Segítség kéne
-
- Entrenador del Barça
Nero-ban be lehet állítani, hogy a cd-re írandó számokat folyamatosan játssza le a hifi?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- albicelesteX
- A Vadász
Azt már megcsináltam!Mindenhol a harddisc-et mentettem,hogy bootoljon!
Szerk:Ezt írja ki "disk boot failure,insert system disk..."Nagyjából sejtem mit jelent!DeHiába rakom be a windows telepítő cd-t semmi!Ha visszateszem a sima dvd olvasót azzal egyből indul!
Szerk:Ezt írja ki "disk boot failure,insert system disk..."Nagyjából sejtem mit jelent!DeHiába rakom be a windows telepítő cd-t semmi!Ha visszateszem a sima dvd olvasót azzal egyből indul!

- lui1698
- Llegenda del Barça
állítsd át biosban, hogy ne arról bootoljon.albicelesteX írta:Üdv!Ki akarom cserélni a cd-írót dvd íróra egy régi gépen!De amikor belerakom és elindítom a gépet valami nem klappol mert valami discet kér hogy helyezzek be asszem szal nem indul el a gép!Ez mitől van?És hogyan lehet orvosolni?Köszi!

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
- albicelesteX
- A Vadász
Üdv!Ki akarom cserélni a cd-írót dvd íróra egy régi gépen!De amikor belerakom és elindítom a gépet valami nem klappol mert valami discet kér hogy helyezzek be asszem szal nem indul el a gép!Ez mitől van?És hogyan lehet orvosolni?Köszi!

-
- Entrenador del Barça
Üdv! Szükségem volna egy data recovery/backup programra. Egy külső hdd-ről eltűntek a legutóbbi adatok, és a windows olyan file-okat, könyvtárakat állított vissza, amiket már régebben töröltem. Sajna nem találom a hdd-hez járó lemezeket, és a gyártó honlapján sem bukkanok rá, gugliztam is. Létezik általános adat visszaállító program?
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.

-
- Jugador d'estrella
Sziasztok....
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy valami jobb féle torrent oldalra regisztrálhassak
Szóval ha esetleg van valakinek egy felesleges meghívója valamelyik nagyobb torrent oldalra akkor az elküldhetné.(szaboka9@freemail.hu) Eddig egyedül a pirateday.hu ra tudtam bekerülni 0.5ös az arányom...(mert annyi kell
)szóval ez nem lehet gond...ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném...
sziasztok és kösz
Abban szeretném a segítségetek kérni, hogy valami jobb féle torrent oldalra regisztrálhassak

sziasztok és kösz
- Fernando
- Llegenda del Barça
És hogyan működik az a Tucan Manager nevű csoda? Letöltöttem, kicsomagolta erre, valami kész mappát kaptam már, sehol egy exe vagy valami. Hogy kell ezt elindítani egyáltalán?
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- FCBMessi19
- Jugador d'estrella
Akinek meg van a Counter Strike Source... PLSSSS SEGíTSETEK!
Ujraraktam a Windows-t és mostmár nem megy... Azt írja, hogy "Could Not Contact Master Server List" vagy valami ilyesmi. De amielőtt ujraraktam volna a windows-t addig ment...
Szóval az a baj hogy nem talál szervereket.. És még a botok ellen se tudok játszani!
Szerk: A játék nem eredeti,de már vagy 5-ször leszedtem és nem mindig ugyanazt és mindegyiknél az volt a baj. Szóval ha valaki tud az segítsen pls!

Szerk: A játék nem eredeti,de már vagy 5-ször leszedtem és nem mindig ugyanazt és mindegyiknél az volt a baj. Szóval ha valaki tud az segítsen pls!

