguráció nem is olyan acélos.
Dettó. Nálam is ugyanez, de van 1 ismerősöm, akinek én ajánlottam a progit, nála is ez a cuccos jön be. Engem is érdekelne, ha valaki tud valami megoldást.Barcaforever írta:Egyszerűen el nem tudom képzelni mi van a Free Download Manageremmel.
Megadom a linket, amit le szeretnék tölteni youtuberól ez meg letölt vmi Watch akármit 127 Kb-ban.
Köszönöm a megoldást előre is.![]()
Megnyitja az oldalt, csak az a baj, hogy ezt minden alkalommal nem akarom eljátszani. Végül is nem egy hatalmas probléma, csak idegesítő.Tim írta:És mi történik,ha a continue(folytatás)gombra kattintasz?Ticsi 23 írta:ez a probléma!!!
Éppen próbálgatom a Safari böngészőt, és eddig nagyon tetszik. A 3.1et használom. A probléma az, hogy amikor az eurobarca.hu-t szeretném megnyitni, a képen látható hibajelzéssel szembesülök. Remélem valaki ismeri a problémát, és tud megoldást!