Offtopic

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.

Fogyasztasz valamilyen dohányterméket? :D

- Nem, soha nem próbáltam.
13
26%
- Próbáltam, de nem szoktam rá.
18
36%
- Füstölök, mint a gyárkémény
12
24%
- Alkalmanként rágyújtok
7
14%

Szavazatok száma: 50
PCsabi
aka Game90

2015.05.25. 01:32:28

Bob_Marley írta:Euróvízió amúgy elég érdekes volt. Pár pillanatot kaptam el belőle. Nyert egy tinglitangli yeah-yeah, ooohooh szám, Boggie sajnos meg nem volt túl elől. A dánokat simán jónak ítéltem meg, be se jutottak. Angolokról úgy éreztem tök jó ez a swing stílus és jók lehetnek, végül 24-ik helyen zártak...Pedig ő is papapapázott, de ezek szerint kevésbé jól. A belga gyerektől voltam a legjobban ki. :D Rapapapa negyedik helyet ér, az ember esze megáll. Mondjuk amelyik világban Rihanna féle oleole, dadada "zene" a menő meg se lepődök. Hihetetlenül kezd kifogyni az érték és a mondanivaló a számokból. Rapapapa egész nap és az a jó szám meg vonaglik a színpadon egy csávó és ezt nézzük. :D
Tupac:" i will never understand this society..."
Ez jól összefoglalja a lényeget:
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MatyiG
Adminisztrátor

2015.05.25. 01:00:37

Kash írta:Hehe, 1500. hsz.
Lassan jöhetne valami egyéni rang, ha valaki, akkor én megérdemelném.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok, hogy szétszemeteljem az egész Eurobarcát :mrgreen:
És igen, jól gondoljátok, ez fenyegetés
Jól néz ki ez a kerek szám a neved alatt, szerintem már ne is változtass rajta, csak elrontanád. :mrgreen:
Kash
Entrenador del Barça

2015.05.24. 19:52:55

Hehe, 1500. hsz.
Lassan jöhetne valami egyéni rang, ha valaki, akkor én megérdemelném.
Persze csak akkor, ha nem akarjátok, hogy szétszemeteljem az egész Eurobarcát :mrgreen:
És igen, jól gondoljátok, ez fenyegetés
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.24. 16:39:13

kanty írta: Én NBA-vel nem is próbálkozok, ismeri Kobe-t és azzal annyi. :D
Fantasy-nél kb. ugyanez a helyzet. 2-3 évig minden szezon előtt próbáltam neki elmagyarázni, de aztán feladtam. Tudja, hogy "van valami" játék, amivel játszok és egy rakás statisztikát kell nézzek miatta, de ezzel úgy meg is elégszik. :lol:
Pedig ha értene hozzá akkor tudna neked segíteni, hogy eredményesebb legyél fantasyban. :P :lol:
Elértem egy második helyet és már hatalmas az önbizalmam.

NBA nálunk már-már napi téma, mondjuk az elején nagy harc ment a hajnalozások miatt. Ki voltam rekesztve a konyhába meccset nézni, de azóta már nézhetem a szobában. :D Mondtam neki, hogy így mindenki jobban jár, mert úgyis van egy rahedli időkérés és ide-oda tudok közbe bújni mellé. :D

Vannak dolgok, amikhez nem kell értsenek a nők ezért is szeretjük őket. :D

Euróvízió amúgy elég érdekes volt. Pár pillanatot kaptam el belőle. Nyert egy tinglitangli yeah-yeah, ooohooh szám, Boggie sajnos meg nem volt túl elől. A dánokat simán jónak ítéltem meg, be se jutottak. Angolokról úgy éreztem tök jó ez a swing stílus és jók lehetnek, végül 24-ik helyen zártak...Pedig ő is papapapázott, de ezek szerint kevésbé jól. A belga gyerektől voltam a legjobban ki. :D Rapapapa negyedik helyet ér, az ember esze megáll. Mondjuk amelyik világban Rihanna féle oleole, dadada "zene" a menő meg se lepődök. Hihetetlenül kezd kifogyni az érték és a mondanivaló a számokból. Rapapapa egész nap és az a jó szám meg vonaglik a színpadon egy csávó és ezt nézzük. :D
Tupac:" i will never understand this society..."
Kép
Kép
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.05.24. 15:32:05

kanty írta: De az abszolút reménytelen eset az NFL. Nem érti, hogy miért "futnak olyan hülyén", miért "ütik egymást olyan sokat", és "hogy bírják azt a nehéz izét magukon".
Az Nfl-t én sem vágom. Sportnak sem ismerem el.
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.24. 14:57:46

Bob_Marley írta:Na akkor ugyanezt képzeljük el NBA-vel. :D Nálunk az asszony nem nagyon szereti a focit, ha nézi akkor direkt az ellen a csapat ellen szurkol, akinek én, hogy idegesítsen. :lol: Na de NBA-ben már "felvilágosult" és ott pl a kedvence az Atlanta lett idén, mert Korver milyen egy helyes férfi. Viszont elmagyarázni, hogy 82 meccs után mit is jelent a PO nem volt egyszerű. A minek játszanak egymás után olyan sokszor ugyanazok, az tök unalmas....kérdésre adjál elfogadható választ. :lol: A másik kedvencem a nézők egyszerre viszik ki ugyanazt a pólót, hogy ugyanúgy nézzenek ki? Honnan veszik meg? Mondtam neki, hogy azt odarakják előre a szervezők. Jött egyből a logikus kérdés, hogy azt ki kell fizetni vagy benne van a jegyárban pluszban? Vagy a fejpántról is kellett értekezni, hogy miért hordanak a játékosok fejpántot? Az nem nőknek van? Egyszerűen a női agyban a miért korszak életük végéig szól, s mindenre megkérdezik, hogy miért. :lol: Ja és a fantasyról is értekeztünk, hogy mekkora idiótaság bújni a statokat, elmenni körmöshöz legalább van eredménye és ugyanúgy szórakoztat. Ilyenkor mondom neki, hogy igazad van, de örülj neki, hogy nem a szeretőmmel csinálom. :lol:
Én NBA-vel nem is próbálkozok, ismeri Kobe-t és azzal annyi. :D
Fantasy-nél kb. ugyanez a helyzet. 2-3 évig minden szezon előtt próbáltam neki elmagyarázni, de aztán feladtam. Tudja, hogy "van valami" játék, amivel játszok és egy rakás statisztikát kell nézzek miatta, de ezzel úgy meg is elégszik. :lol:
De az abszolút reménytelen eset az NFL. Nem érti, hogy miért "futnak olyan hülyén", miért "ütik egymást olyan sokat", és "hogy bírják azt a nehéz izét magukon".

Amúgy egy full értelmes barátnőm van, aki elég messze áll a "cicababa" stílustól, de ezeket egyszerűen képtelen feldolgozni. :)

Amúgy ismerek olyan csajokat, akik a focit pl. nagyon vágják, de nekem az is fura már. Mármint semmi gondom vele, sőt, de egyszerűen szokatlan, amikor azt mondja, hogy "Hazardra már a Lille-ben felfigyeltem". :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.24. 14:50:33

a les az anno nálunk is nagy móka volt :lol: leült velem meccset nézni, fütyült egyet a bíró (tökmind1, szabadrúgás, 11-es, szöglet) már ordibálta, h les :lol: 20-ból egyszer bejött neki, akkor mindig büszke volt magára és hajtogatta h ő bizony tudta h az les volt :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
zola8787
Director del Fútbol

2015.05.24. 14:42:21

Zozzy 5 írta:
visca el barca írta:nézem most a kupa átadást :lol: futballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...

- te, ha 2-2 lett a meccs mit ünnepelnek és miért mi nyertük a kupát?
- nem tudom, én is azt hittem hogy 11es rúgások lesznek még...
áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?". Reménytelen...Bármit szívesebben felvállanék, minthogy el kelljen magyaráznom az idegenbeli gólt. A legnagyobb eredményem, hogy a játékosok nevét megjegyzi :D
Az én barátnőm mikor összejöttünk, sport analfabéta volt. Azóta kikupáltam, tudja mi az a les, tudja az idegenben lőtt gól fontosságát, sok játékost megjegyzett, viszont még mindig nem szereti nézni tv-ben.

