Portrék...

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.01.28. 16:07:58

Kép

terkóm,meg ami benne van... :D
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.16. 23:35:25

Varga Tamás írta:Dani!
Ez király!
Nagyon ügyes vagy!
Irigylem a tudásod, kedves Moderátor Úr! :lol:
Nekem nagyon tetszik. Hihetetlen.
Áldjon meg az Isten :!: :idea:
Jajj, dehogy az én tudásom, Marci alkalmazta ezt előszöt, legalábbis én tőle hallottam erről először de azóta is szívesen alkalmazom, nem akarom más babérjait leíratni, egyébként a http://letmegooglethatforyou.com/ oldalon bárki kedvére alkothat.
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.01.16. 23:28:12

Drigo írta:
lluisllach89 írta:Amúgy mi az a Richard Burns Rally?
Megerőltető művelet volt...
Dani!
Ez király!
Nagyon ügyes vagy!
Irigylem a tudásod, kedves Moderátor Úr! :lol:
Nekem nagyon tetszik. Hihetetlen.
Áldjon meg az Isten :!: :idea:
Kép
fcjoc
Entrenador del Barça

2009.01.16. 23:26:38

Mihu írta:..szeretnék Debrecenben tanulni a Műszaki karon, építőmérnöknek.
Jéé akkor csoporttársak leszünk. Amúgy én is Nyíregyházi vagyok. :lol: :lol:
Drigo
Eurobarca Staff

2009.01.16. 23:16:10

lluisllach89 írta:Amúgy mi az a Richard Burns Rally?
Megerőltető művelet volt...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.01.16. 20:16:19

Mihu írta:...
Mihu! Én is a focipályával szemben lakom :D Amúgy mi az a Richard Burns Rally? Mindenesetre grat hozzá! :)
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Mihu
Director del Fútbol

2008.12.28. 00:40:19

Na ha már egy nyiregyi bemutatkozott akkor most jövök én :D

Fekete Misi vagyok, 18 éves, 13 évig a szomszéd kisvárosban, Nagyhalászban laktunk, aztán nagy szívfájdalmamra 2003-ban beköltöztünk Nyiregyre. A szívfájdalmam oka: Nem sokaknak adatik meg hogy a házuk a focipálya bejáratával van szemben :D És érdekes módon akkor jártam a legtöbbet a pályára Halászban amikor már Nyiregyen laktunk :D Jelenleg a Vásárhelyi Pál Építőipari és Környezetvédelmi-Vízügyi Szakközépiskolába járok (Jééééézusom, ezt se gondoltam hogy valaha így leírom :lol: :lol: ) Röviden ÉVISZ :) 5. éves vagyok, de úgy hogy 0.-os, tehát nyelvi előkészítős voltam. Heti 12 órában tanultuk az angolt és nem voltak ilyen tantárgyaink hogy biosz, fizika, ének, stb, csak 2 szakma meg a matek, magyar, irodalom, töri, tesi, informatika. Jövőre maradok technikusin. Az is egy papír legalább. Egy év szerintem nem oszt nem szoroz. Tökmind1 hogy (ha 5 év alatt végzem el a fősulit) 25 vagy 26 éves koromban kezdek el dolgozni. Technikusi papírral el lehet menni művezetőnek, érettségivel meg max kőművesnek vagy brigádvezetőnek. 6.-od év után majd szeretnék Debrecenben tanulni a Műszaki karon, építőmérnöknek.

Szeretek pókerezni, bár ez nem derült ki mert nem indultam egyik póker versenyen sem meg nem ültem még le játszani egy este sem Veletek, de ennek ellenére imádom. A szívem másik fele a Barca mellett a rallyé. Tavaly sikerült eljutni Csehországba is, jövőre meg tervben van egy lengyelországi rally vb futam is. Itthon viszont ahova van lehetőségem, oda el is megyek, legyen az Pécs vagy Veszprém. Sógoromnak van egy Ladája ami megfelel egy versenyautónak, technikailag, annyi hogy nincs benne bukócső. De amúgy minden.

