" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan
Az elso evadhoz kepest a masodik tenyleg gyengebb, de nekem tetszett. Ha van idod, megeri megnezni. Epulni viszont biztosan nem epul ra semmi, csak ezert nem erdemes raszanni magad.
A harmadikat pedig varom. Nem sok sorozatot nezek, szoval remelem tenyleg jo lesz.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
A The Expanse alapanyagát olvasta valaki?
Nagyon kíváncsi vagyok mennyire tér el a sorozattól vagy érdemes-e egyáltalán nekiesni.
Az adaptáció viszont nekem iszonyatosan bejött. Nem mondanám, hogy egy minden aspektusában olyan jó széria, de egyszerűen nem tudtam abbahagyni. Szerintem akinek bejött pl. a Total Reacall (1990), vagy a hasonló stílus az imádni fogja.
Nálam sima 8,5/10
Aki szereti a hasonló típusú sorozatokat, annak kötelező. JJ.Abrams producerál egy Stephen King műveire alapuló sorozatot. Mondjuk nem vagyok elborult King rajongó, tehát nem tudom, hogy belőlük milyen érzést vált ki ez a sorozat, de az író maga is segítette a forgatókönyv írók munkáját. Továbbá ha minden igaz a záró epizódot ő írta.
Lassú akciómentes cselekmény, ami nem baj, mert a hangulat egyszerűen ott tart a képernyő előtt. Nagyon jó tempóban adagolják az infókat, úgy hogy fenntartják a misztikumot.
A kis Bill Sarsgaard fiú meg hát ezekre a filmekre/ sorozatokra született. Végre látjuk a kis pofiját, és szerintem így még félelmetesebb, mint agyonmaszkírozva az "AZ"-ban.
7,5/10
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Én meg a Peaky blinersről áradoznék.
Nagyon hangulatos, izgalmas sorozat. Gyakorlatilag nincs szerethető karakter, ebben sok hasonlóságot mutat a Trónok harcával pl. Remek színészek, nagy alakítások. Nagyon erős filmzene jellemzi, pl. amikor Bowietől a Lazarus is megszólalt, hát nagyot néztem
Aprólékos, velejéig kidolgozott történetvezetés, pontos történelmi háttér is jellemzi, kosztumök, díszlet nagyon a helyén van.
Még nem tapasztaltam színvonalcsökkenést, a negyedik évad közepén tartok
Erősen ajánlom mindenkinek.
Kicsit a kettő keverékhez tudnám hasonlítani, hangulatra inkább a BoJackre hajaz. Vicces, de nagyon sötét közbe mégis. 10 rész, 20 perces 1 epizód, én 1 délután bedaráltam, nagyon bejött. Van egy pilot epizód is hozzá még 2 évvel ezelőttről, átdolgozták a dolgokat kicsit a kész sorozatra szerencsére - a főgonosz például sokkal jobb lett a sorozatba, itt elég gyerekes, ennél sötétebb is, meg nem is pontosan erről szól, szóval spoilermentes -, de kedvcsinálónak jó ez is. Én csak ajánlani tudom.
13 Reasons Why s02-t és a The End of the Fucking World-öt látta valaki?
13 Reasony Why:
Jézus, minek kellett ez a második évad? És lesz még harmadik is... Kár, hogy az iskolai lövöldözést nem merték meglépni.
TEOTFW:
Érdekes kis angol sorozat, nagyon ajánlották, de nekem nem jött be annyira, egyszer nézős.
Hjajj, tudom, hogy mese (japán szerelmeseknek anime), de annyira komolytalan Songoku nyávog itt mindenkinek, hogy jöjjenek harcolni, egyedül Dermesztő fogadta el viszonylag hamar. Meg könyörgöm Krilin, Tenshinham, Zseniális teknős, Sátán
Sokszor nevetek továbbra is, ott visítottam mikor C-17 elment a szigetről, a vadászok meg örültek, hogy csak gyerekek vannak ott, szegények
Jó lett volna ha 2-3-4 versenyzőt nem a Földről visznek, gondolom a gyengébbek simán megállják a helyüket, de akkor is gáz.
Megértem a kritikáját, viszont nem tudom elfogadni.
A GT ha jól emlékszem eleve butaságon alapszik,
ugye úgy lett kicsi Songoku, hogy a sárkánygömbökkel kívántak, hogy legyenek erősebbek Gokunál, na ebből annyi lett, hogy Goku ismét kicsi lett, de nem lett gyengébb, vagy ha az is lett, nem lett gyengébb a kívánótól. De lehet a magyar volt rossz fordítás, vagy rosszul emlékszem
A GT végig unalmas volt számomra, egyedül az utolsó rész ríkatott meg a visszaemlékezés miatt.
