Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy h megnézem h kik azok akiket írtS.Agüero írta:Te honnan ismerted őket?visca el barca írta:leon vazz, komolyan gerjedsz ezekre a gyúrós nőkre?persze tudom ízlések és pofonok, nah de akkor is
Érdekes, mert elsők között voltak, akik eszembe jutottak nekem is. Akivel még kiegészíteném: Pol Pot és akkor ezzel le is zárnám. Illetve nem, a következő számmal zárnám a hsz-em, ha már itt tartunk.visca el barca írta: népírtók dögivel:
- hitler,
- sztálin,
- mao ce tung,
- II. lipót belga király, kongó gyarmatosítás során több mint 10 millió kongóit öletett meg
- kim ir szen, észak-korea diktátora a 70-es, 80-as években, kb 2 millió embert végeztetett ki
- és a többi
Sorold, biztos nagyon benne vagy.soadroli írta:hát nála vannak sokkal jobb nők a szakmában. úgy hallottam.S.Agüero írta: 10. Remy LaCroix![]()
Mindegyikkel egy fotó, utóbbival pedig más is.![]()
![]()
vele miért?S.Agüero írta:essem
hát nála vannak sokkal jobb nők a szakmában. úgy hallottam.S.Agüero írta: 10. Remy LaCroix![]()
Mindegyikkel egy fotó, utóbbival pedig más is.![]()
![]()
vele miért?S.Agüero írta:essem
ezt történészként jó olvasni azértpalesz77 írta:visca el barca írta:történelem geek vagyok
1., Apámmalvisca el barca írta:gyerekek, lepunnyadtunk, várok mindenkitől egy 10-es listát, hogy ha lenne rá lehetősége kivel találkozna (élő, halott mehet egyaránt) majd én is írok.
Da Vincivel biztosan, meg mivel történelem geek vagyok, ezért Nagy Sándor, Dzsingisz Kán, Attila, Árpád és Álmos, meg még sima közkatonákkal Spártából, Vikingektől, Rómaiaktól, meg mondjuk egy szamurájjal.visca el barca írta:gyerekek, lepunnyadtunk, várok mindenkitől egy 10-es listát, hogy ha lenne rá lehetősége kivel találkozna (élő, halott mehet egyaránt) majd én is írok.
Ez most sokkolt, nem hittem volna..soadroli írta:1. Joaquin Phoenix természetesen![]()
Az komoly..visca el barca írta:http://444.hu/2015/01/28/megbilincselt- ... merikaban/
aki megfejti a nő titkát az vendégem egy bambira![]()
hátra van bilincselve a keze.
a rendőrök mindig hátra teszik a kit bepakolnak.
az első és hátsó ülések között van elválasztó rács.
az ajtón gyerekzár.