Richard Burns Rallyzok már 3 éve, szerencsére sikerült tavaly a kategóriámban világbajnoknak lennem, amire kimondhatatlanul büszke vagyok :D Idén meg eddig a magyar bajnokságban 4 versenyből 3-at nyertem szal ott is jó úton haladok. 8)

Egyébként valamiért a rallysok meg a focisok majdnem olyanok mint a barcások meg a realosok :D Egy pár rallyautón ki is van matricázva hogy én nem a focit szeretem... Hogy ennek mi az oka, azt nem tudom :? :roll:

Barca szerelem :D : Igazából egy kicsit igazítani kellett az ízlésemen, mert 11-12 évesen még nem igazán voltam nagy focis, pedig mondom ott volt a pálya a számban. Olyan mélyen voltam hogy 2000-ben még a Madridnak szurkoltam a BL döntőben :D Apa nagy Real-os, és együtt néztük a meccset, Ő a Madridnak szurkolt, hát így én is. Sógorom meg a tesója viszont hatalmas nagy Barcások, már gyerekkoruk óta, és velük lógtam egy csomót. Aztán egyszer mikor felmentem hozzájuk, épp egy régebbi meccset néztek videón. A Barca-Chelsea-t, amikor Rivaldo kihagyta a rendes játékidőben a 11-est, a hosszabbításban meg megint odaállt, de akkor viszont berúgta. Na az a meccs annyira magával ragadott hogy onnantól el kezdtem szimpatizálni a csapattal, és ugye sógoromék felől megvoltak a kellő szurkolótársak is :D Azóta viszont minden történést nyomon követek ami a csapattal kapcsolatos. Ha Anyáék engedték volna akkor még a szobám is gránátvörös-kék lett volna de hát nem volt kivitelezhető :D Viszont rengeteg Barcás tárgyam van, az utazótáskától, a törülközőig, az iskolatáskán át a tornazsákig, és a szobám egyik fala tele van Barcás poszterekkel. Úgyhogy azóta kitartok a csapat mellett, és akármikor büszkén vállalom hogy Barcelona szurkoló vagyok.

Van még ugye a Szpari, városunk egyik büszkesége :D Természetesen nagy Szpari drukker vagyok, de hát nyiregyi léttemre jól néznénk ki ha a Diósgyőrnek szurkolnék :lol:

Szerk: Ja hát és még van a Forma1. De hát ránéztek az avataromra, akkor asszem annál több kommentár nem is kell ehhez :D 96 óta Schumacher fan vagyok, és még azóta is.... :D

Na hát nem volt érdekes bemutatkozás, ellenben jó unalmas, de most így fél1 környékére ez jutott :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.12.28. 00:20:28

McLovin írta:filmeket nézni (túlnyomó részt vígjátékok), zenét hallgatni (METAAAL!!! :D),
Metal és vígjáték nekem valahogy nem jön össze a kettő :lol: :lol:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
McLovin
Capitá del Barça

2008.12.27. 23:48:11

Akkor Nyírszőlőn :D Nem tom, én vhogy úgy megszoktam ezt, hogy Nyírszőlőben lakom, hoyg fel se tűnik, hogy Nyíregyházára mindig a Nyíregyházát használom! :D Na, akkor: "Nyírszőlőn lakom" :D Kösz a javításért!
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
McLovin
Capitá del Barça

2008.12.27. 23:34:19

Na, úgy érzem nekem is be kéne mutatkoznom! :)

Fűr Árpád vok, 16 éves, jövőhét vasárnap leszek 17, mivel január 4.-én születtem. :) Büszkén vallom magamat Magyarnak és Nyíregyházinak! :) Nyíregyházán születtem, és itt is tanulok. Jelenleg a Széchenyi István Közgazdasági Szakközépsuliba járok, és majd jogi egyetemen szeretnék tovább tanulni, annak ellenére, hogy alapvetően közgazdasági suliba járok. :) Nyírszőlőben lakom a családommal egy kertes házban.

Nagyon szeretek a barátnőimmel és a barátaimmal lenni, filmeket nézni (túlnyomó részt vígjátékok), zenét hallgatni (METAAAL!!! :D), BARCA meccseket nézni árgus szemekkel, focival kapcsolatos dolgokról olvasni, de más könyeveket is szeretek kezembe venni, csak érdekeljen. Igenis jó falni a betűket! :oops: Ha valaki, hát Xavi megmondja! :P

Természetesen egyik leghőbb vágyam eljutni a Szentélybe és a Barca Múzeumba egy körútra. Amíg világ a világ, semmi sem tántoríthat el a Barcától, halálomig tart a hűségem! Lehet nem lenne szabad így elköteleznem magamat, de ha vmire, akkor erre el merem! :)

Szép estét digok! :D
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Szed
Barça B

2008.12.27. 22:36:01

Hát hallod bátor ember vagy ha egerszegi létedre Szombathelyen laksz
Nyugi meg is kapom érte a magamét, persze csak poén szinten :D
All My Best Friends Are MetalHeads
Valentino
Jugador del Barça

2008.12.27. 21:56:02

Hello Mindenkinek!!

Csiszár Bálint vagyok, 18 éves, minden egyes porcikám a Barcának él!
:)
Zalaegerszegen születtem, ott laktam 13évig, és 5éve kiköltöztünk 10km-re a várostól egy családiházba, Gellénházán!Ennek az volt az oka, hogy kicsi volt az előző lakás és már nem nagyon tudtam elviselni a nővéremet akivel egy szobában kellett "laknom"! :lol:
15éves koromban megadatott az amiről mindig álmondtam... eljutottam Barcelonába és a Camp Nou-ba is!!!A következő álmom, vágyam, hogy egyszer majd Barca meccset nézhessek a Camp Nou lelátóján! :)
Egyik jó barátom real szurkoló... és vele jókat szoktam fifázni, változó sikerrel :lol:
Természetesen szoktam focizni, és régen úsztam is versenyszerűen!!
A posztom hátvéd!!Jobb lábas vagyok és általában középen szereplek meccseken, de amikor kitesz az edző szélre akkor bal oldalra küld ki(sosem tett ki jobbra :lol:)!
Amint láttam a hsz-ekből már sokan jól ismeritek egymást!!
Remélem én is majd megismerek sok mindenkit! :)
Kép
Hattrick: FCBalcsi
torrentkiller
Entrenador del Barça

2008.12.27. 21:33:07

Szed írta: Zalaegerszegen születtem, ott is laktam szeptemberig, mivel most már a felsőoktatás miatt Szombathelyen rontom a levegőt a NYME földrajz szakán.
Hát hallod bátor ember vagy ha egerszegi létedre Szombathelyen laksz :D
Persze csak viccelek :lol:
amúgy Battlefield Foreva :D
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.12.22. 02:14:51

I'm a loser baby - örök kedvenc. BTW üdv a fórumon. :wink:
Szed
Barça B

2008.12.21. 15:33:49

Mellow Gold
Mi a sz*r?!?! :D nem gondoltam volna hogy valaki ismeri, itt Európában annyira nem ismert..
Szed
Barça B

2008.12.21. 15:12:25

Na kezdjünk neki. Panker Endre vagyok, Zalaegerszegen születtem, ott is laktam szeptemberig, mivel most már a felsőoktatás miatt Szombathelyen rontom a levegőt a NYME földrajz szakán. Hobbijaim közé tartozik a foci, zenélés (játszom szájharmonikán és gitáron), íjászat és túrabiciklizés. A Barcát már kis tökös korom óta szerettem, de akkor lettem igazi fan amikor Puyol felkerült a nagycsapathoz 8) nagyon tetszett a lomb feje :D.. Most jöjjön egy vázlatos leírás:

Kedvenc szín: kék
Kedvenc étel: kenyér
Kedvenc ital: vodka
Kedvenc zene: alternativ-> Beck (bár ugyse ismeri senki ;))
Kedvenc film: Mad Max
Kedvenc focista: Carles.. el super Puyolll!
Kedvenc játék: Battlefield 1942 mert kockulni jó 8)

amit nem szeretek: Matek
Titinho
Director del Fútbol

2008.12.16. 13:49:53

gekkodan írta:...
Na ezt kerestem én még régebben ebben a topicban! :) Mondjuk mi már egy kicsit ismerjük egymást!

És nekem is most jutott eszembe, hogy ebbe a topicba még én sem írtam! Bár már kb. 2 éve vagyok a fórum tagja, még nem írtam én sem ide, de képet már láttak rólam néhányan. Na majd írok én is egy kis szösszenetet! :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.12.16. 13:33:10

Nem akarok követelőző lenni, de egy képet láthatunk? :P
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
gekkodan
Director del Fútbol

2008.12.15. 21:53:27

Üdv Emberek!

Talán az egyik legrégebbi aktív motoros vagyok azok közül, akik még nem mutatkoztak be. Bevallom, hogy tudatos volt a dolog, amikor regeltem is tudtam, hogy ez a topic erre szolgál, de gondoltam előbb ismerjetek meg a hsz-eim alapján, aztán majd jöhet a többi is. Most így 2000 hsz után már megtehetem, bár egy páran köztetek már ismernek pü és egyéb csatornákon keresztül.

Nem szeretném sokat szaporítani a szót, mert a "megismerés" formái közül a személyes tapasztalatot tartom a legjobbnak, de van néhány alapvető információ, amit nem árt tudni.

Budapesten élek, az ELTÉn tanulok és lassan már megkapom a diplomámat is végre, de mivel én még 5 éves képzésben tanulok, kicsit nehezebb a dolog és sok a szívás. Ettől még a felsőoktatási véleményemet ismeritek a tanulószobából :)

Testvérem nincs, egyke vagyok, amit néha sajnálok, néha nem, így félig felnőtten már kicsit más a dolog, eszembe sem jut. Mindezek mellett tanultam a közgázon is és dolgozom, egy elég speciális területen és mivel nagyon hosszú lenne ecsetelni, így maradjunk annyiban, hogy egy vállalkozást kezdtünk el pár cimborámmal néhány hónapja és ennek felvirágoztatásán dolgozom.

