2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Sanama írta:davi10 írta:...
Rettenet,mar megorulok tole..Fecooo írta:Egy párszor még visszatér Mrs. Smith, ritka irritáló volt végigmiro. írta:Gotham
A Fish Mooney hanyszor fog visszaterni?
Masodik evad vegenel tartok,eleve idegesitett,de most hogy masodszora jon vissza,mar nagyon irritalo...
davi10 írta: Másik, amit nem értettem:
Na mindegy, azért jó sorozat volt ez, remélem, hogy kapunk még ilyen HBO minőségű magyar sorozatot, és nem csak az RTL-es szenny marad.
Sanama írta:davi10 írta:Én is beruháztam végül az HBO GO-ra. Ma volt időm befejezni az Aranyélet-et, le is ment az évad második fele
PCsabi írta:Aranyélet
Egy párszor még visszatér Mrs. Smith, ritka irritáló volt végigmiro. írta:Gotham
A Fish Mooney hanyszor fog visszaterni?
Masodik evad vegenel tartok,eleve idegesitett,de most hogy masodszora jon vissza,mar nagyon irritalo...
davi10 írta:Én is beruháztam végül az HBO GO-ra. Ma volt időm befejezni az Aranyélet-et, le is ment az évad második fele
PCsabi írta:Aranyélet
Az első 6 rész nálam 10/10, ami utána jött az valahogy mintha teljesen más lett volna.PCsabi írta:Aranyélet
nem rá céloztam...miro. írta:Szuper.Fecooo írta:
Felesleges hozzá, élvezni fogod anélkül is...egyébként az absz. csúcs részek azok lesznek, amelyekben szerepel Cameron Monaghan... az a srác egy született pszichopata
Anno a Fringe-ben is kegyetlen volt, amit csinált, pedig még kis csicska volt...
Nekem az egyik kedvencem Pingvin,oooriasi a pali
Szuper.Fecooo írta:
Felesleges hozzá, élvezni fogod anélkül is...egyébként az absz. csúcs részek azok lesznek, amelyekben szerepel Cameron Monaghan... az a srác egy született pszichopata
Anno a Fringe-ben is kegyetlen volt, amit csinált, pedig még kis csicska volt...
Felesleges hozzá, élvezni fogod anélkül is...miro. írta: Ejjjj szuper!! Kerdesem,en az uj christopher nolanos batmant lattam csak. Nezzek bele a regiekbe is?
Pl az tudom hogy ki a pingvin,de biztos egy-kettot nem vagok pontosan.
Erdemes rajuk nezni,jo filmek,vagy mehet anelkul is?
Ejjjj szuper!! Kerdesem,en az uj christopher nolanos batmant lattam csak. Nezzek bele a regiekbe is?Fecooo írta:
Még a java hátravan... a 4. évad már zseniális, szóval nyomassad
Nekem bejön a szinkron, így az 5. évadot is úgy nézem meg (utolsó évad)
Még a java hátravan... a 4. évad már zseniális, szóval nyomassadmiro. írta:Neki estem a Gothamnek,fuuu nagyon tetszik masodik evad kozepenel tartok. Valaki lesi meg?
geridoss írta:Áh...világos így már. Köszi.
Sorozatbarátra nem tud valaki esetleg meghívót? Az Aranyélet miatt kellene igazából, ncoren 1 rész van fent, HBO GO meg nem működik Svájcban, csak EU országokban nézhető.. Nagyon hálás lennék.
két okból:geridoss írta:Abszolút egyetértek minden szavaddal. Sok országban nem vadásszák a torrentezőket, pl itt Svájcban sem, sőt Ausztriában sem. Németeknél viszont más a helyzet. Ott úgy tudom büntetik is.
Amíg itthon nem büntetik, addig mindenkinek szíve joga, hogy mit honnan szerez be.
Engem érdekelne egyébként, mert erről nem hallottam még.Fecooo írta:
a 2. kérdéshez kis segítség: tudod, miért van az artisjus matrica szinte mindenhol?
Engem érdekelne egyébként, mert erről nem hallottam még.Fecooo írta:
a 2. kérdéshez kis segítség: tudod, miért van az artisjus matrica szinte mindenhol?
Ugye fogalmad nincs róla, hogy a torrentezés miért ennyire népszerű itthon? És arról van fogalmad, hogy miért nem üldözik a torrentezőket itthon? Nyilván a legegyszerűbb azt rávágni, hogy az átlagember úgy gondolkodik, hogy "milyért fizessssek pízt, ha ingyér is mekkkapom?"optimus írta:
Amúgy nekem még mindig nem a torrentezgetéssel van gondom, mindenkinek szíve joga (attól hogy a te kommentedre válaszoltam nem a személyed támadtam, láthatóan úgy érezted szóval szorri érte), hanem azzal hogy ez valahogy egy teljesen elfogadott dolog lett amit két![]()
közé teljesen nyugodtan belehet rakni. Ezt most itt úgy képzeld el hogy:
Nem volt kedvem fizetni valamiért ezért letöltöttem
.