- faithnomore
- Entrenador del Barça
én azért szeretem, mert vannak jó oldalak, ahonnan az új torrentek max sávszélességgel jönnek, és igaz hogy jó a rapidos linkekben az hogy garantált a sebesség, viszont nekem kényelmesebb az hogy elindítok egyszerre 15 letöltést és az megy szépen a háttérben, nem is kell hozzányúljak:)ferninho írta: én amúgy sose értettem miért jó ennyire a torrent...
am egyik torrentes oldalon ahol vagyok most freereg van, ingyen lehet regisztrálni vasárnapig, amúgy meghívós az egész, adok is linket hátha valakit érdekel:
http://www.evolution-network.ws/
Segitsegre lenne szuksegem. Hogy lehet ezt eltuntetni?
http://tinypic.com/r/14czo03/4
http://tinypic.com/r/14czo03/4
-
- Entrenador del Barça
A régi cuccok sem feltétlenül jönnek nagyon lassan manapság töltöttem a Blöff(2000) és a Ne légy Barom(1996) c. filmeket és mind2 le jött egy nap alatt és jöttek rendesen 100-200 kb-tel jó nem úgy mint a HIMYM 1 mega de az nagyon friss és a sok nagy seeder arra áll rá.barca99 írta:Ha valami "friss áru" van rajta, amit sokan seedelnek, szerintem nincs gyorsabb a torrentnél.
Egyébként én is jobban preferálom a rapidshare/megaupload verziót, mert azon is van szinte minden, és nem függök másoktól, egy 2-3 éves cucc is olyan sebességgel jön le, mint egy frissen feltöltött.
Inkább kombinálom a kettőt (bár amennyit töltök...) a pár napos-hetes dolgokat biztos torrenten keresem, de ha vmi régebbi, mint fél éves, biztos, hogy a másik módszerrel szedem le.
Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Ha valami "friss áru" van rajta, amit sokan seedelnek, szerintem nincs gyorsabb a torrentnél.ferninho írta:amúgy még mindig nem tudom mi a jó a torrentben...
Egyébként én is jobban preferálom a rapidshare/megaupload verziót, mert azon is van szinte minden, és nem függök másoktól, egy 2-3 éves cucc is olyan sebességgel jön le, mint egy frissen feltöltött.
Inkább kombinálom a kettőt (bár amennyit töltök...

én amúgy sose értettem miért jó ennyire a torrent...Fernando írta:Egy kis segítségre szorulok. Beszereztem egy kormányt a PC-mhez. Ez eddig oké. A problémám az lenne, hogy nincs olyan játékom amihez jó lenne. Fölraktam a Colin MCRae Rally 2-t. Ez elég gagyi volt, meg ki is fagyott néha. Az egyel újabb verzióra lenne szükségem. 3? vagy 2003? vagy mi a túró a neve. A lényeg, hogy a 2 utáni verzió kéne. Nem túl erős a gépem, de azthiszem azt még vitte anno. A probléma igazán itt kezdődik. Kéne egy torrentlink, ahonnan egész szépen le tudom húzni, mert se isohunt-on, se mininován nem nan volt. Isohunton ki volt írva h 500 seeder, 1 nap alatt jött 2.8 százalékot, kb 2 seederrel. Szóval ha valaki megszánna örülnék![]()
inkább szedem full sebességgel a megauploadról...
dehát a torrentezők biztos jobban tudják

amúgy itt vannak megauploados linkek

http://www.freshwap.net/forums/games/14 ... y-3-a.html
tucan manager -t le kell hozzá szedni és akkor abba bele kell másolni a linkeket s szedi magától...
és egy free account se árt ha csinálsz a megauploadnál...
amúgy még mindig nem tudom mi a jó a torrentben...
madridista
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
http://www.torrent.eval.hu/torrent/Coli ... -ES/303224Fernando írta:Egy kis segítségre szorulok. Beszereztem egy kormányt a PC-mhez. Ez eddig oké. A problémám az lenne, hogy nincs olyan játékom amihez jó lenne. Fölraktam a Colin MCRae Rally 2-t. Ez elég gagyi volt, meg ki is fagyott néha. Az egyel újabb verzióra lenne szükségem. 3? vagy 2003? vagy mi a túró a neve. A lényeg, hogy a 2 utáni verzió kéne. Nem túl erős a gépem, de azthiszem azt még vitte anno. A probléma igazán itt kezdődik. Kéne egy torrentlink, ahonnan egész szépen le tudom húzni, mert se isohunt-on, se mininován nem nan volt. Isohunton ki volt írva h 500 seeder, 1 nap alatt jött 2.8 százalékot, kb 2 seederrel. Szóval ha valaki megszánna örülnék![]()
ezt próbádd ki, én teszteltem, egy percig hagytam futni és 150nel jött lefelé...