A Barca? Hát úgy kistojás koromban lehetett. Mivel sokat fociztam (amatőr szinten, csak kerületi sikerekig vittem), sokat néztem is. Ez volt a "fénykorom". Egyszer 1 percen múlt 12 éves koromban a telitalálatos TOTO-szelvény, Ciprus-Görögország 3-2 volt, sosem felejtem. Ezen ment el egy kisebb vagyonom. Na, de a Barca... Mint sokaknak innen, Cruyff és a dream team. Nem emlékszem annyira az időszakra, mint mondjuk van Gaal idejére, de ott kezdődött a szeretet. Azóta ez a csapat és ez a foci, semmi más.

Igaz kedvelem a sportot, főleg a csapatsportokat, ezért van még egy kis hely a szívemben: FC Liverpool. Houllier idejéből. Más csapatot tényleg nem tudok már említeni, olaszt nem nézek, a többi nem érdekel. Szerintem a 2 legjobb bajnokság az angol és a spanyol, így a lényeg, hogy ezekben van kinek szurkolni. Más csapatsportágakat is kedvelek: póló, kézilabda főleg. Teniszben Sampras volt a mindenem, amióta letette a lantot, már azt sem nézem annyira. Van még egy nagy rajongásom: Forma 1 és Fernando Alonso (bár tudom ez megosztó tény) :wink:

Szabadidőben sokat úszom, dolgozom (mert nem kötelesség, hanem szórakozás), imádom a zenét és a fesztiválokat, valamint pokerezem is, bár azt mostanában keveset.

Ha kérdés van itt vagyok, de ezekkel a sorokkal tartoztam már régen :lol: :wink:

további sok közös élményt!

Dani
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2009.01.28. 14:06:13-kor.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.12.12. 22:05:10

Krojf írta:Kedves Roli!
Ez a beszéd!
Ezt így kell csinálnia mindenkinek, hogy azonnal bemutatkozni!
Szeretettel üdvözlünk a köreinkben, a fórumhoz kellemes
használatot, a holnapi meccshez jó szurkolást kívánok!
A letöltésben pedig majdcsak segít valaki...
Vicsa el Barca! Visca el Roland!
K.
köszi, jó szórakozást neked is, a letöltés megoldódott.
Csabinho91
Barça B

2008.12.12. 21:01:15

khtomka írta:
Szia kedves khtomika! Neked a Tomi nevű fiad nem véletlen Tápén focizik Very Happy? Mert én is ott játszom és csapattársa vagyok.!
Tegezni lehet, sőt kell, de ez a tomika egy kicsit erős. Egyébként véletlenül ott focizik és tényleg a fiam.

Krojf: Nyugodtan belém lehet kötni, különben mi értelme idejárni? :wink:
A tomika kifejezés a felhasználónevedre utal! azt írtam le :) zért irtam khtomikát :) és elnézést :D
Visca el Barca! Més que un club!
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2008.12.12. 19:55:35

Kedves Roli!
Ez a beszéd!
Ezt így kell csinálnia mindenkinek, hogy azonnal bemutatkozni!
Szeretettel üdvözlünk a köreinkben, a fórumhoz kellemes
használatot, a holnapi meccshez jó szurkolást kívánok!
A letöltésben pedig majdcsak segít valaki...
Vicsa el Barca! Visca el Roland!
K.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2008.12.12. 19:43:56

Sziasztok!
Földesi Roland, 16 éves makói FC Barcelona drukker vagyok.
Hobbijaim: minden ami sport, de főleg a foci (bár futballtudásom nem szökik az egekbe×D)
Legjobb barátom Madridista úgyhogy agymást szidva fogjuk nézni szombaton az El Classico-t.
Apropó El Classico: ha valaki megtudná nekem mondani, hogy honnan lehet letölteni az elmúlt néhány év Barca-Real meccseit nagyon megköszönném!
Bár még csak most kapcsolódtam be tippjátékba, nem árt számolni velem, mert nagyon jól tudok tippelni.
Köszönöm a bemutatkozási lehetőséget,
Maister6000cm3 :D
gyulajj
Barça B

2008.12.12. 18:17:51

Helllo!
Lovász Gyula vagyok Ráckevén élek 4 éve vagyok FC Barcelona drukker:)15 éves vagyok.6 osztályos gimnáziumba járok immár 3. éve:)Hobbyaim:FC Barcelona:),Focii,Motorozás,csocsó,horgászás,úszás,Korizás.
FC BARCELONA The Best Team!
Hajráá ßarca!!!
Xavi,Iniesta,Messi,Henry Ibrahimovic,Bojan!
Eto'O köszönjük:)
Válasz küldése