Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
állítsd át biosban, hogy ne arról bootoljon.albicelesteX írta:Üdv!Ki akarom cserélni a cd-írót dvd íróra egy régi gépen!De amikor belerakom és elindítom a gépet valami nem klappol mert valami discet kér hogy helyezzek be asszem szal nem indul el a gép!Ez mitől van?És hogyan lehet orvosolni?Köszi!
én azért szeretem, mert vannak jó oldalak, ahonnan az új torrentek max sávszélességgel jönnek, és igaz hogy jó a rapidos linkekben az hogy garantált a sebesség, viszont nekem kényelmesebb az hogy elindítok egyszerre 15 letöltést és az megy szépen a háttérben, nem is kell hozzányúljak:)ferninho írta: én amúgy sose értettem miért jó ennyire a torrent...
A régi cuccok sem feltétlenül jönnek nagyon lassan manapság töltöttem a Blöff(2000) és a Ne légy Barom(1996) c. filmeket és mind2 le jött egy nap alatt és jöttek rendesen 100-200 kb-tel jó nem úgy mint a HIMYM 1 mega de az nagyon friss és a sok nagy seeder arra áll rá.barca99 írta:Ha valami "friss áru" van rajta, amit sokan seedelnek, szerintem nincs gyorsabb a torrentnél.
Egyébként én is jobban preferálom a rapidshare/megaupload verziót, mert azon is van szinte minden, és nem függök másoktól, egy 2-3 éves cucc is olyan sebességgel jön le, mint egy frissen feltöltött.
Inkább kombinálom a kettőt (bár amennyit töltök...) a pár napos-hetes dolgokat biztos torrenten keresem, de ha vmi régebbi, mint fél éves, biztos, hogy a másik módszerrel szedem le.
Ha valami "friss áru" van rajta, amit sokan seedelnek, szerintem nincs gyorsabb a torrentnél.ferninho írta:amúgy még mindig nem tudom mi a jó a torrentben...
én amúgy sose értettem miért jó ennyire a torrent...Fernando írta:Egy kis segítségre szorulok. Beszereztem egy kormányt a PC-mhez. Ez eddig oké. A problémám az lenne, hogy nincs olyan játékom amihez jó lenne. Fölraktam a Colin MCRae Rally 2-t. Ez elég gagyi volt, meg ki is fagyott néha. Az egyel újabb verzióra lenne szükségem. 3? vagy 2003? vagy mi a túró a neve. A lényeg, hogy a 2 utáni verzió kéne. Nem túl erős a gépem, de azthiszem azt még vitte anno. A probléma igazán itt kezdődik. Kéne egy torrentlink, ahonnan egész szépen le tudom húzni, mert se isohunt-on, se mininován nem nan volt. Isohunton ki volt írva h 500 seeder, 1 nap alatt jött 2.8 százalékot, kb 2 seederrel. Szóval ha valaki megszánna örülnék![]()
http://www.torrent.eval.hu/torrent/Coli ... -ES/303224Fernando írta:Egy kis segítségre szorulok. Beszereztem egy kormányt a PC-mhez. Ez eddig oké. A problémám az lenne, hogy nincs olyan játékom amihez jó lenne. Fölraktam a Colin MCRae Rally 2-t. Ez elég gagyi volt, meg ki is fagyott néha. Az egyel újabb verzióra lenne szükségem. 3? vagy 2003? vagy mi a túró a neve. A lényeg, hogy a 2 utáni verzió kéne. Nem túl erős a gépem, de azthiszem azt még vitte anno. A probléma igazán itt kezdődik. Kéne egy torrentlink, ahonnan egész szépen le tudom húzni, mert se isohunt-on, se mininován nem nan volt. Isohunton ki volt írva h 500 seeder, 1 nap alatt jött 2.8 százalékot, kb 2 seederrel. Szóval ha valaki megszánna örülnék![]()
javaslom olvasd át ezt, hátha segít:Saviola írta:Valaki állított már be T-home-os routeren [speedtouch] portot torrenthez ?
Honnan tudom meg a router jelszavát és a felhasználói nevet?
Hali, maga a videolejátszó progi, legyen az mplayer, vlc, vagy bármi más.kennyke04 írta:És milyen program zabálja a CPU-t közbe? maga a lejátszó? egyébként nagyon érdekes, általában reinstall megoldja ezeket a hibákatgrecki írta:Hali!
Hát, elvileg minden drivert feltettem. (Telepítés után ezek ugye sárga kérdőjeleket kapnak az eszközkezelőben, most pedig már nincs ilyen.) Viszont ezeknél tutira vannak már újabbak is, csak f.szom se tudja mit kell keresni egész pontosan. Ez lenne a megoldás?
Próbálkoztam már kmplayerrel is, ugyanazzal a végkifejlettel.
Sőt, raktam SP-1-es, SP2-es és SP3-as XP-vel is, de mindhiába.