terkóm,meg ami benne van...

Jajj, dehogy az én tudásom, Marci alkalmazta ezt előszöt, legalábbis én tőle hallottam erről először de azóta is szívesen alkalmazom, nem akarom más babérjait leíratni, egyébként a http://letmegooglethatforyou.com/ oldalon bárki kedvére alkothat.Varga Tamás írta:Dani!
Ez király!
Nagyon ügyes vagy!
Irigylem a tudásod, kedves Moderátor Úr!![]()
Nekem nagyon tetszik. Hihetetlen.
Áldjon meg az Isten![]()
Dani!Drigo írta:Megerőltető művelet volt...lluisllach89 írta:Amúgy mi az a Richard Burns Rally?
Jéé akkor csoporttársak leszünk. Amúgy én is Nyíregyházi vagyok.Mihu írta:..szeretnék Debrecenben tanulni a Műszaki karon, építőmérnöknek.
Megerőltető művelet volt...lluisllach89 írta:Amúgy mi az a Richard Burns Rally?
Mihu! Én is a focipályával szemben lakomMihu írta:...
Metal és vígjáték nekem valahogy nem jön össze a kettőMcLovin írta:filmeket nézni (túlnyomó részt vígjátékok), zenét hallgatni (METAAAL!!!),
Hát hallod bátor ember vagy ha egerszegi létedre Szombathelyen lakszSzed írta: Zalaegerszegen születtem, ott is laktam szeptemberig, mivel most már a felsőoktatás miatt Szombathelyen rontom a levegőt a NYME földrajz szakán.
Na ezt kerestem én még régebben ebben a topicban!gekkodan írta:...
köszi, jó szórakozást neked is, a letöltés megoldódott.Krojf írta:Kedves Roli!
Ez a beszéd!
Ezt így kell csinálnia mindenkinek, hogy azonnal bemutatkozni!
Szeretettel üdvözlünk a köreinkben, a fórumhoz kellemes
használatot, a holnapi meccshez jó szurkolást kívánok!
A letöltésben pedig majdcsak segít valaki...
Vicsa el Barca! Visca el Roland!
K.
A tomika kifejezés a felhasználónevedre utal! azt írtam lekhtomka írta:Tegezni lehet, sőt kell, de ez a tomika egy kicsit erős. Egyébként véletlenül ott focizik és tényleg a fiam.Szia kedves khtomika! Neked a Tomi nevű fiad nem véletlen Tápén focizik Very Happy? Mert én is ott játszom és csapattársa vagyok.!
Krojf: Nyugodtan belém lehet kötni, különben mi értelme idejárni?