Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kösz.
erre nem ad ki semmitmessideco írta:Azon már van vagy 400 film, de belinkelem
http://www.imdb.com/user/ur21630960/watchlist
akkor Te is olyan hülye vagy mint miihii vagy én, megnyugodtammessideco írta: Semmi bajom amúgy a Batman-filmekkel, elmennek mint egy-egy átlagos film, de mikor ilyent hallok, hogy a történelem legjobb filmje? Hát egy kissé ilyen képet vágok...
1. Bírok egy pár képregényfilmet. Toronymagasan a kedvencem a '89-es Batman (ez gondolom nem újdonság neked se). Richard Donner Superman-filmjei is jók (azaz az első és a másodiknak a 2006-os cutja*). Raimi első Pókemberére jóindulattal rá lehet mondani, hogy ígéretes, a második alig rosszabb, a harmadik nézhetetlen, pedig Venomot amúgy bírom.messideco írta:Hát:
1. Mi a véleményed általánosan róluk? (Az sem baj, ha 1-2 példát kiragadsz)
2. Mi a véleményed a Bosszuállókat kísérő/t óriási hyperől?
3. Nolan Batman-szériája?
Konkrétumok nélkül nehéz. Kérdezz, felelek.messideco írta:Remélem ha kurdt is erre jár akkor kifejti a véleményét a képregény-adaptációkról, engem érdekelne
Hozza a szokásos Todd Phillips színvonalat. (Másnaposok, Terhes Társaság) Szóval baromság, de jó. Az egyetlen hátránya, hogy kézikamerás az egész film, de így talán még jobban élvezhető.S.Agüero írta:
Amúgy mostanában sok jót hallok erről a Project X-ről, tényleg olyan jó film?
Bocs, ha már leírtátok, nem olvastam vissza.
Nem vagyok nagy filmesztéta,de ezzel a legmesszebb menőkig nem értek egyet.Még Nolan filmek között sem.sjd írta: Igen, Nolan filmjei közül a legsemmitmondóbb. DE! Ettől még így is jobb, mint filmek 90%-a, de NOLAN FILMJEI KÖZÜL az egyik legmainstream-ebb, leginkább popcornmozi, legkommerszebb alkotás, ahogyan Bob is leírta.
Ennél jobban már komolyan nem tudom elmagyarázni (a melléknév középfokot meg remélem tudod értelmezni):visca el barca írta: - az eredet semmitmondó?
- az eredet popcorn mozi?
NEM MAINSTREAM, NEM SEMMITMONDÓ, NEM POPCORNMOZI, de Nolan többi filmjéhez képest igenis az. Telezsúfolták látványelemekkel és akcióval, és Cobb-on kívül gyakorlatilag csak töltelékkarakterek vannak a filmben.sjd írta: NOLAN FILMJEI KÖZÜL az egyik legmainstream-ebb, leginkább popcornmozi, legkommerszebb alkotás
Most komoly kétségeim támadtak, hogy tényleg láttad-e a filmet? Kihagysz két jelenetet nem dől össze a világ? Szerinted ennek a filmnek ennyire egyszerű és egyértelmű történetvezetése volt?visca el barca írta:ezzel szemben a batmanhez leülsz, gonosz vs. jó, ha kihagysz két jelenetet nem dől össze a világ. persze amugy meg elismerem h joker oriasi volt (nicolson akkor is jobb), de azért ne essünk át a ló tuloldalára attól h van benne pár erős párbeszéd (korhazos jelenet pl amit említettél), ne adjuk el ugy a filmet mint vmi történet és karaterdráma mintapéldányát.
Olyan szépen meg van írva, hogy inkább idemásolom a fontosabb részeket:visca el barca írta:
az indexes cikket észre s vettem, de tul hosszú...bob, ha két mondatban összefoglalnád... köszi
persze de nem ördöngősség. megnyitod a feliratot - jobbklikk bármlyik sorra - timings - set delay, és ott értelemszerűen ha időben előrrébb akarod a feliratot +, ha visszább akkor -18Barca99 írta: oké megpróbálom mi ez a program eddig nem ismertem, köszi a segítséget, ha esetleg valamit bénázok akkor írhatok egy pü.-t?
oké megpróbálom mi ez a program eddig nem ismertem, köszi a segítséget, ha esetleg valamit bénázok akkor írhatok egy pü.-t?visca el barca írta:jobban jársz ha subtitleworkshoppal inkább a feliratot időzíted előre/hátra amerre kell. nem bonyolult program, két kattintás.18Barca99 írta:Üdv srácok. Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy ha olyan problémám van hogy késik vagy siet a hangom a filmhez képest akkor azt hol tudom beállítani, mert hallottam róla hogy be lehet valahogy csak nem tudom hogy és melyik lejátszóval. A mentalistát szeretném végignézni de mivel a felirat valamelyik részben 5-6 mp-t késik vagy siet(mikor hogy..) lehetetlen nézni. Valaki tudna segíteni?
jobban jársz ha subtitleworkshoppal inkább a feliratot időzíted előre/hátra amerre kell. nem bonyolult program, két kattintás.18Barca99 írta:Üdv srácok. Segítséget szeretnék tőletek kérni, hogy ha olyan problémám van hogy késik vagy siet a hangom a filmhez képest akkor azt hol tudom beállítani, mert hallottam róla hogy be lehet valahogy csak nem tudom hogy és melyik lejátszóval. A mentalistát szeretném végignézni de mivel a felirat valamelyik részben 5-6 mp-t késik vagy siet(mikor hogy..) lehetetlen nézni. Valaki tudna segíteni?
sztem ma már nem fogjuk egymást megértenisjd írta:A mondat az első feléig teljesen rendben van. Igen, Nolan filmjei közül a legsemmitmondóbb. DE! Ettől még így is jobb, mint filmek 90%-a, de NOLAN FILMJEI KÖZÜL az egyik legmainstream-ebb, leginkább popcornmozi, legkommerszebb alkotás, ahogyan Bob is leírta.
Ez egy képregényből készült film. így persze hogy tartalmazza ezeket a kliséket,valamilyen szinten mindegyik szuperhősfilm egyazon elemekből épül fel.visca el barca írta:
- batman. leírod nekem h mi olyan különleges a tartalmában? van a jó aki elkötelezte magát a gonosz ellen. tettek az egész mögé egy sablon történetet, h jaj apámat meg anyámat megölték a gonoszak és most kötelességem írtani a bűnözést. van benne minden köhely, jó rendőr, rossz rendőr, hülye szerelmi szál. tucat történet.