- Fernando
- Llegenda del Barça
Egy kis segítségre szorulok. Beszereztem egy kormányt a PC-mhez. Ez eddig oké. A problémám az lenne, hogy nincs olyan játékom amihez jó lenne. Fölraktam a Colin MCRae Rally 2-t. Ez elég gagyi volt, meg ki is fagyott néha. Az egyel újabb verzióra lenne szükségem. 3? vagy 2003? vagy mi a túró a neve. A lényeg, hogy a 2 utáni verzió kéne. Nem túl erős a gépem, de azthiszem azt még vitte anno. A probléma igazán itt kezdődik. Kéne egy torrentlink, ahonnan egész szépen le tudom húzni, mert se isohunt-on, se mininován nem nan volt. Isohunton ki volt írva h 500 seeder, 1 nap alatt jött 2.8 százalékot, kb 2 seederrel. Szóval ha valaki megszánna örülnék

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
javaslom olvasd át ezt, hátha segít:Saviola írta:Valaki állított már be T-home-os routeren [speedtouch] portot torrenthez ?
Honnan tudom meg a router jelszavát és a felhasználói nevet?
http://mobilarena.hu/tema/t-online_spee ... _1-50.html
Srácok nagy bajban vagyok. Azokhoz fordulok segítségül akik szoktak Lan-on játszani. Nos nagy gondom van a Hamachi 1.0.1.5-ös veriójával.
Nem enged connectolni a dög. Egyáltalán nem, offline marad. És amikor csatlakozni akarok azt írja ki Mediaton server has rejected youre login request. Az a fura viszont hogy a 2.0.6.0-as verzióval sikerül és be is enged a szerverszobákba. Csakhogy az a verzió semmire sem jó.
Mi lehet a baj? :S
Nem enged connectolni a dög. Egyáltalán nem, offline marad. És amikor csatlakozni akarok azt írja ki Mediaton server has rejected youre login request. Az a fura viszont hogy a 2.0.6.0-as verzióval sikerül és be is enged a szerverszobákba. Csakhogy az a verzió semmire sem jó.
Mi lehet a baj? :S
-
- Hírhozó-cikkíró
Hali, maga a videolejátszó progi, legyen az mplayer, vlc, vagy bármi más.kennyke04 írta:És milyen program zabálja a CPU-t közbe? maga a lejátszó? egyébként nagyon érdekes, általában reinstall megoldja ezeket a hibákatgrecki írta:Hali!
Hát, elvileg minden drivert feltettem. (Telepítés után ezek ugye sárga kérdőjeleket kapnak az eszközkezelőben, most pedig már nincs ilyen.) Viszont ezeknél tutira vannak már újabbak is, csak f.szom se tudja mit kell keresni egész pontosan. Ez lenne a megoldás?
Próbálkoztam már kmplayerrel is, ugyanazzal a végkifejlettel.
Sőt, raktam SP-1-es, SP2-es és SP3-as XP-vel is, de mindhiába.
- robertfcb
- Capitá del Barça
Aki volt a Szpari - MTK ligakupa meccsen szerdán, meccs előtt volt egy jó szám, na annak a címe kéne, mert az nagyon tetszik, előre is köszi ! 

EuroBarça Tour 2009
Proxima estáció: Sagrera
Visça el Pinchos muronos!