Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy tudom hogy a lap elrendezésetorrestoni írta:Sziasztok!
Office 2007-et használok, vagy Office XP-t, mindegy. A lényeg, ohgy ennél már teljesen más az eszköztár, nincs a hagyományos legördülő menü, s nem is volt gond, kivéve most. Nem találom hogyan lehet kikapcsolna az automatikus elválasztást. A régi verzióknál megvan, hogyan kell. Rákerestem a neten, s ott is a régi verziókhoz jutottam.
Itt lenne a word eszköztára...
Előre is köszönöm!
Szerk.: No, senki? Elég fontos lenne...
én nemtom, hogy lehetne megoldani, de azt tudom tanácsolni, hogy töröld le ezt a verziót. én is használtam egy ideig, de nagyon nem jött be. túl van cifrázva.torrestoni írta:Sziasztok!
Office 2007-et használok, vagy Office XP-t, mindegy. A lényeg, ohgy ennél már teljesen más az eszköztár, nincs a hagyományos legördülő menü, s nem is volt gond, kivéve most. Nem találom hogyan lehet kikapcsolna az automatikus elválasztást. A régi verzióknál megvan, hogyan kell. Rákerestem a neten, s ott is a régi verziókhoz jutottam.
Itt lenne a word eszköztára...
Előre is köszönöm!
Szerk.: No, senki? Elég fontos lenne...
én tettem fel ezt a kérdést egy másik fórumon, gondoltam bevésem már ide is, hátha van itt egy CS 1.6 config mayerSziasztok, bocsi előre is de lenne egy pár láma kérdésem
Megint feltettem a Steames CS-m (1.6), de teljesen más mint amivel eddig játszottam non-steames és szeretném amennyire csak lehet átformálni olyanra.
Amiket be akarok állítani csak nem tudom, hogy kell:
- játékos modellek (fogalmam nincs ha nevük van milyen, max próbálkozok amíg meg nem találom )
-fegyverek+gránát+flash (szinte rájuk sem ismertem a Steamesbe)
-és ami a legidegesítőbb a lövés, késelés, gránát hangja... vmi iszonyat idegesítően vékony hangot adnak, míg a non steam-esen mélyebb.
-mintha minden pálya sötétebb is lenne
Próbálkoztam én itt mindennel, de semmi változás nem tudnám egyszerűen vmi cfg fájlal non-steamből, a steam-esbe átmásolni v vmi?
Közbe találtam pár képet a mappákba (nem tom ennyiből kiderül-e h milyen modellek lennének)
http://kepfeltoltes.hu/090729/cs_1_www. ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090729/cs_2_www. ... es.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090729/cs_3_www. ... es.hu_.jpg
Bárki tudd segíteni, azt előre is köszönöm! (ha kell eljutattom valahogy a non-steames cs-t 300 mega, 20mega az uppom, ha abból jobban meg tudja mondani, hogy tudnám olyanra varázsolni a steamemet is!)
K.
próbád meg ezt. remélem nem ezt töltödded le, és rem jó lesz.socio66 írta:Vírus biztosan nem,a zene diszkós(...),a cucc,amit letöltöttem hd audio deck, a kártyám meg ilyen via high definition audio..
Tudom, h semmi köze a megoldáshoz, de milyen zene?socio66 írta:noh,egy igen érdekes gondom lenne;
szóval,a gépen egyszerűen alapból szól a zene,anélkül,hogy bármit is megnyitnék..
a hangkártyámhoz töltöttem le drivert,azóta megy ez.
és ha kell,ha nem szól a zene.
mi a fene ez??!!
milyen a hangkártyád? talán tudok segíteni a keresésben?socio66 írta: ezt is kumma nehéz volt megtalálni,szoval ez az opció nem annyira nyerő.
általában nevek nélkül szoktat játszani a csapatok, nem...?caskbarca írta:Üdv.
Lenne egy ciki kérdésem.Ha elkezdődik a szezon, akkor már lesznek nevek a mez hátulján, a Barca csapatánál? Köszönöm a választ.
ezt is kumma nehéz volt megtalálni,szoval ez az opció nem annyira nyerő.Puyol05 írta: a viccet félretéve: sztem töröld le ezt a drivert és szedj le hozzá egy másikat, hát ott nem lesz ilyen "bolond"
sztem sztrájkol a géped!socio66 írta:noh,egy igen érdekes gondom lenne;
szóval,a gépen egyszerűen alapból szól a zene,anélkül,hogy bármit is megnyitnék..
a hangkártyámhoz töltöttem le drivert,azóta megy ez.
és ha kell,ha nem szól a zene.
mi a fene ez??!!
vagy egy AIDA 32 nevű programmalfaithnomore írta:sajátgép-vezérlőpult-rendszer-hardver(lapfül)-eszközkezelőAsys írta:Hali culék!
Egy aprócska segítséget szeretnék kérni!
A számítógépemen, hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya, hangkártya van benne? Egyszóval ezeket az adatokat hol találom?
(Persze anélkül, hogy szét kellene kapnom a gépem házát)
Köszi előre is!
sajátgép-vezérlőpult-rendszer-hardver(lapfül)-eszközkezelőAsys írta:Hali culék!
Egy aprócska segítséget szeretnék kérni!
A számítógépemen, hol tudom megnézni, hogy milyen videókártya, hangkártya van benne? Egyszóval ezeket az adatokat hol találom?
(Persze anélkül, hogy szét kellene kapnom a gépem házát)
Köszi előre is!
én már a 3. évem kezdem a Szegedi Egyetem gazdaságtudományi karán gazdálkodás-menedzsment szakon. (eleve két évvel később kezdtem, ezért vagyok "csak" harmadéves)marci. írta:Előtte,kettő darab évvel!![]()
Csak sajnos még nem tudom,mi lesz belőem..![]()
Jó kis ponthatárok voltak!Ki hova ment/megy,ha szabad kérdezni?