leszedni nem tudom mivel, de pl camtasia studioval, fel tudod venni ami a képernyőn van, csak kérdés h mennyire fontos a hang, de akár külön is feltudod venni azt is és virtualdubbal/nandubbal összerakod.Fernando írta:Hogyan tudok INNEN videókat leszedni? Regisztráltam, de VIP tagnak kell lennem... azt leshetik, hogy majd zsíros ezreseket küldjek a bankszámlájukra.
Segítség kéne
- kennyke04
- Entrenador del Barça
"A fociban az a lényeg,
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
hogy a labdát, ahhoz passzold, akin ugyanolyan színű mez van, mint rajtad.
Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." - Hofi Géza
-
- Capitá del Barça
Sziasztok, lenne egy olyan problémám, hogy leszedtem cod2-t meg 5-öt is gépre, de amikor a küldetést kezdeném nem csináll semmit :S Vistám van, és elég jó gépem, nemtom mi a baj :S
- Fernando
- Llegenda del Barça
Hogyan tudok INNEN videókat leszedni? Regisztráltam, de VIP tagnak kell lennem... azt leshetik, hogy majd zsíros ezreseket küldjek a bankszámlájukra.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Így van. TV kártya meg a gép többi alkatrészéhez képest azért elég olcsó , szerintem 15-20 között van, persze ebből is van olyan ami sokkal drágább.Kluivertinho írta:Attól függ, ha a gépen akarsz TV-t nézni, ahhoz TV kártya kéne, az pedig ha jól tudom, nem túl olcsó. Ha viszont a gépen megjelenített dolgokat akarod átvinni a TV-re akkor elvileg a videókarihoz kaptál 1 kábelt, amivel könnyedén megteheted. Bedugod a TV-be és a gépbe, majd a videókari beállításainál beállítod h a tévén is jelenítse meg.Katalán88 írta:Sziasztok
Nem tudjátok, hogy rá lehet kötni a számítógépre egy TV-t? Bármilyen csatlakozóval vagy egyéb dologgal?
Előre is köszi.

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Attól függ, ha a gépen akarsz TV-t nézni, ahhoz TV kártya kéne, az pedig ha jól tudom, nem túl olcsó. Ha viszont a gépen megjelenített dolgokat akarod átvinni a TV-re akkor elvileg a videókarihoz kaptál 1 kábelt, amivel könnyedén megteheted. Bedugod a TV-be és a gépbe, majd a videókari beállításainál beállítod h a tévén is jelenítse meg.Katalán88 írta:Sziasztok
Nem tudjátok, hogy rá lehet kötni a számítógépre egy TV-t? Bármilyen csatlakozóval vagy egyéb dologgal?
Előre is köszi.

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
Ez okés, de másoknál meg vannak új cikkek, hírek. Nálam meg abszolút semmi....Valbali írta:Elvileg renoválják az oldalt, nekem működik, kicsit új a dizájn, meg kevesebb a cikk...TZS írta:Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért van az, hogy a nemzetisport.hu kedd óta semmit nem frissül nálam, ugyanazok a hírek vannak azóta?!
Próbáltam már mozillával, explorerrel, több módon megnyitni az oldalt, de semmi....

Érthetetlen...

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
attól függ milyen tvről van szó.Katalán88 írta:Sziasztok
Előre is köszi.
ha lcd, akkor talán könnyebb dolgod is van, mivel azokon már hdmi kimenet van, ezáltal ha az is van a videokártyádon, akkor meg lehet oldani hdmi-hdmi kábellelel.
vagy dvi-hdmi kábellel, ha nincs hdmi kimenet a gépeden.
vagy átalakító

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
-
- Entrenador del Barça
Igen csatlakozós dologgal megoldható be mész egy számteches boltba és meg kérdezed h ilyen-és ilyen kimenetű kábel kellene.nagy valószínűséggel van is ilyen kábeljükKatalán88 írta:Sziasztok
Előre is köszi.

Visca el Barca!!!
GO Colts GO!!!
GO Colts GO!!!
Elvileg renoválják az oldalt, nekem működik, kicsit új a dizájn, meg kevesebb a cikk...TZS írta:Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért van az, hogy a nemzetisport.hu kedd óta semmit nem frissül nálam, ugyanazok a hírek vannak azóta?!
Próbáltam már mozillával, explorerrel, több módon megnyitni az oldalt, de semmi....

Például a winrar nevű programmal.Rákattintasz bármelyikre,és a progi magától kicsomagolja,egyesíti a megadott helyre. Ha nincs a gépeden winraralbicelesteX írta:Üdv!Biztos van aki ismeri ezt az fsx-es sorozat letöltős oldalt!Olyan kérdésem lenne,hogy ott ezeket a darabolt fájlokat hogy tudom megnézni?Köszi!
bármely tömörítő program jó helyette(winzip,7zip,stb..)

- albicelesteX
- A Vadász
Üdv!Biztos van aki ismeri ezt az fsx-es sorozat letöltős oldalt!Olyan kérdésem lenne,hogy ott ezeket a darabolt fájlokat hogy tudom megnézni?Köszi!

Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért van az, hogy a nemzetisport.hu kedd óta semmit nem frissül nálam, ugyanazok a hírek vannak azóta?!

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Sziasztok! Az iránt érdeklődnék, hogy milyen extrán jó visualisation tudnátok ajánlani a media playerhez a g-force-on kivül? Előre is köszi.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Akkor annak lőttek, szerintem.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Entrenador del Barça
Lehet h nem állítottam be, sőt. De most, hogy biriszgáltam a vezetékeket egyszerűen elkezdett nagyon felpörögni, és füstölni. Egyenlőre kihúztam, de azthiszem ennek már annyi.Victor_Valdes írta:Nincs baj a particioval?
Szerk.: Nekem is volt ilyen probléma vele, egyszerűen behalt, a régi 60 gigás vinyó.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nincs baj a particioval?
Szerk.: Nekem is volt ilyen probléma vele, egyszerűen behalt, a régi 60 gigás vinyó.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
-
- Entrenador del Barça
Elvileg minden kábel be van dugva rendesen.kudu írta:Nem csúszott le véletlenül a kábeled?azért nem ismeri fel, tudom, h nem nagy tanács, de előfordult már velem is.
Vagy nézd meg, hogy az eszközkezelőben felismeri-e a másik vinyót, ott fel kell ismernie, ha nincs gondja.
Az eszközkezelőben sem ismeri fel. A fura viszont az, hogy mielőtt win reinstall volt, minden működött rendsen.

Történelem - 2008-2009
¡Gracias, Pep!

¡Gracias, Pep!

Nem csúszott le véletlenül a kábeled?azért nem ismeri fel, tudom, h nem nagy tanács, de előfordult már velem is.
Vagy nézd meg, hogy az eszközkezelőben felismeri-e a másik vinyót, ott fel kell ismernie, ha nincs gondja.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"