Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
leszedni nem tudom mivel, de pl camtasia studioval, fel tudod venni ami a képernyőn van, csak kérdés h mennyire fontos a hang, de akár külön is feltudod venni azt is és virtualdubbal/nandubbal összerakod.Fernando írta:Hogyan tudok INNEN videókat leszedni? Regisztráltam, de VIP tagnak kell lennem... azt leshetik, hogy majd zsíros ezreseket küldjek a bankszámlájukra.
Így van. TV kártya meg a gép többi alkatrészéhez képest azért elég olcsó , szerintem 15-20 között van, persze ebből is van olyan ami sokkal drágább.Kluivertinho írta:Attól függ, ha a gépen akarsz TV-t nézni, ahhoz TV kártya kéne, az pedig ha jól tudom, nem túl olcsó. Ha viszont a gépen megjelenített dolgokat akarod átvinni a TV-re akkor elvileg a videókarihoz kaptál 1 kábelt, amivel könnyedén megteheted. Bedugod a TV-be és a gépbe, majd a videókari beállításainál beállítod h a tévén is jelenítse meg.Katalán88 írta:Sziasztok
Nem tudjátok, hogy rá lehet kötni a számítógépre egy TV-t? Bármilyen csatlakozóval vagy egyéb dologgal?
Előre is köszi.
Attól függ, ha a gépen akarsz TV-t nézni, ahhoz TV kártya kéne, az pedig ha jól tudom, nem túl olcsó. Ha viszont a gépen megjelenített dolgokat akarod átvinni a TV-re akkor elvileg a videókarihoz kaptál 1 kábelt, amivel könnyedén megteheted. Bedugod a TV-be és a gépbe, majd a videókari beállításainál beállítod h a tévén is jelenítse meg.Katalán88 írta:Sziasztok
Nem tudjátok, hogy rá lehet kötni a számítógépre egy TV-t? Bármilyen csatlakozóval vagy egyéb dologgal?
Előre is köszi.
Ez okés, de másoknál meg vannak új cikkek, hírek. Nálam meg abszolút semmi....Valbali írta:Elvileg renoválják az oldalt, nekem működik, kicsit új a dizájn, meg kevesebb a cikk...TZS írta:Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért van az, hogy a nemzetisport.hu kedd óta semmit nem frissül nálam, ugyanazok a hírek vannak azóta?!
Próbáltam már mozillával, explorerrel, több módon megnyitni az oldalt, de semmi....
attól függ milyen tvről van szó.Katalán88 írta:Sziasztok
Előre is köszi.
Igen csatlakozós dologgal megoldható be mész egy számteches boltba és meg kérdezed h ilyen-és ilyen kimenetű kábel kellene.nagy valószínűséggel van is ilyen kábeljükKatalán88 írta:Sziasztok
Előre is köszi.
Elvileg renoválják az oldalt, nekem működik, kicsit új a dizájn, meg kevesebb a cikk...TZS írta:Valakinek nincs valami ötlete, hogy miért van az, hogy a nemzetisport.hu kedd óta semmit nem frissül nálam, ugyanazok a hírek vannak azóta?!
Próbáltam már mozillával, explorerrel, több módon megnyitni az oldalt, de semmi....
Például a winrar nevű programmal.Rákattintasz bármelyikre,és a progi magától kicsomagolja,egyesíti a megadott helyre. Ha nincs a gépeden winraralbicelesteX írta:Üdv!Biztos van aki ismeri ezt az fsx-es sorozat letöltős oldalt!Olyan kérdésem lenne,hogy ott ezeket a darabolt fájlokat hogy tudom megnézni?Köszi!
Lehet h nem állítottam be, sőt. De most, hogy biriszgáltam a vezetékeket egyszerűen elkezdett nagyon felpörögni, és füstölni. Egyenlőre kihúztam, de azthiszem ennek már annyi.Victor_Valdes írta:Nincs baj a particioval?
Szerk.: Nekem is volt ilyen probléma vele, egyszerűen behalt, a régi 60 gigás vinyó.
Elvileg minden kábel be van dugva rendesen.kudu írta:Nem csúszott le véletlenül a kábeled?azért nem ismeri fel, tudom, h nem nagy tanács, de előfordult már velem is.
Vagy nézd meg, hogy az eszközkezelőben felismeri-e a másik vinyót, ott fel kell ismernie, ha nincs gondja.