Egyszer néztem Barca meccset, bejött és elkezdett hepciáskodni, hogy jajj megint játszanak. Én még mondom ha 5 perc alatt feltudod sorolni a kezdő csapatot úgy, hogy lenémítom a tv-t, kikapcsolom. Mivel Montoya is kezdő volt, esélytelennek tartottam. Bakker sorolta.... Mondja, hogy Dani Alves, mondom háhá ő nem játszik. Akkor Montoya. Ez volt az a szituáció, amikor legszívesebben megütöttem volna, de emellett nagyon büszke is voltam rá :D
Sztori vége: nem kapcsoltam ki és egy hazug disznó lettem :D:D:D

A bl és bajnokságokat ő sem bírja felfogni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.24. 14:33:35

Na akkor ugyanezt képzeljük el NBA-vel. :D Nálunk az asszony nem nagyon szereti a focit, ha nézi akkor direkt az ellen a csapat ellen szurkol, akinek én, hogy idegesítsen. :lol: Na de NBA-ben már "felvilágosult" és ott pl a kedvence az Atlanta lett idén, mert Korver milyen egy helyes férfi. Viszont elmagyarázni, hogy 82 meccs után mit is jelent a PO nem volt egyszerű. A minek játszanak egymás után olyan sokszor ugyanazok, az tök unalmas....kérdésre adjál elfogadható választ. :lol: A másik kedvencem a nézők egyszerre viszik ki ugyanazt a pólót, hogy ugyanúgy nézzenek ki? Honnan veszik meg? Mondtam neki, hogy azt odarakják előre a szervezők. Jött egyből a logikus kérdés, hogy azt ki kell fizetni vagy benne van a jegyárban pluszban? Vagy a fejpántról is kellett értekezni, hogy miért hordanak a játékosok fejpántot? Az nem nőknek van? Egyszerűen a női agyban a miért korszak életük végéig szól, s mindenre megkérdezik, hogy miért. :lol: Ja és a fantasyról is értekeztünk, hogy mekkora idiótaság bújni a statokat, elmenni körmöshöz legalább van eredménye és ugyanúgy szórakoztat. Ilyenkor mondom neki, hogy igazad van, de örülj neki, hogy nem a szeretőmmel csinálom. :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2015.05.24. 13:31:43

Zozzy 5 írta:
áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?".
:lol: Ugyanez.
Én 7 éve próbálom néha elmagyarázni a fontos meccsek előtt, hogy mi a szitu, a BL-t és a bajnokságot már simán megkülönbözteti, de a pontozás és a kiesésrendszer már nagyon sok neki.
Játékosokat persze vágja, kb. 7-8 ismer. (bár most rákérdeztem és Eto'o-t is megemlítette.)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2015.05.24. 13:18:47

visca el barca írta:nézem most a kupa átadást :lol: futballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...

áhhh...én eddig körülbelül 5ször magyaráztam el bnőnek, hogy mi a különbség a BL meg a bajnokság között, de múltkor a Bayern ellen ugyan úgy elhangzott a kérdés, hogy "akkor most ez hány pontot ér?", mondom az a spanyol BAJNOKSÁGBAN van. "Az mi is?". Reménytelen...Bármit szívesebben felvállanék, minthogy el kelljen magyaráznom az idegenbeli gólt. A legnagyobb eredményem, hogy a játékosok nevét megjegyzi :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2015.05.24. 12:58:09

Mondjuk pont azt néztem,hogy több mint fele full átlag asszonyka.
Busiét elfogadnám, most még jobban gyűlölöm a palit,hogy vett magának egy olyat.
Nah meg Messié is favorit. :mrgreen:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MatsMessi
Jugador d'estrella

2015.05.24. 12:38:02

Sziasztok!

Régóta követem a fórumot, de most jutottam el oda, hogy regisztráljak. 2005 óta vagyok Barca drukker. Remélem befogadtok majd! :D
visca el barca
Presidente del Barça

2015.05.24. 12:02:49

nézem most a kupa átadást :lol: futballista feleségek, mint fontos kellékek a pálya szélén, mindegyik agyon nyalva-mázolva... 2 ott beszélget elég elmélyülten, azon gondolkodtam mi lehet a téma...

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2015.05.23. 16:15:21

Stalkyard írta:Nyáron szeretnék legalább egy hónapot Pesten dolgozni, így nézelődtem is már a különböző diákmunkák között, de sajnos szinte az összesnek alapfeltétele az aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony. Én viszont még csak ősztől leszek egyetemista. Nem tudnátok esetleg olyan helyeket, oldalakat, ahol nappali tagozatos jogviszony nélkül is lehet diákmunkát vállalni? Előre is köszi a segítséget.
Legjobb tudomásom szerint októberig még tanulói jogviszonyod van még akkor is, ha nem mész egyetemre. Ha pedig az iskola elveszi a diákot kapsz egy lapot, ami azzal egyenértékű októberig.
Amennyiben a jogviszonyod már nem diák, tehát tévedek akkor is tudsz diákmunkát vállalni az idei diákoddal/a lappal amit kapsz a sulitól.
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.05.23. 15:54:13

Sziasztok!

