Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Neked aztán vannak gondok az értékrendeddel...Csbal írta:Elnezest a szemelyeskedesert. Tullottem a celon, teny. De zavaro h a mai vilagban az egyaltalan ertek nelkuli dolgokat ertekelik tul az emberek. Nyilvan tudom h poen meg fun(ahogy irtak), de nehogy mar elajuljunk tole. Ennyi lett volna a mondanivalom.
a forumon valo tevekenysegem celja valszeg nem azonos mint egyes embereknek, akik a valo elettol elrugaszkodva arc nelkul irkalnak ide, es probaljak az ev forumozoja cimet bezsebelni a magasroptu beszedeikkel, valamint eletuk meghatarozo idejet itt tolteni, csupan hozzaszolok, ami nem nepszeru itt:-) de a velemenyem attol meg ugyanaz. A valo eletben alkosson valaki, h ne kelljen arra varnia h valaki meghivja egy sorre az eurobarcas talalkozon, mert nincs penze haza vonatra.
na... Pont nem rad gondoltam. Olvasd el a verset. En megtettem tobbszor is. Nem jottem ra h valojaban mirol szol. Nehogy mar ezt ne lassatok. Ha egy ertelmes verset ir valaki ami vegig egy dologrol szol es kibontakozik, akkor azt mondom h kalapom elotteegemelem. De ez az irodalom gyalazasa amukor valaki gondol egyet es kitalalja h irok egy verset. Ilset en is tudok, de nem egetem magam.MQuCsabi írta:Ha nem haragszol, akkor ezt magamra vettem. Azért, mert más tetszik Neked, mint másnak, attól még nem lesz valaki retardált. Ha már nem pesszimista vagy, hanem egy átlagember, aki elmondhatja a véleményét....z ilyen emberek elhiszik, h tenyleg jot irtak, mert a masik retardalt fele dicseri.
Pacsi
Ha nem haragszol, akkor ezt magamra vettem. Azért, mert más tetszik Neked, mint másnak, attól még nem lesz valaki retardált. Ha már nem pesszimista vagy, hanem egy átlagember, aki elmondhatja a véleményét....z ilyen emberek elhiszik, h tenyleg jot irtak, mert a masik retardalt fele dicseri.
minek irjak ha nem vagyok iro? Nem pesszimistavagyok, hanem egy atlagember aki elmondhatja a velemenyet, mivel szabad.StickyFingaz írta:Csbal írta:
ez eleg gyenge. Semmi ertelme a "versnek", fogalmam nincs mirol szol pedig ketszer elolvastam. Az elem akkor kimerult mar amikor elkezdted kigondolni.
Akkor írj jobbat azt azután oszd az észt.![]()
Vagy van egy jobb ötletem.hagyd itt a fórumot.Senki nem kíváncsi az állandó pesszimizmusodra meg sírásodra.
Nem szeretem a körbemagyarázásokat. Érthetően kell írnihank1ee írta:zola8787 írta:Coop-ba felment a tej ár,
Ma este [auto_cenzúra] fog a reál.Lényegretörő.
zola8787 írta:Coop-ba felment a tej ár,
Ma este [auto_cenzúra] fog a reál.
Csbal írta:
ez eleg gyenge. Semmi ertelme a "versnek", fogalmam nincs mirol szol pedig ketszer elolvastam. Az elem akkor kimerult mar amikor elkezdted kigondolni.
Egyáltalán nem kötekedésből írtam és nem is vetettem fel hibaként, sőt már találkoztam ilyesmivel. Pusztán számomra fura.messideco írta:Nem szükséges, hogy az utolsó sor is rímeljen.
Jelenleg? Holnap este 9, Barcelona,Spain, Camp Nou, Vip páholy.S.Agüero írta:
Illetve felvetnék egy kérdést: Ha választhatnál egy helyet, ahova elmehetnél ingyen, hova mennél?
Nem annyira tudok dönteni, sok szép hely van a világon.
Egyetértünk. Azonban sajnos ez a globalizált világ nem így működik. Piacképes munkaerőt kell képezni. Droidokat. Az, hogy mennyire lesz ember valakiből, csak a családon múlik, vagy az egyén saját intelligenciáján.hank1ee írta:..
Ez nagyon közel áll az én elképzeléseimhez az oktatásról, ami arról szól, hogy az iskolának az életre kellene felkészítenie az embereket, és a lehető legjobban kibontakoztatni az egyéniségeket, hagyni fejlődni abban, amiben jó, ami érdekli. Na most ez a mai oktatási rendszerben alig van jelen. A másik pedig az értékrend, ami szintén nincs, mivel tudjuk, hogy mindenkinek más. De mi lenne, ha mondjuk az iskola nevelné arra a gyereket, hogy mi várja majd kint a magánéletben, stb., mire számítson az emberektől, és hogyan közelítsen a társaihoz, mivel tud segíteni másokon pl, ergo hogyan legyen nemcsak munkavégzésben, hanem emberileg is hasznos tagja a társadalomnak.S.Agüero írta:http://444.hu/2015/03/21/a-finn-iskolak ... targyakat/
Vélemények?
Alap műveltséggel mi lesz?
És ha mondjuk nem kell hozzá felszállnod repülőre, csak ott teremsz, ahol akarsz?Victor_Valdes írta:Oda, ahol megtudhatom az eurojackpot nyerőszámait.Viccet félretéve, furcsa mód nem tudnék ilyen helyen megjelölni. Inkább az időben szeretnék visszautazni, mintsem jelenleg bármelyik országba is. Egész egyszerűen nem vonz. Április végén utazom Párizsba, de inkább ülnék itthon, valahogy nem fognak meg az ilyen dolgok. Egyedül az országon belül szeretek utazgatni.