Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Agyatlan bulizás másfél órán keresztül? Jííhá, tuti megnézem. Dehogydavi10 írta:Project X
leszedem mindkettőt akkor,biztos ami biztosBob_Marley írta:Ha magról szeded le, ajánlom az angol verziót!A magyar szinkronos változatban van pár perc amikor rossz a kép, s csak a hang megy, rosszul lett berippelve.
Ha magról szeded le, ajánlom az angol verziót!A magyar szinkronos változatban van pár perc amikor rossz a kép, s csak a hang megy, rosszul lett berippelve.csababarca írta:
Szedem is le,holnapi program meg is van![]()
Meg az utolsó jelenet is nagyon megható.amikor a temetésen vannak,és elkezdenek énekelni.
Egyik kedvenc sportfilmem, s a Fekete dicsőség sok mindenben hasonlít rá, csak az kosárlabda.Bob_Marley írta:
Alexis Sanchez7 írta:Valaki tudna mondani ezekhez hasonló filmeket?
Barátság extrákkal
Buliszerviz
Minden pasi disznó
Amerikai pite
Project X
Előre is köszi.
Szex túra, Szüzet szüntess, Suli huligánok, Szédületes éjszaka, Ünneprontók ünnepe, Ezt jólkifőztük, Felvéve,Valaki tudna Vadkanok, Amerikai pite, Cooltúra, Superbad féle filmeket? köszi szépen
szerk.:
Alexis Sánchez: Dögölj meg John Tucker, Superbad-avagy miért ciki a szex, Másnaposok, Eurotúra, Pomponsrácok
Egyik kedvenc sportfilmem, s a Fekete dicsőség sok mindenben hasonlít rá, csak az kosárlabda.csababarca írta:Emlékezz a Titánokra!
Délután néztem,nah ez egy film. borzongtam néha,főleg a zárójelenetnél.
Nem szeretek hosszan beszélni filmekről,így írásban pláne nem. Annyit mondanék,hogy aki esetleg még nem látta nézze meg.
Köszönöm:)FtcSikiHun írta: szerk.:
Alexis Sánchez: Dögölj meg John Tucker, Superbad-avagy miért ciki a szex, Másnaposok, Eurotúra, Pomponsrácok
Zsolti95 írta:http://www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5w
REMY írta:Bence-barca
pedig szerintem pont, hogy ez a Pókember az ami jobban hasonlít a rajzfilmes illetve képregényesre.
az elején közepes filmnek tekinted a kritikád végére meg már jó filmnek![]()
Akárhogy is nézem, nekem úgy jön le, hogy én is azt mondtam, h ez hasonlít jobban rá. Félreértettedbence-barca írta: Meg nem tudom ki mennyire nézte régen a fox kids féle pókembert pár dologban ez jobban hajaz arra a mesére mint az előző. Pl patronok, poénos beszólások.
http://www.youtube.com/watch?v=VWqVr3BuJ5wCastiel írta:..." mi a neved zsidó?Leomessi14 írta:Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.
- Brájen!
-Blájen?
-Nem! nem Blájen, Brájen!
-Üszd meg századosz de nadon dulván!..."
Ez a rész világvége!szét röhögtem az agyamat! nagyon király!
..." mi a neved zsidó?Leomessi14 írta:Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.
"Önnek van egy vödre amiben 2 liter Pepsi van, és van egy másik vödre amiben 3 liter pepsi van. Akkor hány vödre van összesen"sjd írta:Idiocracy
Egy nagyon jó szatíra, a szokásos B-filmes megoldásokkal és színészekkel. A humor benne talán kicsit kevés volt, de ugyanakkor az jó.
Az Iron Sky-ra emlékeztet leginkább (főleg mert friss élmény az is) a legtöbb aspektusában.
Brian elete. Ezt a filmet szerintem csak utalni vagy szeretni lehet. De szerintem hatalmas.soadroli írta:Halálos temetés (szigorúan a 2007-es), nálam nagykirály a filmfaithnomore írta:tudnátok mondani 1-2 jó vígjátékot?![]()
Lepattintva
Felkoppintva
50/50 - bár ez egy igen komoly dráma is egyben, de nagyon jó