Nyáron szeretnék legalább egy hónapot Pesten dolgozni, így nézelődtem is már a különböző diákmunkák között, de sajnos szinte az összesnek alapfeltétele az aktív nappali tagozatos hallgatói jogviszony. Én viszont még csak ősztől leszek egyetemista. Nem tudnátok esetleg olyan helyeket, oldalakat, ahol nappali tagozatos jogviszony nélkül is lehet diákmunkát vállalni? Előre is köszi a segítséget.
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Marco
Barça B

2015.05.22. 21:58:58

LG írta: de a tökéletes nálam itt merül ki
Nálam pedig Jakabos Zsuzsannánál. Gyönyörű nő.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.05.22. 21:19:25

Szerintem az offban lesz a legjobb helye.

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=560C2C66

Keresd a hibát. =D>
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.05.21. 11:10:47

messideco írta:Ha már szóba kerültek a nőideálok. Nem színész, de a tökéletes nálam itt merül ki. Szép reggelt :D
Leryn Franco, paraguay-i gerelyhajító.
Csinos, de vajon nokedlit szaggatni a pörkölthöz tud-e? :roll:
messideco
Presidente del Barça

2015.05.21. 07:01:24

Ha már szóba kerültek a nőideálok. Nem színész, de a tökéletes nálam itt merül ki. Szép reggelt :D
Leryn Franco, paraguay-i gerelyhajító.
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.19. 23:18:42

Boggie bent van, szép volt. Viszont, hogy a dánokat hogy nem szavazták be azt nem is értem. Nekem nagyon tetszett az a fiatal banda. Volt benne vidámság, a szöveg sem sima snassz szerelmes nóta volt. Nem sablon tamtam zene volt, hanem több hangszeres jó kis "retro", erre be se jutnak.
Kép
Kép
Kép
messideco
Presidente del Barça

2015.05.19. 23:11:43

41 éves a Rubik-kocka :)
Soha sem tudtam kirakni, azonos színűeket sem :mrgreen: :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.19. 22:56:44

Jack Napier írta:
Bob_Marley írta:Boggie nagyon szép ruhában volt ez már + pont. :D
De ugye a cipője is megütötte a mércédet? :lol: :wink:
Ez jó. :D Nem láttam, de a ruhája nagyon ízléses volt.

Angolok megvettek, nálam a másik elődöntőt nem látva nyertesek.
https://www.youtube.com/watch?v=s6r1tUhl1cQ
Ez a swing stílus zseniális.
Kép
Kép
Kép
Jack Napier
Jugador d'estrella

2015.05.19. 22:35:29

Bob_Marley írta:Boggie nagyon szép ruhában volt ez már + pont. :D
De ugye a cipője is megütötte a mércédet? :lol: :wink:
"8-szor nyertük meg a bajnokságot 11 év alatt! Nem értékeljük ezt annyira, mint amennyire kellene de az évek során majd látni fogjuk mennyire nehéz is volt ezt elérni."- Lionel Messi 2019
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.05.19. 22:29:57

Boggie nagyon szép ruhában volt ez már + pont. :D Orosz csaj ruhája nagyon komoly volt, s a végén a grúz meg ocsmány. Zenére a dánok nagyon tetszettek, a szerb is jó volt. Pár csaj (főleg azt hiszem görög volt, aki hangra kinézetre is Celine Dion volt) vagy duó szokásosan szenvedett a szerelemről, szakításról blablabla. A belga-holland páros hozta az általam nagyra becsült ratatatpapapa, salala Rihanna féle zenét. Főleg utóbbi volt gyönyörű a félóráig ajajajaja kiáltásával. :D
Románok előtt meg le a kalappal ők is jót toltak. Ráadásul beszéltünk, hogy angolul "kell" énekelni, mert hát nemzetközi verseny, de ők remekül megoldották, mert nyomták románul és angolul.
Remélem továbbjutunk a döntőbe, nem volt túl erős a mezőny eddig, semmitmondó tralalala zene volt a legtöbb. Boggie legalább hozott valami értelmet, hajrá csajszi.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése