Akkor regelek, 1 percet kérek!S.Agüero írta:Lehet, de regelni is kb. fél perc.
Írd meg melyik vagy, vagy regelj, aztán játszhatunk. BarcaMatyi vagyok.

Szerk.: Bent vagyok ZBarca néven!
Akkor regelek, 1 percet kérek!S.Agüero írta:Lehet, de regelni is kb. fél perc.
Írd meg melyik vagy, vagy regelj, aztán játszhatunk. BarcaMatyi vagyok.
Lehet, de regelni is kb. fél perc.ZBarca írta:Vendégként is lehet tolni? Mert akkor challenge accepted!S.Agüero írta:Amúgy valakinek nincs kedve amőbázni?![]()
http://www.flyordie.com/games/online/ga ... moeba&rs=1" target="_blank
Nem bírtok elverni.![]()
Főleg, ha nem jön senki.
Vendégként is lehet tolni? Mert akkor challenge accepted!S.Agüero írta:Amúgy valakinek nincs kedve amőbázni?![]()
http://www.flyordie.com/games/online/ga ... moeba&rs=1" target="_blank
Nem bírtok elverni.![]()
Főleg, ha nem jön senki.
Utóbbit utálom.Marco írta:Pizzán nálam a sonka, sajt, olívabogyó a nyerő.
visca el barca írta:volt már itt kajáról szó, anno talán írtam is, de volt fősulin egy pesti csoporttársam, óriási arc volt a csávó, fősulis koromban minden nyáron végigtoltam vele a balcsi északi partját, ő volt ilyen perverz. kikérte a hamburgert málnalekvárral, a palacsintát majonézzel és fapofával letolta. soha az életben nem láttam hogy normálisan kajált volna. volt olyan, h egy durván áttolt este után felkeltem,és annyit láttam, hogy az a hülye épp kenőmájast darabolt a gyümölcsös joghurtba....Bob_Marley írta:tegyél a gulyásba is mangót.
volt már itt kajáról szó, anno talán írtam is, de volt fősulin egy pesti csoporttársam, óriási arc volt a csávó, fősulis koromban minden nyáron végigtoltam vele a balcsi északi partját, ő volt ilyen perverz. kikérte a hamburgert málnalekvárral, a palacsintát majonézzel és fapofával letolta. soha az életben nem láttam hogy normálisan kajált volna. volt olyan, h egy durván áttolt este után felkeltem,és annyit láttam, hogy az a hülye épp kenőmájast darabolt a gyümölcsös joghurtba....Bob_Marley írta:tegyél a gulyásba is mangót.
Jól van, egyél ananászt lecsóval, meg tegyél a gulyásba is mangót.PCsabi írta:LegjobbBob_Marley írta:Amitől kivagyok az pl a hawaii pizza. Fel nem tudom fogni hogy lehet sonkát ananásszal enni.
Hagyma az mindenen jó.visca el barca írta:régebben én is magyaros kaja imádó voltam, de pl pizzán el nem tudom képzelni a kolbászt, hagymát meg ilyeneket. a hagyma a lecsóba meg a pörkölt alá, nem a pizzára
LegjobbBob_Marley írta:Amitől kivagyok az pl a hawaii pizza. Fel nem tudom fogni hogy lehet sonkát ananásszal enni.
Neked a bab ad erőt és mindent lebíró akaratot?visca el barca írta:
amugy régebben amíg ettem, nekem mindegy milyen volt, csak bab legyen rajta
Amúgy Kultúra topik volt.palesz77 írta:Ezer hála!Bob_Marley írta:Nekem még megvan könyvjelzőben, úgyhogy tessék:
http://versclub.blogspot.hu/
K.E.L.L.S.Agüero írta:Az Eurobarca-találkozók topikban vetettük fel, hogy csináltatunk egy Barcás pólót, és mindenki abban jön a találkozóra.
Márpedig ez lenne az: KATT
Ki akar ilyen pólót rendelni?
Árat még pontosan nem tudok, csak keddig, de szerintem 3k körül lesz.
Fura, mert legelőször nekem is ez jutott eszembe.messideco írta:Ilyen állat márpedig nincs