Puyol05 írta:légyszi valaki segítsen!
van ez a hibaüzenet:
link ez akkor jelenik meg amikor játszok éppen egy játékkal. persze nem pasziánsszal vagy hasonlóval, hanem egy kicsit komolyabbal. pl: Pes10, CoD 2, stb... ilyenkor azt csinálja, hogy a monitor hírtelen kikapcsol, kiírja, hogy "No signal" majd újra bekapcsol. de egy idő után már nem kapcsol vissza néha. szóval van ez az üzenet. mi a rossebet csináljak vele. valaki help me please!!
szerk.: a hibaüzenetet meg nem küldi el, nem tom miért, de sztem az meg felesleges lenne...
Hy,
Volt ilyen problémám, életem első (és egyben utolsó) ATI kártyájánál. Az Istenért nem tudtam vele játszani, csak az oprendszer működött, meg zömmel a filmek, de ahogy a grafikára igazán szükség lett volna, pont ilyen ablakban kaptam hibaüzit. Nem adtam fel, próbálgattam mindent, aztán sajnos az lett a hiba, hogy a Hardware-ben volt gubanc, kártyacsere. Érdemes volna bedobatnod egy szervízbe, vagy futtasd el rajta a 3D Mark progit, nézd meg a neten, hogy erre a kártyára mik az átlagos értékek a tesztben és ha nagyon alatta vagy, cseréltesd ki mindenképpen.
Ez eddig egyértelmű Hardware problémának tűnik, ráadásul pont ilyen gondom volt az életem egyetlen ATI kártyájával. Tudo, hogy jó cardok, de én azóta csak és kizárólag Nvidia.