Eleve felesleges komolyan venni az ilyen sorozatokat és mélyen kielemezni. Az univerzumok sorsa függ ettől, de ők még hagyják az ellenfelet, hogy erősebbek legyenek Meg kiknek szakad le a kezük? Sátánéknak, akiknek ugye visszanő, senki másnak. Vagy mikor Chichi nyávogott Gokunak, hogy menjen földet művelni, meg Krilin beállt a rendőrségbe édes istenem, ilyen erőkkel milliomosok lehetnének
Gyerekkor idézésnek szerintem tökéletes volt, a harcok sem voltak olyan szinten elhúzva, mint a simában vagy a Z-ben, ez pozitív. Ráadásul volt jó pár új karakter akik baromira bejöttek nekem: Bills, az angyala, Toppo + mekkora istenkirálycsászár lett zseniális teknős, az androidok, vagy éppen pont Dermesztő.
Hjajj, tudom, hogy mese (japán szerelmeseknek anime), de annyira komolytalan Songoku nyávog itt mindenkinek, hogy jöjjenek harcolni, egyedül Dermesztő fogadta el viszonylag hamar. Meg könyörgöm Krilin, Tenshinham, Zseniális teknős, Sátán
Sokszor nevetek továbbra is, ott visítottam mikor C-17 elment a szigetről, a vadászok meg örültek, hogy csak gyerekek vannak ott, szegények
Jó lett volna ha 2-3-4 versenyzőt nem a Földről visznek, gondolom a gyengébbek simán megállják a helyüket, de akkor is gáz.
Na végeztem vele így tanulás közepette, valahogy ez jobban érdekelt. Igaz a szokásos elnyújtások megvoltak, meg, hogy kilövöm az összes energiámat, aztán még erősebb lesz, aztán még jobban
Viszont a vége kenterbe vert. Az ominózus jelenetnél felálltam és ordítottam, hogy ez igen
Komolyan mondom Dermesztő lett a kedvenc harcosom. Megmentette Gohan, Goku, C-17, meg még kitudja hánynak a seggét, a végén meg amit Goku-val letolt, hát az agyam eldobom. A kedvenc DB jelenetem az a 3 perc. Néztem tube-on reakciókat, volt ahol több ezren nézték és ordítottak, mikor Jiren a nézők közé került, hatalmas
A másik meg zseniális teknős, nagyon komolyan tolta az öreg
Viszont ez a szerelmes univerzum, fú, de idegesítettek és mikor a palik is nővé alakultak, áááá
AMC jól megszívta, most üt vissza, hogy kiírták Carl-t Tényleg roló le, Daryl-t leépítették, Maggie (nekem) nem szimpatikus, Michonne semleges, maradt Carol és Negan? Többiek említést sem érdemelnek.
akkor kb be is fejezhetik, mert nélküle aztán már tényleg semmi értelme. jól kicseszett a stábbal
Nem is értem a készítőket. Kiírják Carlt és most meg Ricket is? Annyira lesz értelme utána az egész TWD-nek, mint a Top Gear-nek Clarksonék nélkül.
Jó bolondok ha ezt meglépik, főleg Carl után, adott lett volna hogy ő viszi tovább a sorozatot(már csak azért is mert Negan mennyire csipázta..), és régebben is beszélt a Rick-et játszó csóka, hogy nem akar örökre szerepelni, ezért ő el tud képzelni egy olyat hogy Carl viszi tovább a balhét.
Kár amúgy, nekem nagyon sok ideig tetszett a sorozat, pont az volt benne az izgalmas, hogy bárki meghalhat, de aztán átment túlságosan kiszámíthatóvá, miközben a szereplők logikáját meg értelmetlenül megbonyolították, aztán rá álltak arra, hogy nyírják az alapszereplőket szigorúan szerint ahogy a képregényben történt, de nem pótolták izgalmas figurákkal, így az egyéniségek száma közelít a 0-hoz.
Plusz a Maggie-t alakító is lelép.
Na most Spoiler a spoilerben :
Személyes konteóm:
Rick és Maggie is lelép hamarosan. Az szezonzáró rész végén látható volt hogy Maggie-ék Rick ellen szövetkeznek, simán adná magát hogy kinyírják egymást a nagy Negan ellenes mozgalomban, szerintem ez lesz.
️ Iñigo Martínez: "Minden Real Madrid elleni mérkőzés olyan volt, mint egy lángoló tűz. Az emberek azt mondták: 'Nem, most, hogy két meccset nyertetek ellenük, a harmadikon úgyis elbuktok.' De fordítottunk és nyertünk, sőt, a Copa del Rey-t is a magasba emeltük." pic.twitter.com/2L9iqoIQfO
️ Iñigo Martínez: "Tudtam, ahhoz, hogy még egy évet maradhassak a Barçánál, ugyanolyan szinten kell teljesítenem, mint eddig és ez nem lett volna egyszerű. A tavalyi volt pályafutásom legjobb idénye, ami már 15 éve tart. Tudtam, hogy ezt nehéz lesz megismételni." pic.twitter.com/pvgV3b5awj
„Mindazok után, amin életemben keresztülmentem, az, hogy részt vehetek az ünnepségen, már most életem egyik legnagyobb győzelme. A célom, hogy minden nap fejlődjek. Számomra már az is öröm, hogy a jelöltek között lehetek.” – mondta Raphinha.
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE