Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Másolhatod a két úriembert, de az eredetiség úgyis az Ő oldalukon marad.miihii írta:Bakker,én erről mind írtam,akkor most ki a hunyó?kanty írta:
Persze.Már kíváncsi vagyok, ha susogó falevelek lesznek benne, akkor tudom kié. Vagy, ha a budapesti foci csapatok elmúlt évekbeli sikertelenségét, esetleg egy Ágyút belecsempész valaki a művébe azt is azonosítani tudom.
![]()
Közben Roli is jelezte,h ma még meglesz vele.
Bakker,én erről mind írtam,akkor most ki a hunyó?kanty írta:
Persze.Már kíváncsi vagyok, ha susogó falevelek lesznek benne, akkor tudom kié. Vagy, ha a budapesti foci csapatok elmúlt évekbeli sikertelenségét, esetleg egy Ágyút belecsempész valaki a művébe azt is azonosítani tudum.
Persze.miihii írta:Megvárnám a későket.kanty írta:S mikor lesz a történelmi pillanat? Mikor rakod ki őket?
Forcabarca már elküldte közben,Eazzy folyamatban a jelek szerint.Egyedül Roli a kérdőjel. Ha addig nem jelez,akkor Eazzy munkájával vége a türelmi időnek és tolom kifele a cuccost,okker?
Megvárnám a későket.kanty írta:S mikor lesz a történelmi pillanat? Mikor rakod ki őket?
Rímek?Bob_Marley írta:Csak a rímek nem jöttek
Nem véletlen,mivel konkrét szabályozást erre nem eszközöltünkEl fanático írta:Elég későn kérdezem meg, de akárhogy keresem, nem találom azt a hsz-t, amiben arról esik szó, hogy mi a minimális / maximális elvárt terjedelem?
Minimum 8-10 sor vagy 2 darab 4-5 soros versszak vagy több?
Én leírtam, hogy szerintem hogy kellene. Nem volt szándékomban bekavarni uram.Bob_Marley írta:Azért tulajdonítok neki ekkora jelentőséget, mert úgy emlékeztem sorrendet kell összerakni de az összesből, s most te bekavartálMost már nem vagyok benne biztos, de mint írtam is, az lenne a leglogikusabb.
Miért ne lehetne realitás alapja????1 elvetemül példa volt, de arra akartam rávilágítani, hogy előfordulhat, hogy mondjuk a kör végén simán egy olyan vers van mondjuk a 4-5 helyen (de akár a többi helyet is megváltoztathatja bőven ha 11et közül kell sorrendet felállítani) akik egy összetett sorrendben lehet nem lennének ott.
Érted?
Ennek a példának semmi realitásalapja. DE, ha így lesz, azzal sincs gond. Mindenki szavazata ugyanannyit ér, ha valaki első helyre teszi, akkor azért jár a 10 pont.Bob_Marley írta:Azért nem jó szerintem, mert veszek egy elvetemült példát (de miért ne történhetne meg ?)
Adott vers 10 embernél legrosszabb 1 embernél legjobb
Egy másik meg 11 embernél 6ik helyre lenne rangsorolva, ha mondjuk 1-11ig van a lista, legjobb 5be nem teszi be, de közelinek érzi
Akkor melyik a jobb???
Legjobb ötöt, sorrendbe, rangsorolva.Bob_Marley írta:
De az mondjuk fontos, hogy szerintem sorrendet kellene felállítani és nem a legjobb ötöt kiválasztani, az tűnik számomra a legkorrektebbnek.Meg van a sorrend visszaküldeni luinak ő összesíti s aztán a legjobb 5 meg pontot kap.
szerintem ha ilyesmi felmerül, hogy valaki a sajátjára szavaz, akkor bele se kezdjetek ebbe az egészbe, mert nem erről kéne szólnia.Bob_Marley írta:És lőn világosságNincs itt semmi gond, ide bekerül a 12 vers, abból 1-11ig állít egy sorrendet az ember, s elküldi privátban luinak, s akkor ennyi
Vagy a szavazás is mehet, csak akkor ott fenn áll a veszélye, hogy valaki a sajátjára szavazVan az a mondás, hogy én bízok mindenkiben csak a bennünk rejlő ördögben nem
Mondjuk én nem feltételezem, hogy bárki is a sajátjára szavazBob_Marley írta:És lőn világosságNincs itt semmi gond, ide bekerül a 12 vers, abból 1-11ig állít egy sorrendet az ember, s elküldi privátban luinak, s akkor ennyi
Vagy a szavazás is mehet, csak akkor ott fenn áll a veszélye, hogy valaki a sajátjára szavazVan az a mondás, hogy én bízok mindenkiben csak a bennünk rejlő ördögben nem
Szerintem semmi szűkség a zsűrire. Az sokkal inkább szimpátia szavazás lenne.Bob_Marley írta:Azon gondolkoztam van 1-2 dolog ami nem jó
Felvázolom a problémát.
Holnap beérkezik nem tudom 12 vers
Na már most mindenkiét pontoznom kell, de ebben benne van a sajátom is????Mert ha igen, akkor mit kezdjek veleHa nem akkor meg egyből kiderül melyik az enyém.Szóval ez azért faramuci helyzetet hozhat, s az anonimitás elvész.
Amondó vagyok legyen egy 5 fős zsűri aki kiválasztja az adott kör 5 legjobbját, tudom hogy ezt nehéz megszervezni, de ha már mindenáron arra törekszünk, hogy lemenjen szép, kulturált, normális keretek között, akkor erre gondoltam.
Vagy pedig én nem értem a pontozást, s "stresszelek", olyanon ami nem is probléma.De jelenleg úgy látom ha a tagok szavaznak, ugyanúgy fennáll az egyénre és nem a versre szavazás lehetősége.
Amúgy én is megírtam azt hittem Budapest, az könnyű téma lesz, hát nemÉn tényleg előre rettegek mi lesz itt később