Mozi & Filmek
A hatalom árnyékában
Politika. Kampány. Ki legyen az elnök? Érdekes film volt, bár kissé csalódtam benne. Hullmázó volt végig a film. Voltak benne nagyon jó részek és nagyon unalmasak is, ennek ellenére azért egy jó filmnek tekintem (talán a film lassúsága miatt lehetett ez, ami nem feltétlen baj, de hajnali 1 kor ... ). A végén felvetődött bennem a kérdés, hogy hol a vége?! Nagyvalszeg tudjuk mi lesz a vége, de mégis úgy fejezik be, hogy rajtad áll mit magyarázol bele.
Ryan Gosling miatt néztem meg elsősorban. Jól is játszott (Golden Globe jelölést ért), remélem nagy karriert fog befutni. Fassbender mellett ő az akiben nagyon sokat látok.
Emellett George Clooey is szerepelt benne, sőt ő rendezte a filmet.
Aztán észrevettem, hogy Paul Giamattiba mostanában sokszor szerepel azokban a filmekben amit épp nézek bírom a tagot, jó kis mellékszereplő.
7/10
Amúgy elég sok jelölést kapott különböző díjaknál. BAFTA, Golden Globe, Oscar, Velencei filmfesztivál.
Politika. Kampány. Ki legyen az elnök? Érdekes film volt, bár kissé csalódtam benne. Hullmázó volt végig a film. Voltak benne nagyon jó részek és nagyon unalmasak is, ennek ellenére azért egy jó filmnek tekintem (talán a film lassúsága miatt lehetett ez, ami nem feltétlen baj, de hajnali 1 kor ... ). A végén felvetődött bennem a kérdés, hogy hol a vége?! Nagyvalszeg tudjuk mi lesz a vége, de mégis úgy fejezik be, hogy rajtad áll mit magyarázol bele.
Ryan Gosling miatt néztem meg elsősorban. Jól is játszott (Golden Globe jelölést ért), remélem nagy karriert fog befutni. Fassbender mellett ő az akiben nagyon sokat látok.
Emellett George Clooey is szerepelt benne, sőt ő rendezte a filmet.
Aztán észrevettem, hogy Paul Giamattiba mostanában sokszor szerepel azokban a filmekben amit épp nézek bírom a tagot, jó kis mellékszereplő.
7/10
Amúgy elég sok jelölést kapott különböző díjaknál. BAFTA, Golden Globe, Oscar, Velencei filmfesztivál.
- Mihu
- Director del Fútbol
Holnaptól Anthony Hopkins és Bruce Willis hetek
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... n.jpg?dl=1
Szégyen nem szégyen, ebből amit eddig láttam:
Die Hard 4
Hatodik érzék (kb a felét, még kicsi voltam, fostam végignézni
)
Hannibal
Bérgyilkos a szomszédom
Már megint bérgyilkos a szomszédom
Törés
Ezek közül nekem leginkább a Törés tetszett a legjobban, annak ellenére hogy óriási Die Hard fan vagyok. Abból nekem a 3. visz mindent...
Szeretem, sőt, kedvenceim az ilyen stílusú, felépítésű filmek, mint a Törés.

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... n.jpg?dl=1
Szégyen nem szégyen, ebből amit eddig láttam:
Die Hard 4
Hatodik érzék (kb a felét, még kicsi voltam, fostam végignézni

Hannibal
Bérgyilkos a szomszédom
Már megint bérgyilkos a szomszédom
Törés
Ezek közül nekem leginkább a Törés tetszett a legjobban, annak ellenére hogy óriási Die Hard fan vagyok. Abból nekem a 3. visz mindent...

Agyatlan bulizás másfél órán keresztül? Jííhá, tuti megnézem. Dehogydavi10 írta:Project X

Ma megnéztem mind a 2 Nolanes Batment. Awesome

- davi10
- Llegenda del Barça
Project X
Ehhez a filmhez nem tudok mit hozzáfűzni. Nagyon beteg
. Todd Phillips egyre betegebb filmeket csinál 
8,5/10
Ehhez a filmhez nem tudok mit hozzáfűzni. Nagyon beteg

8,5/10

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
leszedem mindkettőt akkor,biztos ami biztosBob_Marley írta:Ha magról szeded le, ajánlom az angol verziót!A magyar szinkronos változatban van pár perc amikor rossz a kép, s csak a hang megy, rosszul lett berippelve.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Castiel
- Capitá del Barça
Ne kiálts Vérfarkast! megnéztem.S mivel nagy vérfarkas rajongó vagyok, bejött. annak ellenére, hogy zs kategóriás film, s kb már az elején tudtam ki a gyilkos lény. azért Hercules(Kevin Sorbo) felbukkanása pozitív volt. 
Apropó ha valki tudna még ajánlani ilyen filmeket meg köszönném!

Apropó ha valki tudna még ajánlani ilyen filmeket meg köszönném!

Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha magról szeded le, ajánlom az angol verziót!A magyar szinkronos változatban van pár perc amikor rossz a kép, s csak a hang megy, rosszul lett berippelve.csababarca írta:
Szedem is le,holnapi program meg is van![]()
Meg az utolsó jelenet is nagyon megható.amikor a temetésen vannak,és elkezdenek énekelni.
Nemrég láttam én is, írtam is itt nekem nagyon tetszett, s igaz történet alapján készült ez is.

- csababarca
Egyik kedvenc sportfilmem, s a Fekete dicsőség sok mindenben hasonlít rá, csak az kosárlabda.Bob_Marley írta:
[/quote]
Szedem is le,holnapi program meg is van

Meg az utolsó jelenet is nagyon megható.amikor a temetésen vannak,és elkezdenek énekelni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Alexis Sanchez7 írta:Valaki tudna mondani ezekhez hasonló filmeket?
Barátság extrákkal
Buliszerviz
Minden pasi disznó
Amerikai pite
Project X
Előre is köszi.
Szex túra, Szüzet szüntess, Suli huligánok, Szédületes éjszaka, Ünneprontók ünnepe, Ezt jólkifőztük, Felvéve,Valaki tudna Vadkanok, Amerikai pite, Cooltúra, Superbad féle filmeket? köszi szépen
szerk.:
Alexis Sánchez: Dögölj meg John Tucker, Superbad-avagy miért ciki a szex, Másnaposok, Eurotúra, Pomponsrácok
még talán tudok ha kell...
Amiket leírtam abból a Felvéve a legjobb.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Egyik kedvenc sportfilmem, s a Fekete dicsőség sok mindenben hasonlít rá, csak az kosárlabda.csababarca írta:Emlékezz a Titánokra!
Délután néztem,nah ez egy film. borzongtam néha,főleg a zárójelenetnél.
Nem szeretek hosszan beszélni filmekről,így írásban pláne nem. Annyit mondanék,hogy aki esetleg még nem látta nézze meg.
És ez tényleg iszonyat jó:
http://www.youtube.com/watch?v=ufKpO9J8Cy4
És a zene is alatta!
Nagyon jó film.

- csababarca
Emlékezz a Titánokra!
Nem szeretek hosszan beszélni filmekről,így írásban pláne nem. Annyit mondanék,hogy aki esetleg még nem látta nézze meg.
A csodálatos pókember.
Nem volt rossz,annyira jó sem,de jó úton indultak el,egy várható új trilógia felépítéséhez.
Garfield tökéletes Peter Parker,Emma Stone meg bomba,szőkén az igazi számomra,így pont az esetem,nagy szem,szőke haj...
A főgonosz kissé súlytalan,bár igazából nem is gonosz,csak egy valaki,akin segíteni kell. jah és kicsit Nolan-esen építették fel a szuperhős Parkert,realisztikusabbá tették,mind képességekben,mind sebezhetőségben.
Az irány jó,szereplők is, a második része tuti hogy jobb lesz,egy komolyabb főgonosszal.
Jah,és már csak pár nap,és a Sötét lovag felemelkedik.
A csodálatos pókember.
Nem volt rossz,annyira jó sem,de jó úton indultak el,egy várható új trilógia felépítéséhez.
Garfield tökéletes Peter Parker,Emma Stone meg bomba,szőkén az igazi számomra,így pont az esetem,nagy szem,szőke haj...

A főgonosz kissé súlytalan,bár igazából nem is gonosz,csak egy valaki,akin segíteni kell. jah és kicsit Nolan-esen építették fel a szuperhős Parkert,realisztikusabbá tették,mind képességekben,mind sebezhetőségben.
Az irány jó,szereplők is, a második része tuti hogy jobb lesz,egy komolyabb főgonosszal.
Jah,és már csak pár nap,és a Sötét lovag felemelkedik.

-
- Barça B
Köszönöm:)FtcSikiHun írta: szerk.:
Alexis Sánchez: Dögölj meg John Tucker, Superbad-avagy miért ciki a szex, Másnaposok, Eurotúra, Pomponsrácok
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Valaki tudna Vadkanok, Amerikai pite, Cooltúra, Superbad féle filmeket? köszi szépen 
szerk.:

szerk.:

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- MatyiG
- Adminisztrátor
Dog Pound , 2010
Börtönös film. Nincs is mit mondanom. Nem ismerek olyan börtönös filmet ami ne lenne jó. Ez is jóra sikerült, bár a végével kezdhettek volna valamit, de így is tetszett. Mikor meséli a csávó az ágyban a többieknek azt a sztorit, hát az haláli.
1-2-szer nézős.
7/10
Börtönös film. Nincs is mit mondanom. Nem ismerek olyan börtönös filmet ami ne lenne jó. Ez is jóra sikerült, bár a végével kezdhettek volna valamit, de így is tetszett. Mikor meséli a csávó az ágyban a többieknek azt a sztorit, hát az haláli.

1-2-szer nézős.
7/10
- Castiel
- Capitá del Barça
6almas!:D
Zsolti95 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5w

-
- Barça B
Valaki tudna mondani ezekhez hasonló filmeket?
Barátság extrákkal
Buliszerviz
Minden pasi disznó
Amerikai pite
Project X
Előre is köszi.
Barátság extrákkal
Buliszerviz
Minden pasi disznó
Amerikai pite
Project X
Előre is köszi.
-
- Llegenda del Barça
REMY írta:Bence-barca
pedig szerintem pont, hogy ez a Pókember az ami jobban hasonlít a rajzfilmes illetve képregényesre.
az elején közepes filmnek tekinted a kritikád végére meg már jó filmnek![]()
Akárhogy is nézem, nekem úgy jön le, hogy én is azt mondtam, h ez hasonlít jobban rá. Félreértettedbence-barca írta: Meg nem tudom ki mennyire nézte régen a fox kids féle pókembert pár dologban ez jobban hajaz arra a mesére mint az előző. Pl patronok, poénos beszólások.

Illetve egész végig azt mondtam, h jó. Csak a közepesen jó filmet úgy értettem semmi extra. Ezekszerint ilyen bonyolultan fogalmazok

http://www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5wCastiel írta:..." mi a neved zsidó?Leomessi14 írta:Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.
- Brájen!
-Blájen?
-Nem! nem Blájen, Brájen!
-Üszd meg századosz de nadon dulván!..."
Ez a rész világvége!szét röhögtem az agyamat! nagyon király!

- Castiel
- Capitá del Barça
..." mi a neved zsidó?Leomessi14 írta:Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.
- Brájen!
-Blájen?
-Nem! nem Blájen, Brájen!
-Üszd meg századosz de nadon dulván!..."
Ez a rész világvége!

- Varatrix
- Director del Fútbol
"Önnek van egy vödre amiben 2 liter Pepsi van, és van egy másik vödre amiben 3 liter pepsi van. Akkor hány vödre van összesen"sjd írta:Idiocracy
Egy nagyon jó szatíra, a szokásos B-filmes megoldásokkal és színészekkel. A humor benne talán kicsit kevés volt, de ugyanakkor az jó.
Az Iron Sky-ra emlékeztet leginkább (főleg mert friss élmény az is) a legtöbb aspektusában.
Amikor ott az azonosítóját csinálták, meghaltam.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bence-barca
pedig szerintem pont, hogy ez a Pókember az ami jobban hasonlít a rajzfilmes illetve képregényesre.
Gyíkot szerintem szuper jól megcsinálták. A CGI nagyon jó volt ott, ellenben pár helyen hülyén csinálták meg. Szerencsére ez tényleg csak pár jelenet volt.
az elején közepes filmnek tekinted a kritikád végére meg már jó filmnek

Gyíkot szerintem szuper jól megcsinálták. A CGI nagyon jó volt ott, ellenben pár helyen hülyén csinálták meg. Szerencsére ez tényleg csak pár jelenet volt.
az elején közepes filmnek tekinted a kritikád végére meg már jó filmnek

-
- Llegenda del Barça
Na ma megnéztem a Csodálatos pókembert.
Egy közepesen jó film. Csalódni nem csalódtam benne, de kiugróan jónak sem mondanám. Voltak benne jobb ill. kevésbé jobb dolgok/ megoldások. Mindenestre az tény, aki úgy akarja nézni ezta filmet, h közben folyamatosan összehasonlítja az előző fajtával annak nem lesz akkora élmény, szóval senki se így nézze!! Mások.
Elég nagy bakik ill. kamudolgok voltak benne, néha csak egy dafaq vt a véleményem... ebbe most nem mennél bele, több ilyen baki is vt. A gyík nekem nem jött be, sztem jobban is kivitelezhették volna, de ez szubjektív.
Meg nem tudom ki mennyire nézte régen a fox kids féle pókembert pár dologban ez jobban hajaz arra a mesére mint az előző. Pl patronok, poénos beszólások. Illetve azon meglepődtem, h nem találja meg Ben bácsi gyilkosát. A végén nem tudom ki maradt bent, egyik haveromnak még eleján mondtam, h a bevágásban Norman Osbornt láthatjuk. Ez nem nagyon derült ki, h tényleg ő volt-e, de sztem gyaníthatóan ő. Annak örülnék, ha következőben egy zöld manót kapnánk ellenségül!
Nem csalódtam a filmben, sokat nem vártam tőle, agy kaptam egy jó filmet, semmi extrával.
7/10
Egy közepesen jó film. Csalódni nem csalódtam benne, de kiugróan jónak sem mondanám. Voltak benne jobb ill. kevésbé jobb dolgok/ megoldások. Mindenestre az tény, aki úgy akarja nézni ezta filmet, h közben folyamatosan összehasonlítja az előző fajtával annak nem lesz akkora élmény, szóval senki se így nézze!! Mások.
Elég nagy bakik ill. kamudolgok voltak benne, néha csak egy dafaq vt a véleményem... ebbe most nem mennél bele, több ilyen baki is vt. A gyík nekem nem jött be, sztem jobban is kivitelezhették volna, de ez szubjektív.
Meg nem tudom ki mennyire nézte régen a fox kids féle pókembert pár dologban ez jobban hajaz arra a mesére mint az előző. Pl patronok, poénos beszólások. Illetve azon meglepődtem, h nem találja meg Ben bácsi gyilkosát. A végén nem tudom ki maradt bent, egyik haveromnak még eleján mondtam, h a bevágásban Norman Osbornt láthatjuk. Ez nem nagyon derült ki, h tényleg ő volt-e, de sztem gyaníthatóan ő. Annak örülnék, ha következőben egy zöld manót kapnánk ellenségül!
Nem csalódtam a filmben, sokat nem vártam tőle, agy kaptam egy jó filmet, semmi extrával.
7/10
-
- Entrenador del Barça
Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.soadroli írta:Halálos temetés (szigorúan a 2007-es), nálam nagykirály a filmfaithnomore írta:tudnátok mondani 1-2 jó vígjátékot?![]()
Lepattintva
Felkoppintva
50/50 - bár ez egy igen komoly dráma is egyben, de nagyon jó

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Az árva (The Orphan)
Horror/thriller kategória, nem is olyan elveszett film, picit többet vártam, bár nem unatkoztam rajta, csak kb 30 perc után a film végéig azt vártam, hogy történjen már meg a végkifeljet...
A főszereplő kiscsaj hihetetlenül idegesített, a süketnéma viszont egy tündér volt.
7/10
Horror/thriller kategória, nem is olyan elveszett film, picit többet vártam, bár nem unatkoztam rajta, csak kb 30 perc után a film végéig azt vártam, hogy történjen már meg a végkifeljet...
A főszereplő kiscsaj hihetetlenül idegesített, a süketnéma viszont egy tündér volt.
7/10
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22